05 / 05 / 2024

gayrimenkul pazarlamasında ipuçları

gayrimenkul pazarlamasında ipuçları

Yazın ortasında kredi faizlerinin ve inşaat maliyetlerin hızla yükseldiği bir dönemde “konut satın alma fırsatlarını” tüketicisine iyi pazarlayabilen/anlatabilen firmalar halen satış yapabilmekte. Diğer taraftan da “bu dönemde ev satın alma avantajlarını” iyi görebilen tüketicilerde kazanmaktadır...

Türkiye gayrimenkul piyasası yeniden yabancıların radarında!

Gayrimenkul'ün devleri MIPIM’de bir araya geldi. Yaptığı açıklamada ülkemizde gayrimenkul piyasasının yeniden yabancıların radarına girdiğini dile getiren GYODER Başkanı Neşecan Çekici açıklamasında yabancıların fırsatları takip ettiğini söyledi.

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında rekor düşüş!

Konut fiyatlarında tarihi düşüşlerin yaşandığı Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında da yüzde 16,5 oranında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durum ile ilgili olarak ülkenin ciddi bir emlak krizi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

Türkiye'de en çok gayrimenkulü Ruslar ve İranlılar aldı!

Türkiye'de yabancıya gayrimenkul satışında il sırayı Ruslar, İranlı'lar ve Irak vatandaşları aldı.

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Asgari ücret zammında yeni rakamlar peş peşe ortaya çıktı! 2024 Ocak ayında maaşlar ne kadar olacak?

Milyonlarca asgari ücretli 2024 maaş zamlarının ne kadar olacağını sorguluyor. Asgari ücret zammında yeni rakamlar ortaya çıktı! 2024 Ocak ayında maaşlar ne kadar olacak?

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Orta gelirli nasıl ev sahibi olacak? İktidara yakın yazar ipuçlarını verdi

İktidara yakınlığı ile bilinen köşe yazarından ucuz konut ve düşük kira projeleriyle ilgili önemli ipuçları geldi. Sabah Gazetesi Yazarı Güngör konut faizlerinin yüzde 1'in altına çekileceğini ve 3+1 ev kirasını 4 bin liraya indirecek projelerin gündemde olduğunu söyledi.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Bitay tek tek duyurdu! İşte güvenlik ipuçları

Türkiye’nin kripto para borsası Bitay, yayımlamış olduğu analizde kripto para yatırımcılarının güvenlikleri için dikkat etmesi gereken ipuçlarını yer verdi. İşte detaylar…

gayrimenkul pazarlamasında ipuçları Haberi

gayrimenkul pazarlamasında ipuçları

Gayrimenkul sektöründe yaşanan hızlı gelişmeler, pazarlamaya dönük çabaların da gelişmesi ve artmasına yol açmaktadır. Emlak pazarlarında da, müşteri odaklı pazarlama çabaları giderek daha fazla egemen olmaktadır. 

Gayrimenkul pazarlamasında aktif rol oynayan pazarlama aracıları olan işletmeler de emlak pazarlamasında satış elemanının seçimi ve eğitimine daha fazla önem vermektedir. İşletmeler aynı zamanda, modern satış ve pazarlama taktiklerini öğrenme ve uygulama yönünde çaba göstermektedir. Özellikle artan rekabet ve teknolojik gelişmeler, işletmelerin daha dinamik, rekabetçi ve yenilikçi olmalarını gerekli kılmaktadır.

Konut satın alma fırsatlarını iyi pazarlayan firmalar satışlarına devam ediyor.

Günümüzde konut pazarlama ve satışında oyunu kurallarına göre oynayan doğru yerde doğru adımı atan firmalar satış gerçekleştirebilmekte. Birbirini taklit eden hedef kitlesine uygun olmayan strateji geliştiren ve reklam harcaması yapan markalar ne gerçek konut alıcınsa ulaşabilmekte...