02 / 05 / 2024

florida

florida

1996 yılında Kartal'da inşa edilen Residence Dokuz Palmiye Konutları Florida'daki evlerin benzeri olarak satışa sunulmuş. Amerikan yaşam tarzı sunan konutlarla şehir içinde şehir dışı yaşam tarzını sürdürme amaçlanmış.

Florida'da açılan kilise Clearwater bölgesindeki en büyük bina oldu!

Hollywood yıldızları ve birçok ünlü işadamının da üyeleri arasında yer aldığı Scientology tarikatı yapımı 15 yıl süren dev kilisesini açtı. Florida’da yapılan kilise 145 milyon dolara mal oldu...

Amerika'da boş ev sayısı 301 bini geçti!

Yapılan bir araştırmaya göre Amerika genelinde 301 binden fazla ev boş durumda...

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

Florida'da emlak piyasasını Messi belirledi!

İş adamı Bet David'in göre Lionel Messi'nin Fort Lauderdale bölgesine taşınmasıyla birlikte civarda yer alan konutların da değeri arttı...

Sirius Florida'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünü yeni bir yatırım modeliyle hareketlendirmeyi hedefleyen Sirius Yapı, uygun ödeme koşullarıyla ortak tapulu, kira garantili bir yatırım fırsatı için düğmeye bastı.

Aksoy Holding'in Jacksonville, Miami ve Brooklyn’deki projelerinin değeri 800 milyon dolar! 

Aksoy Holding, ABD gayrimenkul piyasasına Florida ile giriş yaptı. Peki şirketin nerelerde projesi var? İşte ayrıntılar...

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

Sirius Florida 2025 sonunda teslim!

Durağan giden konut sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Sirius Florida projesinin 2025 sonunda sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

Sirius Florida satışa çıktı! Yeni proje

Sirius Yapı tarafından İzmir Çiğli Yakakent’te yapımı devam eden Sirius Florida projesi satışa çıktı. Yeni Proje. İşte Sirius Florida ile ilgili ayrıntılar...

Florida'yı vuran Ian Kasırgası konut sorununu da artırdı!

ABD'de Ian Kasırgası’nın vurduğu Florida'da konut sorunu da arttı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, eyalette, özellikle düşük gelirlilerin konut sıkıntısı yaşamaya başladığı bildirildi.

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı bina yıkıldı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı binanın tamamı kontrollü bir şekilde yıkıldı. 

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

ABD'de felaket! Florida'da 12 katlı bina çöktü!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan 12 katlı bir bina çöktü. Çöken binanın enkazında çok sayıda yaralı olduğu düşünülüyor.

florida Haberi

florida



Kartal'a küçük Florida kuruldu


   ZENGİNLERİ İstanbul'un yoğun ve boğucu yaşam tarzından uzaklaştırmak için şehir dışında yapılan villalara şehir içinden rakip geliyor. Şehir içinde şehir dışı yaşam tarzını sürdürmeyi amaçlayan yeni tip konutlar Amerikan yaşam tarzını sunuyor.

   İstanbul Kartal'da yapımı süren Residence Dokuz Palmiye Konutları Amerika'nın ünlü tatil beldesi Florida'daki evlerin benzeri olarak satışa sunuldu.

   Florida Evleri olarak tanımlanan konutlar 100-300 bin dolar arasından satışa sunuldu. Her biri 13 katlı 9 bloktan oluşan Florida Evleri'nin iç dizaynı tamamen ithal malzemeden yapılıyor.


(1996 yılında 1 dolar 81.000 liraya satılıyormuş.)


Milliyet Gazetesi 2 Ağustos 1996



Abdullah Kutalmış...