15 / 05 / 2024

Eşrefpaşa Yağhane

Eşrefpaşa Yağhane

Savranoğlu Grup, Eşrefpaşa Yağhaneler'de 60 milyon dolara tamamladığı İzmirpark AVM'yi 23 Ocak'ta açıyor. Toplamda 500 kişiye iş imkanı sağlayacak AVM, sahip olduğu enerji verimlili sistemleri ile LEED Sertifikası'nı almaya aday.

Bu yıl çalışmaya başlayanlar dikkat! 2024’te işe girenler kaç yaşında emekli olacak?

Bu sene yüz binlerce genç ilk defa çalışmaya başlayacak. Peki bu yıl işe girenler kaç yaşında emekli olacak?

AK Parti’den İzmir Eşrefpaşa Hastanesi ‘kooperatif modeli’ önerisi!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Uğur İnan Atmaca, İzmir'de yer alan Eşrefpaşa Hastanesi için ek hizmet binasının yapımı için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bir çağrı yaptı ve kooperatif modeli önerisi sundu. 

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Belediyeden satılık 4 iş yeri!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Merkez Eşrefpaşa Mahallesi'nde yer alan dört adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan iş yerlerinin alanları 117 metrekare ve 118 metrekare olarak belirtildi.

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak 2024 müjdesi! Peş peşe zamlar açıklandı, rakamlar buz kestirdi!

Son tahminlerle beraber, yeni zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası peş peşe hesaplandı. İşte yeni Ocak 2024 zamlı maaşlar...

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor! Yeni tarihler resmen belli oldu!

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor... Yeni tarihler resmen belli oldu... İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi detayları...

Hemen e-devletlerinizi açın! Yaşınız dolduysa 2.604 TL alacaksınız!.. Bu fırsat kaçmaz

Yaş koşulunu sağlayan vatandaşlara ödeme yapılacağı ilan edildi. E-devlet sistemi üstünden başvuruda bulunan kişilerin başvuru işlemleri değerlendirmeye alınacak. İşte merak edilen ödemeler konusundaki tüm ayrıntılar.

İstanbul'un 39 ilçesi baştan aşağıya yenilenecek! Bakan Kurum peş peşe duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum. İstanbul'un dönüşümü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, İstanbul'un 39 ilçesinin baştan aşağıya yenileneceğini dile getirdi. 

Euro alıp kenara atanlar hemen baksın! Euro tam tamına bu kadar olacak! Peş peşe rakamlar açıklandı!

Dün 22,28 TL'den kapanış yapan euro/TL kuru yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Euro alıp yükselmesini bekleyen yatırımcılar euronun ne kadar olacağını araştırıyor. İşte Euro tam tamına bu kadar olacak! Peş peşe rakamlar açıklandı!

Beklenen deprem İstanbulluları köşeye sıkıştırdı! Peş peşe rakamlar açıklandı! Büyük İstanbul depremi...

İngiliz haber ajansı Reuters 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketlerinin ardından, İstanbul ile ilgili dikkat çeken bir analize yer verdi. Beklenen deprem İstanbulluları köşeye sıkıştırdı! Peş peşe rakamlar açıklandı! Büyük İstanbul depremi...

Audi’nin elektrikli otomobili e-tron’a 80 bin TL'ye yakın zam geldi! İşte Audi e-tron'un yeni fiyatı

Audi, Nisan 2023 fiyat listesini yayımladı. Açıklanan listede Audi e-tron'a 80 bin TL'ye yakın zam geldiği görüldü. Peki 2023 model Audi e-tron kaç lira oldu? İşte Audi e-tron 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Eşrefpaşa Yağhane Haberi

Eşrefpaşa Yağhane

İzmirpark'ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Savraoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Savranoğlu, 32 bin metrekarelik alana kurulan ve 13 bin metrekare ticari alana sahip AVM'yi kendi öz kaynaklarıyla yaptıklarım ve ayda 500 bin ziyaretçi hedeflediklerini söyledi. Bunlara ek olarak AVM'nin en önemli özelliklerinden birinin çevre dostu yeşil binalarla ilgili standartları belirleyen LEED sertifikası adayı olmasmı gösteren Savranoğlu, "İzmir Park 400 metrekarelik özel cam çatı tasarımı ile gün ışığının maksimum oranda alışveriş merkezine girmesine olanak veriyor. Bu sayede yüzde 50'ye yalan enerji tasarrufu sağlanacak. 


İlkbahar ve sonbaharda ise başka hiç bir enerjiye ihtiyacımız olmayacak. Bunun yatırım maliyetleri çok daha fazla ama sürdürülebilir bir yapı için bu maliyetleri göze alıp sistemi kurduk" dedi. 


15 milyon liralık ciro bekleniyor 


AVM Mağaza Kiralama Sorumlusu Şükrü Aslanyürek...