08 / 08 / 2024

gayrimenkuldeki dijital trendler

gayrimenkuldeki dijital trendler

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karaali, tüm projelerde yüksek teknolojiyi kullanmaya özen gösterdiklerini söylüyor...

İnşaat sektöründe dijitalleşme verimlilik ve iş güvenliği sağlıyor! 

Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, inşaat sektöründe öne çıkan dijital trendler ve uygulamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

Dijital Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dijital Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Çalık tarafından kuruldu.

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Çin çekilişle dijital para dağıtacak!

Dijital paraların test edilmesi için çalışmalara başlayan Çin, Pekin'de vatandaşlara çekiliş yoluyla dijital para dağıtacak. 

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı!

Endeksa tarafından organize edilen Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı...

Eminevim dijital kayıtla faizsiz ev sahibi olun!

Eminevim'e dijital kayıt uygulamasını hayata geçirdi. Buna göre, Eeminevim'e dijital kayıt yaptırarak ev sahibi olma imkanı bulunuyor. 

Gayrimenkulde dijital dönüşüm!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, değişen müşteri beklentileri ile birlikte gayrimenkul sektöründe yaşanan dijital dönüşümü değerlendirdi...

Dijital paralara akın!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Ahmet Ulusoy, bugünkü köşesinde dijital paralara olan talebi kaleme aldı.

Kovid-19'la mimaride hangi trendler başladı?

Koronavirüs salgını ile birlikte binaların insan sağlığı üzerindeki yansımaları tartışılmaya başlandı. Peki mimaride yeni trendler neler? Yeni nesil nasıl bir mimari istiyor? İşte detaylarıyla yeni mimari düşünceleri...

'Yeni Dijital: Sürdürülebilirlik' webinarı 1 Mayıs'ta!

ULI ve GYODER iş birliğinde Yeni Dijital : Sürdürülebilirlik webinarı düzenleniyor. Etkinlik zoom uygulaması üzerinden online olarak, 1 Mayıs tarihinde saat 17:30'da gerçekleştirilecek...

İnşaat sektöründe yeşil ve dijital dönüşüme uyulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Güven Sak bugünkü köşesinde virüs sonrasında yapılacak yeşil-dijital dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

gayrimenkuldeki dijital trendler Haberi

gayrimenkuldeki dijital trendler

Bugüne kadar 17 projeyi bitiren ve hala 11 proje üzerinde çalışmalar yürüten Metal Yapı Konut, tüm projelerinde ileri teknolojiyi kullanmaya özen gösteren bir şirket.

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karaali sektörde pek çok proje olduğunu hatırlatarak, tüm projelerinde fark yaratacak ve hayatı kolaylaştıracak her türlü teknolojiyi kullandıklarını söylüyor. Her yıl yüzde 20 büyüme hedefinde olduklarından da bahseden Karaali, Ukrayna’ya yatırım yapma planlarından da söz ediyor.

1980 yılında Ömer Saçaklıoğlu tarafından kurulan Metal Yapı Konut A.Ş çatısı altında bugün inşaat, akaryakıt, enerji, gıda, eğitim, perakende, AVM işletmeciliği ve otelcilik dahil olmak üzere 7 ana sektörde 20 aktif şirket bulunuyor.

Gayrimenkul, ofis ve AVM projeleri ile dikkat çeken Metal Yapı Konut’un İstanbul’un en önemli merkez lokasyonlarmda bugüne kadar bitmiş toplam 17 inşaatı devam...