08 / 05 / 2024

Erhan Dedeoğlu

Erhan Dedeoğlu

ENC Yapı Anonim Şirketi, Erhan Dedeoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Eylül 2014 tarihinde Ataşehir, Halk Caddesi, No:6/12'de kuruldu.

Magnethor Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Magnethor Teknoloji Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Daron Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Mesa Holding Bahçeşehir'e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için start aldı!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, şu an devam eden projelerini ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

'Bu kredi faizleriyle ihtiyaç sahiplerinin konut alma şansı yok'!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. İşte gayrimenkule ilişkin son gelişmeler...

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu ne iş yapmaktadır?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Erhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Dedemax Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dedemax Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Çakmakcı ve Yasin Dedeoğlu ortaklığında kuruldu.

Ihlamur Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ihlamur Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şinasi Erhan Bozoğlu tarafından kuruldu.

Konutta talepler değişti, sektör dönüştü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün geçmişinin büyük tanıklarından olan Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu .

Evergrande’nin batma riski var mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Erhan Aslanoğlu bugünkü köşesinde Çin’in 2'nci büyük gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande’nin son durumunu kaleme aldı. İşte Erhan Aslanoğlu'nun 'Evergrande’nin batmasına göz yumulamaz' başlıklı yazısı...

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 360 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Tellioğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Ekar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ekar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Ekşioğlu, Erdem Ekşioğlu Ve Mehmet Erhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Mesa 2021'de 1.2 milyar TL'lik konut yatırımı yapacak!

Mesa Holding, 6 sene önce 48 ortaklı yapısını bitirdi ve yoluna devam etti. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, yeni yatırımlarını açıkladı. Boysanoğlu, koronavirüs salgını döneminde sektörde neler olduğunu da anlattı. 

Ddk Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ddk Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 25 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kayaoğlu tarafından kuruldu.

Erhan Dedeoğlu Haberi

Erhan Dedeoğlu

ENC Yapı Anonim Şirketi, Erhan Dedeoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu. 


ENC Yapı Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a) Yurtiçi ve yurtdışında her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Devlet, İktisadi Devlet Teşekkülleri, katma ve özel bütçeli daireler,hakiki ve hükmi şahıslarla, teşekküllere karşı yer altı ve yer üstü her türlü sanayi, Maadin, Enerji, Nafıa, İnşaat, Teçhizat, Tesisat, Montaj ve nakli hizmetlerine ait taahhütleri deruhte etmek. c) Her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler...