23 / 07 / 2024

Fayık Dağ

Fayık Dağ

Fayık Dağ İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fayık Dağ tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Cesur Sokak'ta kuruldu.

Emeklilere son dakika müjdesi! Mayıs 2024 paketi detayları tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Emekli maaşlarına gelecek 2024 temmuz zammı için yeni formüller üzerinde çalışılırken bu yılın emekliler yılı ilan edilmesi sebebiyle de emekliler yönelik bir dizi kolaylık da sunulacak. İşte emeklilere verilecek o destekler...

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki uyardı!  Bir il için 'fay kırılmadı' dikkat edilmeli...

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Türkiye'nin deprem gerçeği ile ilgili dikkat çekici uyarılar yaptı. İstanbul depremi nedeniyle kentten ayrılmayı düşünenler için konuşan Moriwaki, Ege Bölgesi'ni ifade etti. Moriwaki, "İzmir depreminde asıl fay daha kırılmadı." dedi.

İzmir, 21 fay kırığının üstünde: İş dünyasından kentsel dönüşüm çağrısı geldi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkan adayları ile ‘İzmir İş Dünyası’ buluşmasındaydı. Oda başkanları, İzmir'in deprem riskine dikkat çekerek kentsel dönüşüme hız verilmesini ve projelerin önünün açılmasını talep etti. 

21 fay kırığı olan İzmir'de 36 bin bina riskli!

İş Dünyası Buluşması’nda önemli açıklamalar yapan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar kentsel dönüşüm çağrısı yaparak, 21 fay kırığı olan İzmir'de 36 bin binanın riskli olduğunu söyledi. 

Tebernüş Kireçci: Konut inşaatları hız kesecek, şu anki konutlar daha da değerlenecek!

Dün TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, inşaat maliyet endeksi yıllık yüzde 67,87 artış gösterirken, aylık da yüzde 15,70 yükseldi. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, verileri değerlendirdi. İşte o paylaşım...

İflas eden müteahhite Bakanlık da acımadı! İnşaatı teslim etmedi, 300 bin TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanlığı, Sakarya'da iflas eden bir müteahhite, yaptığı inşaatı zamanında teslim etmeyerek, sözleşmeye aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 300 bin liralık ceza kesti.

16 bin lira değerindeki kiralık ev görenleri korkuttu! Üstelik 6 aylık kira peşin isteniyor...

Sosyal medyadaki 16 bin lira kira değerindeki ev görenleri şaşkına çevirdi. Üstelik 6 aylık da kira peşin isteniyor. İşte o 16 bin liralık kiralık ev...

Kira fiyatlarındaki köpük eridi!

Kahramanmaraş depremlerinden sonra artan kiralık konut fiyatlarında düşüş yaşanmaya başladı. Büyükşehirlerde gözlenen durağanlık da “köpük” fiyatların erimesi şeklinde değerlendiriliyor.

Doğu Anadolu Fay Hattı kırılmaya başladı! Japon deprem uzmanı açıkladı: Malatya'da buralar riskli!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Doğu Anadolu Fay Hattı'nın kırılmaya başladığına dikkat çekti. Deprem uzmanı, Malatya'da riskli yerleri de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Japonya'da depreme karşı geliştirilen sistem şimdi Türkiye'de! Depremin etkisi azaltılarak, yapılara yük vermiyor...

Ülkemizde son dönemde meydana gelen depremlerin ardından İzmirli şirket, Japonya’da depreme karşı geliştirilen yalıtım sistemini Türkiye’de üretmeye başladı. Depremin etkisini azaltan ürün, yapılara ekstra ağırlık da yüklemiyor. 

Depreme dayanıklı kaplama sistemi, Japonya’dan sonra artık Türkiye’de de üretiliyor!

Türkiye’de son dönemde yaşanan depremler, yapı kimyasalı üreticilerini de harekete geçirdi. Bu doğrultuda, İzmirli şirket, Japonya’da depreme karşı geliştirilen yalıtım sistemini artık Türkiye’de üretmeye başladı. Depremin etkisini azaltan söz konusu ürün, aynı zamanda yapılara ekstra ağırlık da yük

Hazine eylül ayında 69 milyar 53 milyon lira açık verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığının açıkladığı verilere göre eylül ayındaki nakit gerçekleşmelerine göre 486 milyar liralık gelire karşı 555 milyar liralık da nakit gider gerçekleşti. 29 eylül haftasında döviz rezervlerinde 3,3 milyar dolar azalma oldu.

Prof. Dr. Naci Görür’den son dakika deprem uyarısı! Bu fay kırılabilir! Tam bu şiddette deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depremi için hem vatandaşlara hem de yöneticilere yeni bir uyarıda daha bulundu. En az 7.2 ile 7.6 şiddetinde deprem beklediklerini söyleyen Naci Görür, “Adalar ve Kumburgaz fayının kırılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Fayık Dağ Haberi

Fayık Dağ

Fayık Dağ İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fayık Dağ tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu.


Fayık Dağ İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...