24 / 07 / 2024

franca Cannes

franca Cannes

Her yıl düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı Mapic, bu yıl da 13-15 Kasım tarihlerinde Fransa'nın Cannes kentinde ziyaretçilerini ağırladı. Türkiye yoğun lobi faaliyeti gerçekleştirdi. ..

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi 'Bubble Palace' satılıyor!

Ünlü modacı Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi Bubble Palace 280 milyon sterline (2.7 milyar TL'ye) satışa sunuldu...

Çeşme ve Didim'e Cannes modeli projeler geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki turizm projesi ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ersoy, "Cannes gibi bir alan yaratmaya çalışıyoruz. Tahsislerden 1 milyar dolar civarında bir gelir beklentimiz var" dedi...

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Rihanna, Cannes’da villa aldı!

Barbados asıllı ABD'li ünlü şarkıcı Rihanna, gayrimenkul yatırımları ile gündemden düşmüyor. Rihanna, Cannes’da villa aldı.

Alişan, Cannes'dan ev alacak!

Eda Erol'la ilişkisini ani bir kararla noktalayan Alişan, çok beğendiği Cannes'dan ev almaya karar verdi. Alişan haftaya yeniden Cannes'a gidip satın alacağı eve karar verecek.

Gayrimenkul Cannes yolcusu!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

Cannes MIPIM 2016'da Türk projelere yabancılardan yoğun ilgi!

Cannes’da, Türk projelerine yoğun ilgi yaşanıyor. 850 katılımcı ile en fazla katılım gerçekleştiren ülkelerin başında gelen Türkiye, inşaat şirketleri, belediyeler ve kamu kurumları ile fuarda milyarlarca liralık şov yaptı.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarlarından MIPIM, Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını açtı. Çağlar, İstanbul'un gelecek yıllarda en çok büyüyecek ilk 10 şehir arasında bulunduğunu söyledi.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor!

İstanbul görkemli maketi ile 4 gün MIPIM Fuarı'nda. İTO çadırında 21 bin gayrimenkul profesyonelini ağırlayacak.Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor..

Cannes MIPIM 2016 Fuarı yarın başlıyor!

Bugün uçaklar dolusu gayrimenkul profesyonelimiz, Fransa'nın Cannes kentine uçuyor. 90 ülkeden 20 binden fazla profesyoneli bir araya getiren MIPIM fuarında Türkiye, geçen yıl olduğu gibi ağırlığını koymaya hazırlanıyor.

Antalya'nın projeleri Cannes'da görücüye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesince yapım maliyeti 3 milyar doları bulacağı tahmin edilen 5 proje, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM'de uluslararası yatırımcılarına anlatılacak.

Ordu'daki mega projeler Cannes'da tanıtılacak!

Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılmasıyla Arap akınına uğrayan Ordu’da arazi fiyatları 1’e 10 arttı. Kent şimdi de Cannes'da mega projelerini Avrupalı yatırımcılara tanıtacak.

franca Cannes Haberi

franca Cannes


Her yıl düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı Mapic, bu yıl da 13-15 Kasım tarihlerinde Fransa'nın Cannes kentinde ziyaretçilerini ağırladı. POSTA Gazetesi'nin de sponsorları arasında bulunduğu fuarda Türkiye yoğun lobi faaliyeti gerçekleştirdi. Sektör temsilcileri fuarın son gününde düzenledikleri üç oturumla Türkiye'nin gelişimini ve yatırım potansiyelini yabancı perakendecilerle paylaştı. 


Herkes görüşmek istiyor 


İki günlük fuar izlenimini paylaşan Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve Ramsey îcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, Türk firmalarla görüşmek isteyen yabancı sayısmm oldukça fazla olduğunun altını çizdi. Mapic'in Türkiye perakende sektörü açısmdan çok önemli bir organizasyon olduğunu belirten Hüseyin Doğan, "Markalarımızın yurtdışında genişleme stratejisi var. Bu fuar global buluşma fırsatı yaratıyor" diye konuştu. 


Türkiye'nin gelişimi etkiliyor 


Türkiye'nin yakaladığı performans ve markalarıyla ilgi çeken bir konumda  bulunduğunu belirten Doğan, "Burada...