22 / 07 / 2024

Gökyar Karşit

Gökyar Karşit

Eduserv Turizm İşletmecilik ve Ticaret Anonim Şirketi, Gökyar Karşit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu

'Ev bir yatırım aracı değildir' diyenlere net cevap!

Konut fiyatları son zamanlarda tarihi zirvelere ulaşmış durumda. Güvenli liman olarak görülen konut fiyatlarının yatırımcısının alım gücü karşısında artması konuta olan talebi azaltmaya başladı. Bazı yatırımcılar ''ev bir yatırım aracı'' değildir diyerek farklı yatırım araçlarına yönelmeye başladı. 

Çin'de konut fiyatları düşüşe geçti!

Çin'deki büyük şehirlerde kasım ayında konut fiyatları düşüşe geçti. Çin kentlerinde konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine göre karışık iniş çıkışlar sergiliyor.

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

Sıfır araç alacaklar için kritik tarih! Sabredenler kar edecek

Sıfır araç satın almak isteyenlere müjdeli haber. Bu tarihten sonra sıfır araç fiyatları resmen düşecek. Ünlü ekonomist tarafından yapılan son tahmine göre, kar etmek isteyenler bu tarihe dikkat etsin. İşte tüm ayrıntılar...

İbraz edilen karşılıksız çek adedi ekim ayında yükseliş gösterdi

Takasbank Çek Takas Sistemine göre ibraz edilip karşılıksız kalan çek sayısı ekim ayında hızlı bir yükseliş gerçekleştirdi. Buna göre karşılıksız çek tutarı bir önceki ayda 2,66 milyar Türk Lirası'ndan 6,03 milyar Türk Lirası'na çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Lagarde: Yüzde 2 enflasyon hedefine ulaşmakta kararlıyız!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, yüzde 2 enflasyon hedefine ulaşacaklarına güvendiğini belirtti. Enerji tedariki konusunda da “Avrupa’nın gaz rezervleri yüzde 90 oranında doldu, kışı çok daha güvenle karşılayacağız" dedi.

UYARI: Trakya'da Büyük Felaket Alarmı! İstanbul da Tehlike Altında!

Meteoroloji uzmanları, Trakya Bölgesi için felaket senaryosuna dair endişe verici uyarılarını peş peşe sıralıyor. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'daki vatandaşlar, gelecek günlerde karşılaşabilecekleri olumsuz hava koşulları konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.

Uzayan Kurban Bayramı tatili kredi arayışlarını hızlandırdı!

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması tatil yapmak isteyen vatandaşları da para bulma konusunda hareketlendirdi. Kredi için yapılan aramalar yüzde 20 oranında artarken geçen yıllara göre bayram kampanyası düzenleyen bankaların az olması dikkat çekti.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Toplantının hemen ardından basın mensuplarının karşısına geçerek bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Online alışveriş bağımlılığına 7 maddelik çözüm!

‘Son indirim, büyük fırsat, yılın en büyük indirimi!’ bu yazılarla alışveriş sitelerinde artık yalnızca ‘Büyük cuma, Sevgililer günü, Anneler günü, Babalar günü’ gibi belirli dönemlerde değil senenin her günü karşılaşıyoruz. Online alışverişe ilgi giderek artıyor ama bunun bütçelere etkisi ne durumd

Binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar? Tek tek açıklandı! 

Oturduğu binanın sağlamlığından emin olmak isteyenler bina dayanıklılık testi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki binalara deprem testi nasıl ve nereden yaptırılır? Deprem dayanıklılık sonucu kaç günde çıkar?

Anket tuzağına dikkat! E-posta veya SMS ile gelen anketlere karşı uyanık olun! Kişisel bilgileriniz çalınabilir!

İnternette gezinirken her gün karşımıza yeni bir anket çıkıyor. E-posta veya SMS ile gönderilen anketlerin doldurulması karşılığında bazen para ödülü veya cep telefonu gibi cazip hediye vaatleri de sunuluyor ancak her zaman bu tip gönderilere karşı dikkatli olmakta yarar var.

Faiz oranı terimi bu banka sayesinde tarih oluyor! İşte yeni uygulamayı duyuran bankanın kredi detayları...

Ekonominin her geçen gün kötüleşmesi pek çok kişinin ihtiyaç kredileri kampanyalarına ilgi göstermesine neden olmaktadır. Bu durum bankaları harekete geçirdi. Faiz oranlarını kaldıran Albaraka Türk katılım Bankası tarafından belirlenen güncel kar payına ilişkin detaylar haberimizde...

Gökyar Karşit Haberi

Gökyar Karşit

Eduserv Turizm İşletmecilik ve Ticaret Anonim Şirketi, Gökyar Karşit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. Eduserv Turizm İşletmecilik ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü turizm hizmeti vermek bu amaçla yurt içi ve yurtdışı turlar ile festivaller ve eğlenceler düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Eduserv Turizm İşletmecilik ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Nişantaşı Vali Konağı Caddesi, No:107/E...