29 / 04 / 2024

gayrimenkul fonu

gayrimenkul fonu

Kuruculuğunu Fiba Portföy'ün yaptığı, yöneticiliğini ise Re-Pie Portföy’ün üstlendiği Fiba Portföy Re-Pie Gayrimenkul Yatırım Fonu (FRG) 10 Temmuz itibarıyla FPREPF1 koduyla Borsa İstanbul Nitelikli Yatırımcılar piyasasında işleme açıldı.

Altan Elmas: Yeni reform paketini memnuniyetle karşıladık!

Yeni reform paketi hakkındaki görüşlerini açıklayan Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ile Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı reform paketini memnuniyetle karşıladık" dedi...

İş Portföy'den gayrimenkul fonunda rekor!

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan, gayrimenkul fonuna yatırılan 440 milyon liranın nasıl değerlendirileceğini, yatırım stratejilerini anlattı.

Ziya Yılmaz: Devlet ve özel sektör işbirliğiyle bir fon oluşturulmalı!

DAP Holding Başkanı Yılmaz, Türkiye'nin tanıtılması konusunda yeni öneride bulundu. Yılmaz , devlet ve özel sektör işbirliğiyle bir fon oluşturulup 40 ülkede Türkiye tanıtımı yapılmasını önerdi, Yılmaz, "Bu sayede 15 milyar dolarlık gayrimenkul satılır" dedi. .

Eve BES dopingi!

Otomatik BES’te fonların ayrıntıları netleşti. Şirketlerin toplam 4 faizli ve 2 faizsiz kategoride fon sunma zorunluluğu bulunuyor. Paranın yüzde 10’u girişim sermaye ve gayrimenkul yatırım fonunda olacak

RE-PIE Portföy, gayrimenkulde 5 fonla ihraç izni aldı!

Gayrimenkul yatırım fonu sektörüne altı fonla dahil olan RE-PIE Gayrimenkul Portföy Yönetim Şirketi, 2-3 milyar liralık büyüklüğe erişmeyi planlıyor.

24GPY, Al Zamil Real Estate Co. ile gayrimenkul fonu kuruyor!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran 24GPY, şimdi de Al Zamil Real Estate Co. ile birlikte 500 milyon TL başlangıç yatırım tutarlı bir gayrimenkul yatırım fonu kuruyor.

Eski başkandan milyarlık gayrimenkul fonu!

Sermaye Piyasası Kurulu’nun 2 yıl önce gayrimenkul yatırım fonları kurulmasına ilişkin hukuki alt yapıyı hazırlamasının ardından fon kurma girişimleri başladı. İlk fon için çalışmalar tamamlandı

‘Gayrimenkul yatırımcısı parasını fona yatıracak’

24 Gayrimenkul Portföy Yönetim (24 GPY) şirketi, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırım fonlarından birisini kurdu. Şirket toplamda 3 adet gayrimenkul yatırım fonunu yatırımcılara sunacak. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörü ile fon piyasası buluşuyor!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun düzenlemeleri sonucunda Gayrimenkul yatırım fonlarının (GYF) kurulmasının önü açılırken şu ana dek 7 gayrimenkul portföy yönetimi şirketi kuruldu. İşte fon çalışmalarının ayrıntıları...

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Gayrimenkul sektöründe metrekare bazlı satış fırsatı sunuluyor

Ev alamayan vatandaşlar gayrimenkul yatırım fonu ile tasarruflarını değerlendirmeye başladı. Buna göre, View Yapı kurduğu gayrimenkul yatırım fonu ile yatırımcıları küçük tasarruflarla projelere dahil etmeye başladığını açıkladı. İte ayrıntılar...

Gayrimenkul yatırım fonu nedir, yatırımcıya ne gibi yararlar sağlar?

Gayrimenkul Hukuku alanında uzman Avukat Elvan Kakıcı Şimşek gayrimenkul yatırımları ile ilgili önemli detaylar vererek, bu alanda yatırım yapacaklar için yol haritası çizdi.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

TMSF, İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul’ü 100 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, borcundan dolayı haczedilen İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu.

Çin'de gayrimenkul sektörü için kurtarma planı başlıyor! 44 milyar dolarlık gayrimenkul fonu kurulacak!

Çin'de gayrimenkul projelerin tamamlanmamasını protesto eden konut müşterilerinin başlatmış olduğu boykotun ardından ülkedeki emlak sektörünün çözülmesi için yeni bir adım atıldı. İŞte yeni planın tüm ayrıntıları...

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

gayrimenkul fonu Haberi

gayrimenkul fonu

Kuruculuğunu Fiba Portföy'ün yaptığı, yöneticiliğini ise Re-Pie Portföy’ün üstlendiği Fiba Portföy Re-Pie Gayrimenkul Yatırım Fonu (FRG), 2020 yılının ilk 6 aylık döneminde yatırımcılarına yüzde 9,82’lik getiri sağlarken, yılın karlı yatırımları arasında kendine yer açan fon, 10 Temmuz itibarıyla FPREPF1 koduyla Borsa İstanbul Nitelikli Yatırımcılar piyasasında işleme açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Fiba Portföy açıklamasında, yatırımcılar için döviz bazlı konut fiyatlarının gerilemesini ve inşaat maliyetlerinin gerisinde kalmasını bir fırsata çevirmeyi sağlayan ve performans sunum raporu "www.fibaportfoy.com.tr" sitesinde 'duyurular' altında yayınlanan Fon, 2020 yılının karlı yatırımları arasında yer buldu. 

Genel olarak konut piyasalarında fırsat odaklı, değer artışı potansiyeli yüksek çeşitlendirilmiş ve kolay alınıp satılabilen varlıklara yatırım yapan ve BIST nitelikli yatırımcılar pazarında da işlem gören Fon, 2020 yılının ilk 6 aylık...