29 / 04 / 2024

Tasarruf finansman sektöründe araba, konutu 3'e katladı! Konutta üst sınır 10 milyon TL'ye çıkarılsın önerisi! 

Tasarruf finansman sektöründe araba, konutu 3'e katladı! Konutta üst sınır 10 milyon TL'ye çıkarılsın önerisi! 

Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Tasarruf Finansman sistemini ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda ve önerilerde bulundu. İşte ayrıntılar...



Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Tasarruf Finansman sistemini ile ilgili açıklamalarda bulundu ve sektörü değerlendirdi. 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal'ın tasarruf finansman sistemi ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. 

Tasarruf finansman sektöründe araba, konutu 3 e katladı! Konutta üst sınır 10 milyon TL ye çıkarılsın önerisi!  

Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Fuzul Tasarruf Finansman A.Ş.”ye dönüştüklerinde modelin ilk günleri ile ilgili olarak, " “Altın Günü” gibi “dayanışma” mantığı ile çalışan modelimizin temelleri 1992’de “FuzulOto” ile atılmıştı. Zamanla “FuzulEv” ile vatandaşın ev sahibi olma çabasını kolaylaştırdığını düşündüğümüz modele de geçtik" açıklamasında bulundu ve konut için de aynı otomobil gibi önce kura sistemiyle yola çıktıklarını belirtti. 

Konutta talep arttıkça, vade ortası ve peşinat modellerini uygulamaya aldıklarını belirten Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, modelle ilgili olarak "Ev ya da araba satmıyoruz. Vatandaşın ev veya araba alabilmesi için parayı toparlamasını organize ediyoruz. Girilen model “kura”, “vade ortası”,“peşinat”, hangisi ise günü gelince vatandaş planladığı yerde evi bulur, biriken parasıyla birlikte ek kaynak kullandırırız" açıklamasında bulundu.

İşte Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal'ın tasarruf finansman sistemi ile ilgili o açıklamaları...


Geri Dön