04 / 05 / 2024

ev fiyatlarının en ucuz olduğu ülke

ev fiyatlarının en ucuz olduğu ülke

İngiltere merkezli gayrimenkul şirketi Knight Frank'in yayımladığı son küresel emlak fiyatı artışı raporu verileri açıklandı. Knight Frank'in verilerine göre, dünyanın en pahalı evleri nerelerde?

Ev fiyatları dolar bazında yüzde 7'ye kadar geriledi: Konutta yaz sonu fırsat olabilir!

Ev alacakların en çok merak ettiği konulardan biri fiyatların nasıl seyredeği oluyor. Trader Kulübü kurucusu Emre İşlek, konut piyasası ile ilgili önemli bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kredi faizleri ve satılık ev fiyatlarının pahalılığı konut satışlarını düşürdü!

TÜİK verilerine göre, konut satışları 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 17,5 azalarak 1 milyon 225 bin 926 olarak gerçekleşti. konut satışlarındaki düşüşün nedeni kredi faizlerinin yüksek olması ve ev fiyatlarının pahalıya satılması gösterildi. 

Atina, konut fiyatlarının en hızlı arttığı Avrupa kenti oldu!

Yunanistan'da konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Yunanistan'da fiyatların en hızlı arttığı kent ise başkent Atina oldu.

Gayrimenkulün en fazla değer kazandığı şehir neresi? Uzman isim açıkladı!

MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Taş, “İzmir, dünyada 150 il arasında fiyatların en fazla arttığı ikinci kent oldu” dedi.

Ev fiyatlarını geçen karavanlarda talep patlaması yaşandı!

Karavan kültürü her geçen gün artıyor. 200 bin liradan başlayan karavan fiyatları 6 milyon liraya kadar yükseliyor. Ev fiyatını geçen karavanlara talep olukça fazla.

Ev fiyatları ne zaman düşecek? Bakan Özhaseki’den önemli açıklamalar

Son dönemde alınan tedbirler, konut sektöründeki fiyat dengesini önemli ölçüde etkiledi. Bu tedbirler, konut fiyatlarındaki hızlı artışı kontrol altına almanın ötesinde ev fiyatlarını da olumlu bir şekilde etkiledi. Bakanı Mehmet Özhaseki bu konu hakkında bilgi verdi.

Ev fiyatlarının düşmesi söz konusu değil: Nüfus arttıkça, fiyat artışı devam eder! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarının seyrini merak ediyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut fiyatlarında düşüş olacağını ümit eden vatandaşlara konu hakkında açıklamalar yaptı.

Yüksek ev ve kira fiyatlarını çözecek yol haritası çizildi: Bakan Mehmet Şimşek tek tek anlattı! 

Türkiye'de son iki senede kira ve ev fiyatları uçtu. Bu konuda harekete geçen hükümet yürürlüğe girecek birçok konu için harekete geçti. Bakan Mehmet Şimşek, fahiş kira ve konut fiyatlarındaki artışın kalıcı çözümü için alınacak önlemleri anlattı.

Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Betonarme konut fiyatlarının zamlanmasından sonra gündeme gelen çelik ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Çelik ev fiyatları ne kadar? Çelik ev nedir, depreme dayanıklı mıdır?

Ekonomik prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev yaptırmak isteyenler prefabrik ev fiyatlarını sorguluyor. Peki, Ekonomik prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte güncel fiyat listesi...

Ev fiyatları artık yabancılar için bile pahalı! Konut fiyatları düşecek mi? 

İki senede ev fiyatlarının yüzde 500’ün üzerinde yükseldiği Antalya, yabancılar için de cazibesini kaybediyor. Peki ev fiyatları düşecek mi?

Ev fiyatları son 6 yılda 7 kat arttı! Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede!

Konut Fiyat Endeksi’ne göre konut fiyatları ocak ayında yüzde 6,9 oranında yükselirken son 6 yılda 7 kat arttı. Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede yer aldı.

112 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? En ucuz prefabrik ev fiyatları 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Prefabrik ev fiyatları 2023 son zamanlarda sık sık araştırılıyor. Peki 112 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? En ucuz prefabrik ev fiyatları 6 Mart 2023 fiyat listesi...

ev fiyatlarının en ucuz olduğu ülke Haberi

ev fiyatlarının en ucuz olduğu ülke

İngiltere merkezli gayrimenkul şirketi Knight Frank'in yayımladığı son küresel emlak fiyatı artışı raporu verileri açıklandı. Türkiye'de konut fiyatları yükselişini sürdürdü. Yayımlanan verilerde Türkiye'nin sıralamadaki yeri dikkat çekti.

Knight Frank'in yayımladığı 'Küresel Konut Fiyatları Endeksi' raporunda dünyada konut fiyatlarının en fazla arttığı ülke Türkiye oldu.  

Rapora göre fiyatlar sırasıyla en çok şu ülkelerde arttı: Türkiye, Yeni Zelanda, Kanada, Şili, İsveç ve  Malta. İşte emlak fiyatlarının en çok yükseldiği  ve dünyanın en pahalı evlerinin olduğu ülkeler...

Knight Frank'in raporuna göre dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler sıralaması şöyle oldu:

Türkiye'de fiyat artışı yüzde 13,9 Yeni Zelanda fiyat artışı yüzde 11,2 Kanada'da fiyat artışı yüzde 10 Şili'de fiyat artışı yüzde 9,4 İsveç'te fiyat artışı:Yüzde 8,9 Malta'da fiyat artışı yüzde 8,8 Avusturya'da fiyat artışı yüzde 8,1 İzlanda'da fiyat artışı yüzde 8,1 Meksika'da fiyat...