14 / 05 / 2024

EY Kurumsal Finansman Bölümü Başkanı Müşfik Cantekinler

EY Kurumsal Finansman Bölümü Başkanı Müşfik Cantekinler

EY Kurumsal Finansman Bölümü Başkanı Cantekinler: "Türkiye'deki birleşme ve satın alma fırsatları ile ilgilenen yabancı yatırımcıların ilgisinde herhangi bir değişiklik yok" dedi.

Kredi faizlerindeki yükseliş, Tasarruf Finansman Sektörü'ne yaradı! Sektör 2023 yılında 2 kat büyüdü!

Konut kredisi faizlerinde son dönemlerde yaşanan yükselişler vatandaşları da alternatif finansman arayışına itti. Bu kapsamda 2022 yılında regüle edilen Tasarruf Finansman Sektörü öne çıkıyor. FKB Başkan Vekili Eyüp Akbal yaptığı açıklamada 2023 yılında sektörün aktif büyüklüğünün 2 katına çıktığını

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Vera Konsept GYO Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Vera Konsept GYO’nun halka arz süreci gerçekleşti. Buna göre İntegral Yatırım Kurumsal Finansman liderliğinde yürütülmekte olan halka arz sürecinin tamamlanmasından sonra dün Borsa İstanbul’da açılış töreni gerçekleşmiş oldu.

Tasarruf finansman sisteminde çekilişli modelin üst sınırı 10 milyon TL olmalı!

Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Şirketleri Sektör Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, konut fiyatları ve tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akbal, çekilişli sistemde üst sınırın 10 milyon TL olması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Tasarruf finansman sektöründe araba, konutu 3'e katladı! Konutta üst sınır 10 milyon TL'ye çıkarılsın önerisi! 

Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Tasarruf Finansman sistemini ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda ve önerilerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Tasarruf finansman sektörünün 2023 sektör büyüklüğü hedefi 75 milyar lira!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarruf finansman sektörünün 2023 büyüklük hedefinin 75 milyar Türk Lirası olduğunu söyledi.

Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminde katılımcı sayısı 400 bine yaklaştı!

Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal yaptığı açıklamada tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminin katılımcı sayısının 400 bine yaklaştığını dile getirdi.

TMSF'ye devredilen tasarruf finansman şirketleri ne olacak?

2022 senesine yönelik hedeflerini açıklayan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, tasarruf finansman şirketlerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

Tasarruf finansman sistemi nasıl işliyor?

Tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklmalar yapan Fuzulev’in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Konut kredisi yerine tasarruf finansman sistemi ile 300 bin liralık ev alan 207 bin lira kar ediyor" dedi.

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiran Kurumsal Emlak Pazarlama Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin TL sermaye bedeli ile S.Amırhosseın Shojaedın tarafından kuruldu.

Eyüp Akbal: BDDK yola güçlü şirketlerle devam edecek!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından (BDDK) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesinin tasarruf finansman sistemini daha da güçlendireceğini ve vatandaş adına riski sıfıra indirmek için gerekli olduğunu söyledi.

Koronavirüs gayrimenkulde 4 sınıfı etkilemedi!

EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Kıdemli Direktörü Gün Gökkaya, koronavirüsün gayrimenkulde 4 sınıfı deviremediğini ifade etti. Gökkaya, koronavirüse daha dayanıklı gayrimenkul sınıflarını açıkladı...

EY Kurumsal Finansman Bölümü Başkanı Müşfik Cantekinler Haberi

EY Kurumsal Finansman Bölümü Başkanı Müşfik Cantekinler

EY Kurumsal Finansman Bölümü Başkanı Müşfik Cantekinler, Türkiye'deki birleşme ve satın alma fırsatları ile ilgilenen yabancı yatırımcıların ilgisinde herhangi bir değişiklik olmadığını bildirdi.


AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Cantekinler, seçimin üzerinden henüz birkaç gün geçtiği için yabancı yatırımcılardan çok önemli bir geri dönüş veya değerlendirme olmadığını kaydetti.


Kendilerinin gözlemlediği kadarıyla seçim öncesi Türkiye'deki birleşme ve satın alma fırsatları ile ilgilenen yabancı yatırımcıların ilgisinde herhangi bir değişiklik olmadığını aktaran Cantekinler, "Hatta şu an itibariyle alıcıların yabancı olduğu çeşitli satın alma projeleri devam etmekte ve biz EY olarak kendilerine hizmet vermekteyiz" dedi.


Bu noktada bazı önemli bir kaç husus olduğunu, bir hükümet kurulmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Cantekinler, koalisyon olsun, parlamento içinden destek alan tek parti iktidarı olsun, güçlü bir hükümetin kurulması halinde bunun yabancı...