21 / 05 / 2024

esnafa kredi destek paketi

esnafa kredi destek paketi

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  gerçekleştirilen Kabine Toplantı’sının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, başka şehirde yaşayan öğrencilere verilecek olan ulaşım desteğini ve esnafa verilecek olan kredi desteğini açıkladı.

Esnafa destek kredisinde limit 750 bin TL oldu! Bakan Bolat: Yarından itibaren hazır, kullanabilirsiniz! 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TESKOMB finansman destek kredisinin yarın sabah itibarıyla hazır olduğuna ve limitin de 650 bin TL'den 750 bin TL'ye yükseltildiğine dikkat çekti. İşte Bakan Bolat'ın o açıklaması...

Deprem acil destek kredisinden 6 bin 924 işletme yararlandı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 6 Şubat depremlerinden etkilenen bölgelerde "Deprem Acil Destek Kredisi"nden bugüne kadar 6 bin 924 işletmenin 2,37 milyar lira kredi kullandığını açıkladı.

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

İhracatçılar ve reel sektöre uzun vadeli kredi müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ihracatçılar ve reel sektörün her zaman yanında olduklarını belirterek, "Yeni destek paketimizle firmalarımıza 25 milyar liralık garanti karşılığında 30 milyar liralık kredi imkanını sunacağız" dedi.

Devlet, milyonlarca kişinin derdine deva olacak! 150 bin TL faizsiz, 2 yıl ödemesiz, 5 yıl vadeli destek geliyor!

Devlet ihtiyaç sahibi milyonlarca kişiye destek sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni evlenecek gençlere 150 bin TL kredi, faizsiz, 2 yıl ödemesiz ve 5 yılda geri ödemeli destek sunacak. İşte detaylar...

Bakan Şimşek'ten deprem kredisi açıklaması! Deprem bölgesinde 559 bin kişiye kredi desteği verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Deprem Destek Kredisi' kapsamında, depremden etkilenen illerde yaklaşık 559 bin bireysel müşteriye kredi desteği sağlandığını açıkladı.

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi tarafından sık uçak kullanan ya da uçak kullanmayı düşünen müşterilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından müşterilerinin uçuş maliyetlerine 1000 TL ile destek verilecek.

Esnafa son dakika müjdesi! KOBİ’lerin kredi garanti limiti resmen artırıldı!

Cumhurbaşkanı imzası ile yayımlanan kararla KOBİ'lerin sistemden kullanabileceği kredi garantisi 100 milyon TL'den 150 milyon TL'ye çıkarıldı. Büyük firmalar için ise bu tutar 350 milyon TL'den 500 milyon TL'ye çıkartıldı.

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

İkinci el almak isteyenlere 400 bin TL'lik kredi Ziraat Bankası'ndan! Detaylar ve kampanya şartları bakın neymiş?

İkinci el araç almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan 400 bin TL’lik kredi fırsatı geldi.  Banka, gün geçtikçe artan araç fiyatlarında araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel destek sunmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu kredi fırsatını mutlaka değerlendirmeli, işte detaylar…

2 yıl faizsiz 150 bin TL kredi desteği verilecek! Şartları karşılayanlar hemen alacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençleri evliliğe teşvik etmek için yeni bir destek programını devreye alacaklarını duyurdu. Bu kapsamda, 2 yıl faizsiz 150 bin TL kredi desteği verilecek. İşte destek ödemesine ilişkin merak edilenler...

Kredi çekeceklere iyi haber! Müjde verilmişti, detaylar netleşiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihi bir müjdeyle destek paketini açıklamıştı. İlk 2 yıl ödemesiz 5 yıl vadeli faizsiz 500 bin TL kredi imkanı ise dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

Dar gelirlilere müjde! Başvurusu onaylananların hesabına 7 bin TL'lik destek yatırılacak! Hemen şartlara bakın

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) evlenecek dar gelirli vatandaşlara 7 bin lira destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Peki, İBB evlilik kredi desteği şartları neler? İşte detaylar...

esnafa kredi destek paketi Haberi

esnafa kredi destek paketi

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  gerçekleştirilen Kabine Toplantı’sının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, başka şehirde yaşayan öğrencilere verilecek olan ulaşım desteğini ve esnafa verilecek olan kredi desteğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağustos ayı işsizlik rakamları üzerinden değerlendirmeler bulundu ve istihdam sayısının 31 milyonun üzerine çıktığını belirtti. Erdoğan yaptığı açıklamalarda, Cumhuriyet tarihinin en yüksek istihdam rakamına ulaşılmış olduğunu belirtti.

Erdoğan, İlk Evim İlk İş Yerim Kampanyası'na dair de açıklamalarda bulundu ve bu zamana kadar 7 milyon 200 bin başvuru yapıldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlk Evim İlk İşyerim Kampanyası’na dair yaptığı açıklamalarına şöyle devam etti:

" Gerçekleştirilen Proje kapsamındaki 50 bin iş yerinin ilk etabının inşasına 28 ilimizde 10 bin iş yerinin temelini atarak başlıyoruz. Proje planları onaylanan illerde ve ilçelerdeki hak sahibi vatandaşlarımız, arsa tapularını aralık ayından itibaren alabilecekler."