30 / 04 / 2024

eski eş cinayeti

eski eş cinayeti

Emlakçı Derya Demirkan’ın (22) Celalettin Varlı (29) ile olan evliliği 2014’te şiddetli geçimsizlik nedeniyle sona erdi.

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ilk önce 66.99 lira olarak açıkladığı Instagram abonelik ücretine zam yaptı. Bakın Subaşı'nın talep ettiği yeni ücret ne kadar, kaç TL oldu?

Voyage Bodrum 10 yıllığına kiraya veriliyor! Bodrum Belediyesi duyurdu! 

Bodrum Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Eskiçeşme Mahallesi'nde yer alan 5 yıldızlı Voyage Bodrum'u 10 sene süreyle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Evinizi yenilemenin tam zamanı….

Evdeki eski eşyaları ne zaman değiştirsem diye düşünenlere müjde…. Artık tam zamanı. Kışa rahat girmek isteyenler için Madame COCO'dan birçok öneri var.

Bodrum'un en gözde otellerinden Voyage Bodrum 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Muğla İli Bodrum Belediye Başkanlığı, Eskiçeşme Mahallesi'nde yer alan Voyage Bodrum'u 10 yıllığına kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümbet Mevkii, Eskiçeşme Mahallesi, 963 ada 1 parselde yer alan Hotel Room Bodrum'u icradan satıyor...

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.

Songül Karlı'nın gayrimenkul davasında son durum!

Ünlü şarkıcı Songül Karlı'yı 8-10 dönümlük arsa satışında dolandırdığı iddiasıyla eski eşi ve 2 sanık hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açıldı.

Kocaeli'de konut dolandırıcılığı için 134 yıl hapis istemi!

Kocaeli Başiskele'de konut sahibi yapma vaadiyle para aldıkları 11 kişiyi evlerini teslim etmeyerek dolandırdıkları ileri sürülerek tutuksuz yargılanan inşaat firması sahibi Arif Mutlu ile eski eşi ve sevgilisi için, toplam 134 yıl 2 ay hapis ve 391 bin 496 lira para cezası verildi.

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Okan Kemal Kitapçı ve eski eşi arasında villa krizi!

Ender Çikolata’nın eski sahibi Okan Kemal Kitapçı ile eski eşi Jülide Dinç, arasında villa krizi yaşanıyor. Jülide Dinç Tarabya'daki villanın yüzde 50'sinin kendisine ait olduğunu öne sürerek Kitapçı'ya dava açtı. 

Songül Karlı'ya eski eşinden arazi dolandırıcılığı şoku!

Halk müziği sanatçısı Songül Karlı kendisini ait arazisini satarak Bulgaristan'a kaçan eski eşine dava açtı. 

eski eş cinayeti Haberi

eski eş cinayeti

Emlakçı Derya Demirkan’ın (22) Celalettin Varlı (29) ile olan evliliği 2014’te şiddetli geçimsizlik nedeniyle sona erdi.


3.5 yaşındaki kızlarını Celalettin Varlı aldı. Demirkan, emlakçı Gökhan Alim’le (30) imam nikâhı kıyıp yaşamaya başladı. Bir de çocukları oldu. Boşanmadan sonra Demirkan, Varlı’yı arayarak çocuğunu görmek istediğini söyledi. Varlı, “Sen başkasıyla yaşıyorsun kızımızı sana göstermem” dedi.


DAHA ÖNCE DE 2 KİŞİYİ YARALAMIŞ

Bir türlü çözüme bağlanamayan anlaşmazlığı konuşmak için önceki gün buluşmaya karar verdiler. Demirkan ve Alim, parkta beklerken Celalettin Varlı ciple geldi. Cipin camını açan Varlı, bir el eski eşine, bir el de imam nikâhlı eşine ateş edip kaçtı. Hastaneye kaldırılan Derya Demirkan kurtarılamadı, Gökhan Alim’in durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. 2 yaralama olayından emniyette kaydı bulunan Celalettin Varlı...