28 / 04 / 2024

George Clooney Amal Alamuddin

George Clooney Amal Alamuddin

Lübnan asıllı İngiliz İnsan Hakları Avukatı Amal Alamuddin'le dünya evine giren ünlü aktör George Clooney'nin eşine Londra'nın kırsal kesiminde 40 milyon TL değerinde bir şato aldığı ortaya çıktı.

Elektrikli otomobil hayali sona mı erdi! AB’den yeni açıklama…

Elektrikli otomobil kullanımı hızla yaygınlaşırken, AB Komisyonu Başkanı’nından beklenmedik bir açıklama geldi. Buna göre içten yanmalı motorların  2026 yılında  aşamalı olarak kullanımdan kaldırılması ertelenebilir. İşte ayrıntılar…

Schengen vizesine yeni sistem geliyor! Schengen vizesine nasıl başvuru yapılacak? 

Almanya, Schengen vizesi başvurularında yeni sisteme geçileceği kaydedildi. Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelere girişi için gerekli olan Schengen vizesi için Almanya, randevu almayı kolaylaştıracak iki aşamalı bir uygulamayı yürürlüğe aldığını duyurdu.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 'Kademeli satış’ modeli nedir, nasıl işliyor?

Vatandaşların yeni bir konut sahibi olması yüksek fiyatlar ve kredi maliyetleri sebebiyle zorlaşınca inşaat firmaları da yeni sisteme geçiş yaptı. Aşamalı konut edinme sistemiyle, tüketici önce arsayı taksitle alacak, daha sonra ise inşaat maliyetini ödeyecek

Aşamalı konut edindirme sistemi: Önce arsayı sonra konutu al! İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Son beş yılda arsa fiyatları ve inşaat maliyetlerinin artması ile vatandaşın konut alma hayali kabusa dönmeye başladı. Vatandaşların konut sahibi olmasına yardımcı olacak aşamalı konut edindirme sistemi devreye girdi. Peki yeni sistemin İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Depremde büyük hasar alan 1.600 yıllık o yapı için kollar sıvandı! Restorasyon çalışmaları resmen başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Diyarbakır'daki 1600 yıllık Saint George Kilisesi, büyük hasar görmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü restorasyon çalışmaları başlattı.

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

Fuzul Holding bünyesinde 2023'te kurulan Fuzul Topraktan, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek aşamalı olarak konut sahibi olmaya imkan sağlıyor. 

Tapu sahipleri dikkat! Tapu işlem başvurularında büyük değişiklik!

Tapu işlem başvurularında sistem değişikliği devreye alındı. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar Web Tapu sistemine giriş yapmak istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerekecek.

Tapu işlem başvurularına ek güvenlik önlemi!

Tapu işlem başvurularına getirilen ek güvenlik hakkında bilgi veren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kullanıcıların Web Tapu sistemine girmek istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerektiğini söyledi.

O ünlü isim evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı!

Paparazzilerin ilgisinden bunalan George Clooney, sonunda evini satışa çıkardı. Ünlü isim, 2002 yılında Heinz Ailesi’nden 10 milyon dolara satın aldığı, Como Gölü'ndeki evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı. 

AB, Rusya’nın dondurulmuş 200 milyar eurosunun kaderini tartışıyor!

Avrupa Birliği'nden (AB) yapılan açıklamada, Rusya'nın savaş nedeniyle dondurulan 200 milyar eurodan fazla varlığı için aşamalı bir plan üzerinde çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kiracılara müjde! Fahiş kira fiyatlarına 6 aşamalı çözüm!

Fahiş kira fiyatlarına karşı başlatılan çalışmanın çerçevesi ortaya çıktı. Kira zamlarını sınırlamak amacıyla kapsamlı düzenleme gelecek.

Amal İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amal İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile A. Salih Azeez Azeez ve Alı Hayder Samı Al-Zamılı ortaklığında kuruldu.

Tefal RG8577 X-Plorer Serie 75 S Max Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge kaç TL? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Mop Özellikli Akıllı Robot Süpürge, iki aşamalı temizleme sistemi ve dört kademeli su kapasitesiyle evinizde ihtiyaç duyduğunuz her noktaya giderek kusursuz bir temizlik performansı sunar.

George Clooney Amal Alamuddin Haberi

George Clooney Amal Alamuddin

Venedik'te 3 gün 3 gece süren bir düğünle Lübnan asıllı İngiliz İnsan Hakları Avukatı Amal Alamuddin'le dünya evine giren ünlü aktör George Clooney'nin eşine Londra'nın kırsal kesiminde 40 milyon TL değerinde bir şato aldığı ortaya çıktı. 


George Clooney'nin Londra yakınlarında Berkshire bölgesinde bir köyde kendine ait ormanı da olan bir malikane satın alarak hem balayı için kullandıkları hem de Londra tatillerini artık burada geçirecekleri...