18 / 05 / 2024

Global Warehouse ilk Türk dış mekan mobilya markası olmayı hedefliyor

Global Warehouse ilk Türk dış mekan mobilya markası olmayı hedefliyor

2008 yılında Türkiye'de faaliyete geçen yüzde yüz yerli Global Warehouse (GW) mobilya mazağası Genel Müdürü Arda Kilit, hedeflerinin dünya çapında ilk Türk dış mekan mobilyası olmak olduğunu söyledi..

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

ADERAN GLOBAL tarafından Antalya Korkuteli'de hayata geçirilen ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Arasta projesinin teslimleri yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Çimsa yılın ilk yarısında cirosunu yüzde 51 artırarak 5,4 milyar TL’ye çıkardı!

Sabancı Topluluğu’nun global markası 2023 yılının ilk 6 aylık finansal sonuçlarını açıkladı. 2023'ün ilk yarısında geçen senenin aynı dönemine göre, cirosunu yüzde 51 artırdı ve 3,6 milyar liradan 5,4 milyar TL’ye çıkardı.

Teknoloji devi Microsoft'ta neler oluyor? Net kârı 7 yıldır ilk kez düşüşte!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından biri olan Microsoft, global ölçekte resesyon beklentisiyle birlikte ekonomideki olumsuz etkiyi yeni yılın ilk günlerinden beri hissediyor. Dev şirketin maddi olarak sıkıntılı bir süreç yaşarken, bu kez de kâr oranının yüzde 12 düştüğü bilgisi geldi.  Geçen

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Global Yatırım Holding ilk 3 ayda gayrimenkullerinden 5.3 milyon TL gelir elde etti!

Global Yatırım Holding (GYH), 2021'in ilk üç ayını kapsayan finansal sonuçlarını duyurdu. Şirket, gayrimenkul iş kolunda 5,3 milyon Türk Lirası gelir ve 0,4 milyon Türk Lirası FAVÖK kazandı. 

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı!

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

Akçansa hazır beton sektöründe Uluslararası Çevresel Ürün Beyanını yapan ilk şirket oldu!

Akçansa, Global Cement and Concrete  Association tarafından yürütülen çevresel ürün beyan sürecine katıldı ve Türkiye’de bu belgeyi alan ilk hazır beton üreticisi oldu.

Atlas Global'den ödemelerini alamayan çalışanların kira tepkisi!

Şubat ayında iflas eden Türkiye’nin ilk özel havayolu şirketlerinden biri olan Atlas Global’in maaş, kıdem ve ihbar tazminatlarını alamayan şirket çalışanları “Atlas Zedeler Adalet Platformu (A.Z.A.P)” ismiyle kurdukları platformda haklarını arıyorlar. 

Global Vitrin'in ilk adımı İstanbul’da atıldı!

The Global Showcase (Global Vitrin) projesinin ilk adımı, İstanbul’da atıldı. Proje kapsamında Türkiye adına global entegrasyonu sağlamak için geliştirilen urbanLAB konferanslarının ilki de Almanya pazarı ile başladı.

Global Tower Balkanlar ve Ortadoğu'dan kule alacak!

Turkcell'in iştiraki Global Tower, kule sektöründe büyümeye odaklandı. Dünyanın ilk 10 şirketi arasına girmeyi amaçlayan şirket, kule almaya hazırlanıyor.

Dubai Global Cityscape Fuarı'na katılan firma sayısı azaldı!

Gayrimenkul şirketlerinin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yabancı yatırımcıyla karşılaştığı ilk fuar olan Dubai Global Cityscape başladı. Bu yıl fuara katılan 20 kadar Türk firmasının sergilediği projeler büyük ilgi görüyor.

Global Warehouse ilk Türk dış mekan mobilya markası olmayı hedefliyor Haberi

Global Warehouse ilk Türk dış mekan mobilya markası olmayı hedefliyor

2007 yılında Dubai'de aktif olarak hizmete başlayan ve yüzde 100 Türk sermayesiyle kurulan Global Warehouse (GW), 2008 yılında da Türkiye'de faaliyete geçti. GW, birçok ürün ve markayı bünyesinde bulunduruyor. Tamamen iç mimarlara, mimarlara, inşaat firmalarına ve dolayısıyla hotel ve kontrat projelere hizmet veren GW, iç mekandan dış mekan mobilyasına, seramikten duvar kağıdına, kumaştan ahşap zemin malzemelerine ve aydınlatmaya kadar gerek kendine ait markalarıyla gerekse Avrupa distribütörlük ve temsilcilikleriyle pazara kalite ve yeni bir soluk getiriyor. 


GW, mobilya konusunda Resol, Point, Vermobil, Talenti, Sıka Design, Scab, Magis, seramik konusunda Eczacıbaşı'nm sahibi olduğu Villeroy&Boch'un bölge distribütörlüğü, aydınlatma da ise Tom Dixon ve Muna gibi birçok markayı bünyesinde bulunduruyor. 

Uygun fiyata kalite Global Warehouse (GW) Genel Müdürü Arda Kilit, şirket felsefelerinin her zaman en...