03 / 05 / 2024

gazetecilerin ağrı dağına tırmanışı

gazetecilerin ağrı dağına tırmanışı

Kamuoyunda çevre duyarlılığını artırmak için Ankaralı dört gazeteci Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın organizasyonu ile Ağrı Dağına tırmanış gerçekleştirecek. Ankaralı 4 gazeteciden Ağrı Dağına basın tırmanışı...

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Mobilyacılardan indirim çağrısına yanıt! 31 Aralık son tarih

İndirim çağrılarının ardından mobilyacılar harekete geçti. Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 derneğin yıl sonuna kadar mobilyada perakende fiyatlarına zam yapmayacağını belirtti.

Ticaret Bakanı Bolat'ın indirim çağrısına yerel zincir marketlerden destek!

Ticaret Bakanı Bolat, dün zincir marketlere indirim çağrısında bulunmuştu. Bakanın çağrısına Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) destek verdi. İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Ağrı'da korkutan deprem! Vatandaş kendini dışarı attı

Bingöl'den sonra Ağrı'da da korkutan bir deprem meydana geldi. Vatandaşlar kendini dışarı attı.

Son dakika: Bakan Nebati'den zincir marketlere çağrı: Elinizi taşın altına koyun

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, zincir marketlere çağrıda bulunarak "Sizler de gelin elinizi taşın altına koyun" dedi. 

TOKİ Ağrı İlk Evim, İlk İş Yerim kuraları çekildi! Ağrı TOKİ kura sonucu 14 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Ağrı'da yapılacak 1480 konut için kura töreni gerçekleştirildi. İşte Ağrı TOKİ kura sonucu 14 Kasım 2022...

Bakan Nureddin Nebati'den yabancı yatırımcılara flaş çağrı!

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen 6'ncı Gelecek Yatırım Girişimi Konferansı'na katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yabancı yatırımcılara çağrıda bulundu.

TOKİ Ağrı Tutak 2022 Projesi sizleri bekliyor! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçen hafta Çarşamba günü alınmaya başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütünü dahilinde Ağrı’da yeni projeleri hayata sokacak. İşte detaylar…

gazetecilerin ağrı dağına tırmanışı Haberi

gazetecilerin ağrı dağına tırmanışı


Kamuoyunda  çevre duyarlılığını artırmak için Ankaralı dört gazeteci Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın organizasyonu ile Ağrı Dağına tırmanış gerçekleştirecek.


Savaş , eylem gibi  her türlü zor şartların içinde görev yapan gazeteciler bu sefer çevre duyarlılığını artırmak için çalışacak.  Ankaralı bir grup gazeteci  küresel ısınma, atık yağların geri dönüşümü, yer altı sularının kirletilmesi ve ambalaj atıklarının kaynağından ayrı toplanmasına  dikkat çekmek  amacıyla   çevrenin zirvesi Ağrıya basın tırmanışı gerçekleştirecek.


Tırmanışa Kanal 24 Televizyonu kameramanı Bayram Şahin, CnnTürk Muhabiri Murat Pazarbaşı,  Kameraman  Ertan Ezen ve  Milliyet Foto Muhabiri Yavuz Özden katılacak.  


1-7 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan  tırmanışta gazeteciler önce 3 bin 200 metre, daha sonra 4 bin 200 metreye yüksekliğe tırmanacak.  Zirveyi ise 5 bin 165  metre yükseklikte kapatacak olan gazeteciler, yanlarında götürdükleri...