23 / 05 / 2024

Gayrimenkul piyasası pazarlama

Gayrimenkul piyasası pazarlama

Dünya Gazetesi yazarı Güventürk Görgülü bugünkü yazısında konut projelerinin isimlerine ve reklam sloganlarına değindi. Ülkemizin gayrimenkul piyasası için yeteri derecede işlevsel bir pazarlama rehberi ortaya çıktı...

Gayrimenkul piyasası, ticari gayrimenkullerdeki talep artışlarıyla hareketlik kazandı!

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ali Emre Bilgiç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında emlak piyasasının ticari gayrimenkullerde yaşanan talep artışlarıyla hareketlilik kazandığını dile getirdi.

İstanbul gayrimenkul piyasasını neler bekliyor? Seçim sonrası kentsel dönüşüm hızlanacak mı? 

Seçimlerden önce sık sık konut piyasasının geleceği merak ediliyordu. Peki İstanbul gayrimenkul piyasasını neler bekliyor?

Türkiye gayrimenkul piyasası yeniden yabancıların radarında!

Gayrimenkul'ün devleri MIPIM’de bir araya geldi. Yaptığı açıklamada ülkemizde gayrimenkul piyasasının yeniden yabancıların radarına girdiğini dile getiren GYODER Başkanı Neşecan Çekici açıklamasında yabancıların fırsatları takip ettiğini söyledi.

Yatırımcılar gözünü ofise dikti! Ticari gayrimenkul piyasası yeniden canlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde evden çalışmayla beraber düşüşe geçen ticari emlak piyasası yeniden canlandı. Açıklanan küresel raporlar bu sene için olumlu işaretler verirken, gayrimenkul uzmanları da yaptıkları açıklamada özellikle lüks ofise talebin arttığını belirtti.

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah I.A. Almahmoud ve Ziya Gökalp Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Voyo Gayrimenkul Proje Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voyo Gayrimenkul Proje Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Başak Durmaz tarafından kuruldu.

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

İnvest Group Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Group Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Imad M. M. A. tarafından kuruldu.

Ist Rose Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ist Rose Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hamada tarafından kuruldu.

Polar Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Polar Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Türker Akkuş tarafından kuruldu.

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Ravad Ramazanoğlu ve İsra Holding Anonim Şİrketi ortaklığında kuruldu.

Türkev Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Türkev Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Ervanur Özçelik tarafından kuruldu.

Gayrimenkul piyasası pazarlama Haberi

Gayrimenkul piyasası pazarlama


Hayallerimizdeki, eşsiz, ayrıcalıklı, olağanüstü yaşam... İstanbul'un sokaklarında, caddelerinde gezmek artık ayrı bir ıstırap vermeye başladı. Yok, kalabalıktan. trafik sıkışıklığından, kaldıranların kötülüğünden, yapıların düzensizliğinden söz etmiyorum. 


Onları bir şekilde kabullendik, ama bu keşmekeşin içinde son yıllarda giderek daha fazla üstüme gelen bir şey var ki, onun yarattığı tahribat artık onarılmaz boyutlara ulaşmaya başladı. Sadece İstanbul'da değil, aslında ülkenin dört bir yanı için geçerli, ama sanırım bu zulüm en yoğun burada yaşanıyor. 


Evet, sokağa çıktığımızda billboardlardan üstümüze üstümüze gelen, gazeteleri açtığımızda tomarlarla çevreye saçılan, televizyonlarda bitmez tükenmez reklam kuşaklarından "hadi siz de bir ev alın" diye kafamıza vuran konut projelerinden söz ediyorum. 


Adıyla, konseptiyle, mimarisiyle, sloganıyla Sancaktepe'den Üsküdar'a, Beylikdüzü' nden Şişli ye kadar, hepimiz için "Eşsiz yaşam alanlan sunan", "Hayallerimizi gerçekleştiren" projeler öylesine ve...