17 / 05 / 2024

Genpower Jeneratör spk yazısı

Genpower Jeneratör spk yazısı

İCG Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İCG Yatırım iştiraklerinden olan Latek ve Genpower Jeneratör SPK yazını yayınladı...

Ral Yatırım Holding de GYO oluyor! SPK'ya başvuru yapıldı!

Ral Yatırım Holding, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşüm için SPK'ya başvurdu. İşte detaylar...

Bekir Emre Haykır, SPK’da ne iş yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Bekir Emre Haykır, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda hangi görevi yürüttü? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bekir Emre Haykır ile ilgili merak edilen her şey...

SPK'dan 3 şirketin bedelli sermaye artırımına onay!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 3 şirketin daha bedelli sermaye artırımını onayladı. İşte o şirketler...

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Halkbank ve Vakıfbank'tan son dakika! SPK tahsisli sermaye artırımını onayladı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Halkbank ve Vakıfbank'ın tahsisli sermaye artırımını onayladı. 

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Az önce duyuruldu! SPK’dan, yatırımcının dört gözle beklediği kararlar!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), halka arzlarda bundan sonra bireysel yatırımcıları rahatlatacak kararlar aldığını duyurdu. Peki buna göre yeni dönemde yatırımcıya yönelik ne gibi değişiklikler olacak?

SPK'dan yatırımcılara uyarı! Yasa dışı para toplama girişimleri cezalandırılacak

SPK çeşitli mecralarda bazı sektörlerde yatırım yapılacağı gerekçesiyle SPK'ya izahname sunulmadan usulsüz olarak hisse ve pay satışı yoluyla para toplayan kişilerle ilgili kamuoyunu uyardı.

SPK Başkanı'ndan borsaya gelen yeni yatırımcılara önemli tavsiye

2021 yılında 52 şirketin 2022 yılında ise 33 şirketin halka arz için onay aldığını ifade eden SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu şirketlerin toplamda 34,8 milyar lira fon sağladığını söyledi. SPK Başkanı Gönül, borsaya gelen yeni yatırımcılar için ise önemli bir uyarıda bulundu.

SPK'den temizlik ambalaj ürünleri devinin halka arzına onay

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koroplast Temizlik Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret AŞ’nin halka arzını onay verdi.

Genpower Jeneratör spk yazısı Haberi

Genpower Jeneratör spk yazısı

İCG Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;



Bağlı ortaklığımız Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Latek Holding A.Ş. ile birleşme hakkında aşağıdaki KAP duyurusu yapılmıştır.



"Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) alınan yazıda, 07.10.2013 tarihinde yapılan Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Şirketimizce devralınması yoluyla söz konusu şirket ile birleşilmesine ilişkin başvurunun, 28.12.2013 tarih ve 28865 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ve yayımı tarihinde yürürlüğe giren II-3.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği'nin (Tebliğ) ilgili hükümleri gerekçe gösterilerek re'sen işlemden kaldırıldığı ifade edilmektedir. Konuya ilişkin SPK yazısı açıklamamız ekinde yer almaktadır.

Bahsi geçen tebliğin yayımlanmasından önceki dönemde, 20.08.2013 tarihinde kamuya açıklanan "Birleşme Yol Haritası" kapsamında yatırımcıların bilgilendirilmesi ve ilgili mevzuata uyum konusunda azami özen gösterilmiş ve bu doğrultuda pay alımı teklifi ve olağanüstü genel kurul toplantısının...