30 / 04 / 2024

göl düğün salonu yıkıldı mı

göl düğün salonu yıkıldı mı

Göl Düğün Salonu’nun yıkımına karar verilmesinin ardından çalışmalar için düğmeye basıldığını belirten Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Konferansların verilebileceği yeni bir kültür ve yaşam merkezine ihtiyacımız vardı" dedi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

Tapu tahsis belgeleri tapu senedine nasıl dönüştürülür?

Tapu tahsis belgesi; imar planı yapılacak kamu arazisi üzerinde gecekondu sahibi olan şahıslara verilir. Peki, Tapu tahsis belgeleri tapu senedine nasıl dönüştürülür? İşte detaylar..

Kentsel dönüşümde kritik detay: Ödeme gücü olmayan dar gelirlilerin konutlarına devlet ortak olacak! 

Kentsel dönüşüm yasasında yapılan düzenlemeye göre; dönüşüm için 'ödeme gücü olmayan dar gelirli ve yoksul kişilerin evlerine devlet 'paylı mülkiyet esaslarına göre' ortak olabilecek. Peki bu sistem nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Şehirler nasıl dönüşmeli?

Şehir-Bölge Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Mete Gülbaş, kentsel dönüşüm ve depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Peki şehirler nasıl dönüşmeli?

Citroën BX 40. yıl dönümünü kutluyor!

Citroën'in 1982'de Eyfel Kulesi’nin altında görücüye çıkarttığı BX modeli, 40. yıl dönümünü kutluyor. 

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Güvenli ve sağlıklı binalar için kentsel dönüşüm iyi değerlendirilmeli!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, '17 Ağustos Marmara Depremi’nin 22. yıl dönümü sebebiyle bir açıklamada bulundu. Eruslu, “Güvenli binalara sahip olmak için kentsel dönüşüm sürecini iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

Uzaktan çalışmayla ofisler nasıl dönüşecek?

Koç Holding 35 bin ofis çalışanının kalıcı olarak uzaktan çalışmaya geçeceğini açıkladı. Peki, bu süreçte ofisler ve çalışma yaşamı nasıl dönüşecek?

Kentsel dönüşümde bütünsel planlama yapılmalı!

İzmir'de yaşanan deprem felaketi doğal afetlere karşı dayanıksız yapıların nasıl dönüştürüleceği sorununu bir kez daha gündeme taşıdı. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? Dönüşümde neler dikkate alınmalı?

Düğün salonu işletmecilerinden kira desteği talebi!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, "Düğün salonu işletmecilerinin de talepleri var. Pandemi sürecinde kiralarla ilgili devletten destek bekliyorlar." dedi.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Eskişehir Atılgan Düğün Salonu icradan 10.5 milyon TL'ye satılıyor!

Eskişehir 7. İcra Dairesi, Odunpazarı ilçesinde bulunan  Atılgan Düğün Salonu'nu icradan satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 10 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

göl düğün salonu yıkıldı mı Haberi

göl düğün salonu yıkıldı mı

Yapıldığı yıldan itibaren uzun süre ilçe halkına sinema olarak da hizmet veren, birçok düğün, toplantı, konferans ve etkinliğe ev sahipliği yapan günümüzde ise mevcut yapısıyla artık ihtiyaca cevap veremez hale gelen Göl Düğün Salonu’nun yıkımına karar verilmesinin ardından çalışmalar için düğmeye basıldığını belirten Belediye Başkanı Murat Özaltun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yıkımına karar verilen salonun artık Beyşehir’e hitap edemez hale geldiğine dikkati çekerek, “Büyük toplantılar yapabileceğimiz, minimum 750-1000 kişilik konferansların verilebileceği bir kültür ve yaşam merkezine ihtiyacımız vardı. Şükürler olsun ki, bunun inşaatını başlattık ve bitirmek üzereyiz. İnşallah belki bir iki aya kalmaz açılışını gerçekleştirebileceğiz. Burasının hizmete girmesiyle birlikte içerisinde bulunduğumuz küçük salona artık gerek kalmayacak.” dedi.


Beyşehir halkına neredeyse yarım asır hizmet veren salonunu yıkmaktaki amaçlarına da değinen Özaltun,...