10 / 05 / 2024

fi yapı çözüm merkezi

fi yapı çözüm merkezi

Fİ Yapı, şirketten ev almak için başvuran belli bir süre ödemesini yapan ya da borcunu ödediği halde evlerini teslim alamayan hak sahiplerine duyuru yaptı. Şirket hakkında açılan davalardan aklandığını belirtirken mağdur vatandaşlara 'Şirkete başvuru yapmaları' konusunda çağrı yaptı.

Tapu işlemleri vatandaşı çilenden çıkardı! ATEM Başkanı'ndan tapu dairelerindeki uzun işlemlere çözüm çağırısı!

Mesken, işyeri, arsa ve arazilerin alım satım işlemleri ilgili tapu müdürlüklerinde yapılıyorken tapu dairelerinde işlemlerin uzun sürmesinden vatandaşlar şikayetçi.  Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam çözüm çağrısında bulundu.

Olası İstanbul depremine karşı yapılması gereken: Kentsel dönüşüm hızlanmalı! Devlet çözüm bulmalı!

Artaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya olası İstanbul depremi için kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, devletin mutlaka bu alanda bir çözümü olması gerektiğine dikkat çekti. 

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Oğul, Mehmet Akif Özçakal ve Narin Aliosman ortaklığında kuruldu.

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Emekliler acil bakın! SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023!

Emekliler acil bakın... SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023...

Asgari ücrete 'memur' çözümü! Yeni maaşlar okkalı olacak

Kamu çalışanlarına yüzde 45 oranında zam yapılırken en düşük memur maaşı 22 bin liraya yükseltildi. Hal böyle olunca milyonlarca emekli, memur ve asgari ücretli Temmuz ayında ne kadar zam alacağını araştırıyor. Asgari ücrete memur çözümü yolda...

Devlet Su İşleri personel alımında Nisan 2023 müjdesi geldi! Sınavsız, mülakatsız alım yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Sınavsız, mülakatsız alım... Bu personel alımını aman kaçırmayın...

İBB, konut krizinin çözümünde yapılması gerekenleri tek tek sıraladı!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, ülke çapında neden konut krizi yaşandığını anlatarak, soruna ilişkin çözüm önerilerini de sundu.

Emeklilerin gözü bu haberde! Bayram ikramiyelerine zam yapılacak mı?

İki bayram arası emeklilere yapılan zam ritüeli bu senede devam edecek. Fakat ekononik koşulların kötüye gitmesi emeklilerde bu yılki verilecek ikramiyelerde zamlı tarife olması yönünde. Peki Bayram ikramiyelerine zam yapılacak mı? İşte detaylar...

Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, olası Marmara depremi de gündem oldu. Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!

Fi Yapı'dan ev alanlara müjde! Fikret İnan'dan son dakika açıklaması geldi!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Fi Yapı'dan konut alanlar için bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Fikret İnan'ın o açıklaması...

fi yapı çözüm merkezi Haberi

fi yapı çözüm merkezi

Fİ Yapı, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası şirket aleyhine açılan FETÖ soruşturmalarından aklandğını duyurdu. Bu süre zarfında şirketten alacağını (dairesi) alamayan müşterilerin tapusunu ve sözleşmesini Fİ Yapı Çözüm Merkezi'ne iletmeleri halinde sorunların en kısa sürede çözüleceğini bildirdi.

Fİ Yapı'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada, "6 yıl önce; Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Fikret İnan’a atılan iftiralar neticesinde FİYAPI A.Ş. tüzel kişiliğimiz ve şirketimize ait olan tüm malvarlıkları TMSF’ye devredilmişti. Geçen bu uzun sürede şantiyelerimizde en ufak bir çalışma olmadığı gibi çok ciddi anlamda hasarlar oluşmuştur. Bu 6 yıllık süre zarfında ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartları da göz önünde bulundurduğumuzda malzeme fiyatlarında yüzde 1000 den fazla bir artış ile karşı karşıya kalarak çok büyük boyutlarda maddi ve manevi kayıplar yaşanmıştır.

29 Mart 2022 Tarihinde 28. Ağır...