27 / 04 / 2024

Galatasaray konut üretecek Galatasaray gayrimenkule yöneldi

Galatasaray konut üretecek Galatasaray gayrimenkule yöneldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA fair-play kriteri noktasında Galatasaray'ın mevcut gelirlerinin dışında yeni kaynaklar oluşturması gerektiğini belirtti.

Galatasaray UEFA kriterlerini sağlamak için gayrimenkule yöneldi!

Son 3 sezonda zararı 100 milyon Euro'yu aşan Galatasaray, rakamı UEFA'nın şartı olan ‘30 milyon Euro'ya indirmek için inşaatçı oluyor.

Galatasaray Hatay'da 100 kalıcı konut yaptırıyor!

Hatay'da depremzede çocuklar ve esnafla bir araya gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Hatay’da 100 tane kalıcı konut yaptırdığını açıkladı. 

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Galatasaray, deprem bölgesini unutmadı! 300 konut inşa edilecek!

Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanı Adnan Polat deprem bölgesinden seslenerek, “Herkes kalıcı konutlara girinceye kadar deprem bölgesine konsantre olmaya devam edelim” dedi.

Galatasaray’dan deprem bölgesine 300 yeni konut müjdesi!

Galatasaray’ın deprem bölgesine 300 konut inşa edileceği öğrenildi. Konutların 100’ü Hatay’a, 100’ü Adıyaman’a ve 100’ü de Kahramanmaraş’a yapılacak.

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Paris'te konut üretecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin ev sahipliğinde İstanbul’a gelen PYA yetkilileri kentsel dönüşüm tecrübelerini İYA ile paylaştı. PYA, ‘Büyük Paris Dönüşüm Projesi’ni anlattı. İYA da İBB’nin yeşil kent vizyonu ve toplu ulaşımdaki hedeflerini anlattı.

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Son birkaç yıldır yurt dışı yatırımları için fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

TOKİ hangi illerde konut yapacak 2021?

TOKİ 2021'de dar gelirliler için 100 bin sosyal konut üretecek. Peki TOKİ hangi illerde konut yapacak 2021? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ 100 bin konut 2021 başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2021 yılı hedeflerini açıkladı. TOKİ 2021 yılı içerisinde 100 bin yeni konut üretecek. İşte TOKİ 100 bin konut 2021 başvuru şartları...

Ekinci İnşaat’tan Mersin'e kendi enerjisini üretecek proje!

Ekinci İnşaat’ın, kendi enerjisini üretecek konut projesinin temeli Mersin'de atıldı. 27 dönüm alana kurulacak iki bloktan oluşacacak Ekinci Solaris'in yüzde 91'i yeşil alan olacak.

Galatasaray konut üretecek Galatasaray gayrimenkule yöneldi Haberi

Galatasaray konut üretecek Galatasaray gayrimenkule yöneldi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA fair-play kriteri noktasında Galatasaray'ın mevcut gelirlerinin dışında yeni kaynaklar oluşturması gerektiğini belirterek, "Elimizdeki gayrimenkuller, ekonomik açıdan çıkışlarımızdır" dedi. Galatasaray ile Dumankaya İnşaat arasında Türk Telekom Arena'da imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dursun Özbek, ekonomik açıdan zor döneme giren futbol kulüplerinin, dar boğazdan çıkışlarında gayrimenkul işinin olduğunu belirtti. Mevcut gayrimenkullerin değerlendirilmesiyle kulüplerin yükseldiğini bildiren Özbek, "Dolayısıyla Galatasaray'ın da elinde gayrimenkuller var ve bunlar Galatasaray'ın ekonomik açıdan çıkışlarıdır. Uğur Dumankaya ile bu maksatla da görüştüm. Kısa zamanda çok güzel projeler üreteceğiz. Galatasaray'ın ekonomik açısından çıkışında gayrimenkulleri çok önemli bir rol oynuyor" ifadelerini kullandı. Özbek, kulübe finansal bir harita oluşturmaya çalıştıklarını vurgulayarak, "UEFA fair-play kriteri noktasında Galatasaray, mevcut gelirlerinin dışında yeni kaynaklar oluşturmak...