13 / 05 / 2024

erken rezervasyon endişesi antalya

erken rezervasyon endişesi antalya

Turizm sektörü erken rezervasyonların azalmasından endişe duyuyor. ANTALYA'nın Alanya ilçesinde turizmciler, Suriye'deki çatışmaların sürmesi halinde, 2015 turizm sezonunda erken rezervasyonların azalmasından endişeli olduklarını söyledi...

Hatay'da 'rezerv alan' endişesi: 50 bin kişi etkilenecek!

Hataylı depremzedeler son zamanlarda sık sık gündeme gelen 'rezerv alan' uygulaması sebebiyle konutlarının akıbeti için endişe ediyor.

Vatandaşların Marmara depremi endişesi azaldı: Şubat 2023’te yüzde 80 olan endişe oranı, Ocak'ta yüzde 66'ya geriledi!

Ipsos tarafından yapılan bir son dakika açıklamasına göre, vatandaşların büyük Marmara depremi endişesinde düşüş yaşandı. İşte anketlerden depremler ile ilgili çıkan sonuçlar...

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

Küresel piyasalarda FED ve kara harekatı endişesi hakim!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) çarşamba günkü para politikası kararları öncesinde küresel piyasalar haftaya karışık bir seyirle başlarken, İsrail'in Hamas ile çatışmalarda ikinci aşamaya geçildiğini açıklaması büyük endişe yarattı.

Küresel piyasalar savaş ve Fed endişesi ile karışık seyirde!

ABD'de makroekonomik verilerin beklentilerin üzerinde gerçekleşmesi nedeniyle ABD Merkez Bankasının (Fed) politika alanını daraltabileceği endişeleri ile küresel piyasalar karışık bir seyir izliyor. Savaşın yayılma ihtimali de fiyat baskısı yaratıyor.

EYT'li olan ama işten çıkarılma endişesi yaşayanlara güzel haber! Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

EYT yasası kapsamında emekli olma hakkı kazanan birçok vatandaş, halen aynı işyerinde çalışmaya devam ediyor. Ancak, bazı vatandaşlar, EYT ile emekli olduktan sonra işveren tarafından işten çıkarılma endişesi nedeniyle EYT başvurusu yapmaktan çekiniyorlardı. Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Fiyatlar yükselecek endişesi ile ikinci el taşıtta talep patlaması yaşanıyor!

Seçimlerin ardından fiyatlar artacak endişesinin hakim olduğu ikinci el taşıt pazarında talepler yüzde yüzün üzerinde artış gösterdi. Uzmanlar, “İhtiyacınız varsa hemen otomobilinizi alın” uyarısında bulunuyor.

İstanbul'da en büyük endişe deprem oldu! İstanbulluların yarısı depremde evinin yıkılacağını düşünüyor! 

İBB’nin her ay düzenli olarak İstanbullulara sorarak yaptığı araştırma sonucunda, Şubat'ta İstanbulluların en büyük endişesi deprem oldu. 

Sanayicilerde ‘EYT’ endişesi! İşgücü kaybı ve yüklü tazminat ödemeleri sanayicileri zorlayacak!

EYT düzenlemesi çalışanlar açısından memnuniyet verici olsa da sanayiciler bu düzenlemenin yaratacağı sorunlar nedeniyle oldukça endişeli. Hem yüklü tazminat ödemeleri hem de nitelikli iş gücü kaybı sanayicileri kara kara düşündürüyor.

Küresel borsalarda ‘yüksek enflasyon’ endişesi! Yatırımcılar borsadan kaçıyor!

Dünya genelinde enflasyon baskısının yeniden güçlenirken, artan enflasyon endişeleri piyasalardaki risk iştahını da olumsuz etkiliyor. Avrupa borsaları enflasyon endişesiyle güne satış ağırlıklı bir seyir ile başladı.

Kahramanmaraş’ta bu kez de ‘ekonomik deprem’ endişesi!

Peşpeşe gelen iki büyük depremle ‘asrın felaketi’nin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta bu kez de büyük bir ekonomik endişe yaşanıyor. Türkiye ekonomisinin önemli merkezlerinden olan şehirde şimdi de ekonomik alanda alarm zilleri çalıyor!..

Altın ve gümüşü unutturdu! Dünyada ‘bakır’ endişesi! Uzmanlardan çok ciddi uyarı!

Bakır piyasalarında ‘Peru’ endişesi yaşanıyor. Dünyanın en büyük bakır üreticilerinden Peru’da artarak devam eden hükümet karşıtı gösterilerin, bu önemli metalin fiyatlarını daha da artıracağından kaygı duyuluyor.

erken rezervasyon endişesi antalya Haberi

erken rezervasyon endişesi antalya

 ANTALYA'nın Alanya ilçesinde turizmciler, Suriye'deki çatışmaların sürmesi halinde, 2015 turizm sezonunda erken rezervasyonların azalmasından endişeli olduklarını söyledi. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Suriye sınırında devam eden çatışmaların, Alanya ve ülke genelinde turizmi olumsuz etkileyebileceğini belirtti. 


Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu da, "Turizmin olumsuz etkilenmesi için savaşın 'S'si yeterli oluyor"...