04 / 05 / 2024

evlenecek çiftler konut alımı

evlenecek çiftler konut alımı

Düğün sezonu başladığında her yıl yaklaşık 550-600 bin çift evleniyor ve 110 bin çift konut satın alıyor...

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

40’tan fazla ek program seçeneği sunan Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 kurutma makinesinin fiyatı belli oldu!

Yeni evlenecek çiftler ve evine kurutma makinesi almak isteyenler için Hoover’dan dev bir haber geldi. Hoover, son teknolojik özelliklerle donattığı kurutma makinesini satışa çıkardı.

Faizsiz evlilik kredi başvuruları ne zaman başlayacak? 2023 Evlilik kredisi ne kadar?

Evlilik kredisi detayları gündemde yer almaya devam ediyor. Evlenecek çiftler Faizsiz evlilik kredi başvuruları ne zaman başlayacak? sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar..

Yeni evlenecek çiftlere müjde! Başvurular resmen başladı! Şartlar tek tek açıklandı!

Akbank’tan yeni evlenecek çiftlere kredi müjdesi geldi. Akbank’ın yeni evlenecek çiftler için vereceği 3 ay ertelemeli kredi başvurusu resmen başladı.

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.

Wi-Fi özellikli Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye!

Yeni evlenecek çiftler ve beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler için bir kampanya başlatan Vestel, BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye edeceğini açıkladı. Vestel’in bu kampanyasını duyanlar, bulaşık makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı

Evlenecek çiftler kara kara düşünüyor; Fiyatlar yükseldi! İşte düğün fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftler düğün fiyatlarını görünce şaşırıyor. Yükselen fiyatlar evlenecek olan çiftleri kara kara düşündürüyor. Peki düğün yapmak isteyenleri neler bekliyor? İşte detaylar...

Düğün sigortasıyla evlenecek çiftler masraflarını geri alıyor!

Yeni evlenecek çiftleri en çok etkileyen konulardan biri hayat pahalılığı oldu. Son iki yılda düğün yapma ve ev kurma maliyetleri en az iki kat arttı. Ancak TUSKO'nun yeni uygulamasıyla birlikte bu harcamalar geri ödenecek. İşte daha fazla bilgi...

Evlenecek çiftlere faizsiz evlilik kredisi! 150 bin TL geri ödemesiz kredi imkanı! Genç çiftler bu fırsatı kaçırmayın!

Evlenecek çiftlere güzel haber. Genç çiftlere, 150 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor. İşte detaylar!

Ziraat Bankası'ndan evlenecek çiftlere 500 TL hediye! Hediyeyi almak için detaylar!

Yeni evlenecek çiftler için Ziraat Bankası bir kampanya düzenledi. Banka o tutarı harcayanlara 500 TL hediye verecek. İşte tüm detaylar…

Evlenecek çiftler 0 faizli krediyi nasıl alacak? Evleneceklere 2 yıl geri ödemesiz kredi müjdesi! Başvurular başladı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ekonomiye ilişkin milyonları ilgilendiren önemli açıklamaları geçtiğimiz günlerde peş peşe açıkladı. Bunlardan biri de sıfır faizli evlilik kredisi oldu. Peki evlenecek çiftler 0 faizli krediyi nasıl alacak?

Çeyiz düzeceklere Arçelik'ten bomba fırsat! Tarih verildi elinizi çabuk tutun

Arçelik'ten 4'lü Çeyiz Seti almak isteyen vatandaşlara özel 6.999 TL Değerinde 43'' FHD TV veya Robot Süpürge Hediye! Evlenecek çiftler için harika avantaj olan ve 16-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olana kampanya için elinizi çabuk tutun.

Flaş.. Flaş..Evlenecek çiftler dikkat! Devlet tam 150 bin TL veriyor

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Yeni bir destek kredisi açıklandı. Evlenecek çiftlere büyük destek sağlayan devlet 150 bin TL faizsiz kredi imkanı sunuyor!  İşte ayrıntılar.

evlenecek çiftler konut alımı Haberi

evlenecek çiftler konut alımı

Koronavirüs salgını kapsamında normalleşme süreciyle birlikte düğünler başladı. Düğünlerin başlaması konut sektörüne de nefes aldırdı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Düğünler, koronavirüs pandemisi sebebiyle durgunluk yaşayan konut sektörünü canlandırdı. 

Düşük faizli konut kredileri ve düğün sezonunun başlaması, pandemi sonrasında inşaat ve konut sektörünü yeniden canlandırdı. Her yıl yaklaşık 550-600 bin çift evleniyor ve 110 bin çift konut satın alıyor. Düğün.com’ın paylaştığı bilgilere göre evlenecek çiftler sektöre 35 milyar TL’lik katkı sağlıyor.

İstanbul'da konut satış rekoru: En fazla Esenyurt'ta satıldı!

2020 Haziran'da 190 bin 12 konut...