06 / 05 / 2024

Galatasaray borsa senedi

Galatasaray borsa senedi

1999 yılında Galatasaray Spor Kulübü, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapmak istediği, 120 milyon dolara mal olacak, stadın finansmanını borsada hisse senedi satarak karşılamayı planlamış.

Uzmanından Borsa yatırımcılarına önemli tüyolar!

Borsa İstanbul yeni haftaya yatay başlarken Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir'den de borsa yatırımcıları için çok önemli tüyolar geldi. İşte Onur Demir'in resmi X hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Borsaya son üç ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı geldi!

Art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı Borsa’yı coşturdu. Pay senedi yatırımcılarının toplam sayısı haziran sonundan 22 Eylül’e kadar net 3,2 milyon artarak 8 milyona yaklaştı, pay senedi piyasa değeri 10,4 trilyon lira oldu.

Borsa İstanbul’da en fazla kazandıran spor şirketi Galatasaray oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında geçen ayın en fazla kazandıran şirketi Galatasaray oldu. Galatasaray, yatırımcılarına ağustos ayında yüzde 30,14 oranında getiri sağlayarak en fazla kazandıran spor şirketi oldu.

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 80 bin 914 kişi yükseldi! Pay senedi yatırımcı sayısı 4 milyon 764 bin 694 oldu!

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde pay senedi yatırımcı sayısı 16 Haziran haftası itibarıyla 80 bin 914 kişi yükseldi. Bir önceki hafta 4 milyon 683 bin 780 olan pay senedi yatırımcı sayısı, geçtiğimiz hafta 4 milyon 764 bin 694'e ulaştı. 

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Hisse senedi piyasalarında şok gelişme! Yabancıdan son 8 ayın en sert satışı geldi!

Yılbaşından bu yana dalgalanma ve sert düşüşler yaşayan Borsa İstanbul’da yatırımcıların kaybı konuşulurken, hisse senedi piyasasına yatırım yapan yabancı yatırımcıların ise son 8 ayın en sert satışını yaptığı bildirildi.

Borsaya girmek tehlikeli mi? Hisse senedi almak mantıklı mı?

Borsa her gün yeni bir rekora imza atıyor. Uzmanlar KKM ve döviz hesaplarından çözülmeler olduğu ve yatırımcının da borsaya yöneldiğini söylüyor. Peki hisse senedi almak mantıklı mı? Borsa kimler için neden tehlikeli? İşte SASA ve Hektaş örnekleriyle borsanın dikenli yanları...

Borsa İstanbul’da hangi hisse değer kaybetti hangisi yükseldi?

Türkiye hisse senedi piyasaları Çarşamba günü kapanışın ardından düşüş gösterdi. Bankacılık, Telekomünikasyon ve Basit Metaller sektörlerindeki hisseler de beraberinde düşüş eğilimi gösterdi. Borsa İstanbul’un kapanışıyla birlikte BİST 100 yüzde 2,07 düştü.

Galatasaray hisseleri derbi sonrası yükselişe geçti!

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbi maçta Galatasaray'ın, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesinin ardından, Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri yüzde 20 değer kazandı.

Türkiye'nin büyümesinden pay almanın en kolay yolu hisse senedi almak!

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gönen, Vatandaş için Türkiye'nin ve şirketlerin büyümesinden pay almanın en kolay yolu bizden hisse senedi almak olduğunu ifade etti.

Emlak Konut, Riva'dan önce Galatasaray’ın hisselerini uçurdu!

Galatasaray’ın Riva ve Florya arazileriyle ilgili kararı camiada tartışmalara neden olsa da borsa negatif değil, pozitif beklentiyi satın aldı, kulübün hisseleri dün adeta uçuşa geçti, 3.5 yılın zirvesine çıktı. Murat Kurum ise “Galatasaray olabilecek en iyi protokolü imzaladı." dedi.

1999 yılında Galatasaray, yeni stad için halka açılacakmış!

1999 yılında Galatasaray Spor Kulübü, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapmak istediği, 120 milyon dolara mal olacak, stadın finansmanını borsada hisse senedi satarak karşılamayı planlamış.

1934 yılında eski resmi binalar satılacakmış, Galatasaray Polis Merkezi de 120 bin liraya satılacaklar arasındaymış!

1934 yılında alınan kararla İstanbul'da 12 tane eski resmi kurum binası satılacakmış. Satılacak binalar arasında Galatasaray Polis Merkezi binasıyla Şişhane Karakolu binası da varmış. Galatasaray Polis Merkezi'nin fiyatı 120 bin liraymış.

Galatasaray borsa senedi Haberi

Galatasaray borsa senedi



Galatasaray Eylül'de halka açılıyor


Ali Sami Yen'in yerine yapacağı 120 milyon dolarlık stadının finansmanını borsada hisse senedi satarak karşılamayı planlayan kulüp, Futbol Şirketi kuracak.


Şule Yücebıyık


    İki yıl üst üste şampiyonluğu hiçbir takıma kaptırmayan Galatasaray, bu yıl da ligin galibi olmayı garantiledi. Kulübün, sadece başarılı futbol performansı değil ekonomik yatırımları da dikkati çekiyor. Galatasaray Spor Kulübü, şu anda tüm dikkatini Ali Sami Yen Stadı projesine yoğunlaştırmış durumda. Bilindiği gibi stad, Avrupa standartlarında içinde sinema, restoran gibi tesislerin de bulunacağı dev bir sosyal tesise dönüştürülecek. Yaklaşık 120 milyon dolar gerektiren bu yatırım için uzun süredir finansman aranıyor.

     Galatasaray Genel...