02 / 05 / 2024

erdoğan akdağ kampüsü mühendislik fakültesi

erdoğan akdağ kampüsü mühendislik fakültesi

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, temel atma töreninde "Bozok Üniversitesi, Türkiyemizin diğer üniversiteleri gibi büyümeye, gelişmeye, değişmeye, Yozgatımıza ve Türkiyemize, insanımıza hizmet sunmaya devam ediyor" dedi...

Son Dakika! Erdoğan açıkladı, emekli maaşlarına yüzde 5 zam yapıldı, en düşük emekli maaşı 10 bin TL oldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında emekli maaşlarına yapılan zam oranlarını açıkladı. İşte yapılan zam oranı ve haberin ayrıntıları...

Eskişehir TOKİ mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi olan, fakat konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar sebebiyle mağdur olduklarını söyleyenler Eskişehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'daki kentsel dönüşümü merkezi yönetim ve yerel yönetimle sürdüreceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve dönüşümün kararlı bir şekilde sürdürüleceğinin altını çizdi.

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 200 bin konut ve emeklilere ikramiye müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından konut ve emeklilere ikramiye başta olmak üzere birçok başlık hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Afet bölgesinde 200 bin konutun inşası hızla devam ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesindeki KOBİ'lere yeni kredi paketi sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe'deki yapılan ve 2 saat 30 dakika süren toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında görüşülen konular ve alınan bir takım kararlar hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere cep telefonu, bilgisayar ve Genç Kart müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti ve kabine kararlarını açıkladı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17 bakanlığa 68 bakan yardımcısı atadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı 17 bakanlığa 68 bakan yardımcısı atadı. İşte ayrıntılar...

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret ve memur zammı müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası ekonomiye ilişkin milyonlarca insanı ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, asgari ücret konusunda komisyonun çalışmalara başladığının altını çizerken, memur maaşı konusunda ise “Süreci yakında başlatıyoruz” dedi.

erdoğan akdağ kampüsü mühendislik fakültesi Haberi

erdoğan akdağ kampüsü mühendislik fakültesi


Bozdağ, Erdoğan Akdağ Yerleşkesi'ne inşa edilecek Mühendislik Fakültesi ve Akademik Birimler Kompleksi'nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Bozok Üniversitesinin büyük bir bilim kentine dönüştüğünü söyledi.


Anadolu şehirlerinin gelişmesinde üniversitelerin lokomotif görevi üstlendiği belirten Bozdağ, hükümet olarak üniversitelerin desteklenmesi noktasında her türlü imkanı sundukları ifade etti.


Bozok Üniversitesinin büyük bir bilim kentine dönüştüğüne şahitlik etmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Bozdağ, üniversitenin, fakülte binaları, laboratuvarları, teknokenti, camileri ve hastanesiyle iftihar kaynağı olduğunu belirtti.


Bozdağ, Yozgat'ın gelişimi için son derece önemli olan hizmet binalarının temelinin atıldığını dile getirerek, şöyle konuştu:


"Yozgat Bozok Üniversitesi, 2006 yılında kurulduğu zaman hepimiz buranın gün gelip, Yozgatımızın ve Türkiyemizin ana merkezlerinden, eğitim, bilim ve kültür yuvalarından biri olacağına inanıyor ve bu inancımızı hayata geçirmek için çok çalışmamız gerektiğini de biliyorduk. Bu...