05 / 05 / 2024

Esenboğa Külliyesi son durum

Esenboğa Külliyesi son durum

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, inşaatı hızla devam eden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi’nde incelemelerde bulundu. Turan Ankara Mamak Anayurt Gülseren Mahallesi’nde inşa edilen konutları ziyaret etti.

Esenboğa Havalimanı'na 3. pist müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamasında yaklaşık olarak 298 milyon avro yatırım yapacaklarını dile getirerek, 2 etaplı şekilde yapılacak olan proje kapsamında Ankara Esenboğa Havalimanı'nın 3. pistinin 3. pistine kavuşacağını söyledi.

Adalet Bakanlığı sürpriz bir kararla peş peşe personel alacak! Açık kadrolar ve son başvuru tarihi belli oldu!

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 14 adet personel alacağını açıkladı. Son başvuru tarihinin 4 Ekim olduğu öğrenilirken, açık kadrolar ve başvuru şartları da belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Ticaret borsalarında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü! İşte son dakika fındık fiyatları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ticaret borsalarında Ağustos 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü.Peki fındık fiyatları ne kadar? İşte son dakika fındık fiyatları...

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika! Hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki öğrencilere vergisiz telefonda hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

ATM'den para çekmek yasaklandı. Son dakika olarak duyuruldu. Dünya şaşkına döndü. Banka müşterileri dondu

Bir ülkede ATM'den para çekmek yasaklandı. Bu flaş gelişme "Son dakika" olarak duyuruldu. Tüm dünya bu haberle birlikte büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

Bir bankadan müşterilerini şaşkına döndüren hamle. Son dönemlerin zam şampiyonu hakkında şok indirim kampanyası

Son dönemlerin zam şampiyonu arasında benzin ve motorin bulunduruyor. Bir banka müşterilerini bu konuda şaşkına döndüren bir hamleye imza attı.

Cari açıkta büyük tehlike! Son 11 yılın rekoru kırıldı!

Cari işlemler dengesi mayısta 7,9 milyar dolar açık verirken, kesintisiz açık verilen dönem 19 aya, beş aylık açık 37,7 milyar dolara ulaştı. Yıllık cari açık yaklaşık 60 milyar dolarla son 11 yılın en yüksek düzeyine çıktı.

Evde bakım maaşlarında ödemeler artık resmen böyle yapılacak! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika kararına bakın!

Evde bakım maaşlarında ödemeler artık resmen böyle yapılacak... Hemen tek tek açıklanan bu son dakika kararına bakın...

Kamu işçisinin zam pazarlığında son dakika! 700 bini aşkın işçi için yüzde 45 zam! Peş peşe açıklandı! 

Kamuda 700 bini aşkın işçinin ücretlerine uygulanacak zammın belirleneceği görüşmelerde işçi ve işveren tarafı, ikramiyenin de aralarında olduğu konu başlıklarında mutabık kalırken taban ücret ve yüzdelik zam konusundaki pazarlıklarına devam ediyor. İşte son durum...

KOBİ’lerin kredilerdeki payı yükseliyor! Son bir yılda KOBİ’lere 1 trilyon lirayı aşkın kaynak aktı!

Türk bankacılık sektöründeki toplam kredi hacmi reel olarak daralırken, küçük ve orta ölçekli işletmelere kullandırılan kredilerde büyüme ivmesi sürüyor. Bankalar, son bir yıl içerisinde KOBİ’lere 1 trilyon lirayı aşkın kaynak aktardı.

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

Kamu işçilerinin zam pazarlığında son dakika! 700 bini aşkın kamu işçisi dikkat! Yüzde 15 refah payı ve yüzde 45 zam...

TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ, 700 bini aşkın kamu işçisini ilgilendiren sözleşme görüşmeleri kapsamında zam taleplerini peş peşe açıkladı. Kamu işçilerinin zam pazarlığında son dakika! 700 bini aşkın kamu işçisini ilgilendiriyor! Yüzde 15 refah payı ve yüzde 45 zam...

Esenboğa Külliyesi son durum Haberi

Esenboğa Külliyesi son durum

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, inşaatı hızla devam eden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi’nde incelemelerde bulundu. Turan Ankara Mamak Anayurt Gülseren Mahallesi’nde inşa edilen konutları ziyaret etti.


TOKİ tarafından Ankara’nın Çubuk ilçesinde inşa edilen ‘Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. İdare tarafından yükseköğrenimin altyapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere yürütülen çalışmaların bir parçası olan külliye, Ankara’nın Çubuk ilçesinde Esenboğa Havalimanı’na yaklaşık 4,5 kilometre mesafede yer alıyor. Temeli Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan 40 bin öğrenci kapasiteli ‘YBÜ Esenboğa Külliye’ projesinde 24 amfi salonu, 100 derslik, 22 laboratuvar yer alacak.


ÇEVRE DÜZENLEMESİ İLE DİKKAT ÇEKECEK


TOKİ’nin yapımını üstlendiği Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, çevre düzenlemesi ile de dikkat çekecek. Proje kapsamında 6 bin civarında ağaç dikilecek. Yaklaşık 550...