30 / 04 / 2024

gaziantep konut çalışmaları

gaziantep konut çalışmaları

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ''Şahinbey İlçesinde yeni konut yapımımız devam edecek. İnşallah birkaç ay sonra vatandaşlarımıza müjdeli bir kura çekimi daha yapmayı planlıyoruz” dedi.

Gaziantep'te dönüşüm için yeni yerler tespit ediliyor!

TOKİ Başkanı Er gün Turan, "En aktif olduğumuz kentlerin başında gelen Gaziantep kentsel dönüşümde çok başarılı" dedi. Turan, Türkiye'de hızlı büyüyen kentler arasında Gaziantep'in ilk sıralarda yer aldığını söyledi.

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Deprem bölgesinde konut çalışmaları tam gaz devam ediyor!

11 kenti etkileyen 6 Şubat deprem felaketinin ardından yaraların sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kalkması için konut çalışmaları hızla devam ediyor. 

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

KİPTAŞ Kent Etiler'de son dakika! 1.361 konutluk dev projede imalat çalışmaları başladı! 

Kent Etiler adıyla yükselecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesinde imalar çalışmaları başladı. İstanbul'un kalbinde yükselen projede 1.361 yeni konut yer alıyor. 

Gayrimenkul sertifikası konut sektörüne merhem olacak! Hem konut alımı hem de kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu hem kentsel dönüşüm hem de fahiş kira ve konut fiyatları üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ise tekrar gündeme gelen gayrimenkul sertifikasının konut sektörü için merhem olması bekleniyor.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları yapılıyor!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yaptığı deprem konutlarında kaba inşaatı biten 10 blokta mantolama çalışmaları yapılıyor.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da çalışmalar tam gaz!

30 yıla aşkın tecrübesiyle 20 bini aşkın konut üreten ve yüz binlerce aileyi ev sahibi yapan İhlas Holding’in, Ispartakule bölgesinde inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

TOKİ, Kastamonu Bozkurt’taki yeni dükkan çalışmalarını hızlandırdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu Bozkurt’ta dükkanları selden hasar gören esnafın yaralarının sarılması amacıyla başlatılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Boğaziçi Bulvarı 2’inci etap çalışmalarına sokağa çıkma yasağında da hızla devam ediyor.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konut sektörünü hareketlendirebilir! 

2021 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla konut sektöründe olumlu gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Peki, 2021' de konut sektöründe neler yaşanacak? 

gaziantep konut çalışmaları Haberi

gaziantep konut çalışmaları

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Ağustos’ta yapılacak Mavikent Konutları 4’üncü etap kura çekilişi için tüm hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.  Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2 bin 340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etap kura çekilişi 23 Ağustos Pazar günü Karataş’taki Şahinbey Spor Salonu’nda gerçekleşecek.


“BİRKAÇ AY SONRA YENİ KONUT ÇEKİLİŞ YAPILACAK”


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesinde ikamet eden ve evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Dünyada mekan, ahirette iman” demiş büyüklerimiz. Daha önce Serinevler Mahallesi’nde, 300 Evler Konutlarını yaparak hak sahiplerine teslim ettik. Daha sonra sosyal konut olarak Mavikent’e yapmış olduğumuz 2 bin 340 konutumuzu hak sahiplerine teslim ettik. Vatandaşlarımızın bizden büyük...