29 / 04 / 2024

EYG Gayrimenkul orta gelir için konut projesi

EYG Gayrimenkul orta gelir için konut projesi

Ömer Faruk Çelik, "Biten projelerde toplu alımlar nedeniyle boş daireler çıkmaya başladı. Yatırımcıları 'Bunlar primlensin ve satılsın' diye bekliyor ama buralar boş durduğu zaman o site prim yapmayacak" dedi.

Gayrimenkul Yatırım Fonları konut üretimini artıracak!

Yaptığı açıklamada Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan taslakla Gayrimenkul Yatırım Fonlarının (GYF) konut üretimi yapmasının önünün açılacağını dile getiren NEO Portföy Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım bu hamlenin sektöre can suyu olacağını söyledi.

Seçimlerden sonra gayrimenkul alabilecek miyiz?

Konut sahibi olmanın zor olduğu şu günlerde milyonlarca kişi ev sahibi olabilmenin hayallerini kuruyor. Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri değerlendirdi. 

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladığını belirterek, paraya erişim zorluğu yaşayan ve ellerindeki gayrimenkulü satamayan vatandaşların konut, arsa, tarla, araba, hatta iş yerlerini değiş tokuş ettiğini söyledi.

Çankırı İl Özel İdaresi 49 adet gayrimenkulü satıyor! Arsa ve arazi alacaklar hemen bakın! 

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı ili, Merkez, Ilgaz, Kurşunlu, Orta ve Yapraklı ilçelerinde yer alan 49 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Gayrimenkulü yatırım aracı olmaktan çıkarmanın yolu yüksek vergilendirme!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkulün bir yatırım aracı haline döndüğünü, bunu önlemenin yollarından birinin ise yüksel vergilendirmeden geçtiğini belirtti. İşte Öğüt'ün konuya ilişkin açıklaması...

Yeni Evim kampanyasıyla gayrimenkul sektörü hızlanacak! 

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, Yeni Evim Konut Finansman Programı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öğüt, Yeni Evim kampanyasıyla gayrimenkul sektörünün hızlanacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış devam edecek mi?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan artmaya devam eden konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Hızalan'ın o yazısı...

Gayrimenkul sektöründe online platform daha etkin kullanılıyor!

Zingatcom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mehmet Erkek, gayrimenkul sektöründe dijital mecranın daha aktif rol oynamaya başladığını dile getirdi. 

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

Yabancıların Türkiye'den gayrimenkul almasında etkili olan 6 faktör!

Big Property Agency Pazarlamadan Sorumlu Kurucu Ortağı Behzat Şimşek, yabancıların Türkiye'den gayrimenkul almasında etkili olan 6 faktörü anlattı.

EYG Gayrimenkul orta gelir için konut projesi Haberi

EYG Gayrimenkul orta gelir için konut projesi

Sinpaş GYO'dan ayrılarak kurduğu EYG Gayrimenkul SPK'dan onay alıp Türkiye'nin ilk gayrimenkul fonu olan Ömer Faruk Çelik, "Biten projelerde toplu alımlar nedeniyle boş daireler çıkmaya başladı. Yatırımcıları 'Bunlar primlensin ve satılsın' diye bekliyor ama buralar boş durduğu zaman o site prim yapmayacak" dedi. 


ORTA GELİRLİYE 1500 KONUT İNŞA EDECEK 


Ömer Faruk Çelik, bundan sonraki dönemde orta gelir grubuna yönelik olarak konut yapım işine de odaklanacaklarını söyleyerek, "Orta gelir grubunu ulaşabilecekleri lüksteki konut projelerinde oturtacağız" diye konuştu. Çelik, bu kapsamda İstanbul Kayabaşı'ndaki 95 dönümlük arazide geliştirecekleri 1500 konutluk projenin satışına 10 Ekim'de çıkacaklarını ifade etti. 


Daha önce İntaya İnşaat firmasının Emlak Konut GYO'dan ihale ile burasını aldığını belirten Çelik, firma ile ortaklık yoluna gittiklerini belirterek, "EYG olarak bundan sonraki dönemde üst gelir grubuna...