05 / 05 / 2024

Görkem Vardar

Görkem Vardar

TVG Gayrimenkul Limited Şirketi, Görkem Vardar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Eylül 2014 tarihinde Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi, Bilgin Sokak, Detay Apartmanı'nda kuruldu.

2024'te konut fiyatları ne olacak?

Satılık konut piyasasına ilişkin 2024 beklentilerini açıklayan Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, satılık konut fiyat artışlarının 2024 itibarıyla enflasyon düzeyine yaklaşan bir zemine oturmasının beklendiğini dile getirdi.

Odak 878 konut projesi satışta! Teslimler 2024'te!

Görkem Yapı tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Odak 878 konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte Odak 878 konut projesine ilişkin tüm merak edilenleri...

Yeni düzenlemeyle yatırım amaçlı konut alımı cazip olmaktan çıkıyor mu?

BDDK’nın yeni düzenlemesi ile konut sektörünün nasıl etkileneceği merak konusu oldu. Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Gayrimenkulü yatırım aracı olmaktan çıkarmanın yolu yüksek vergilendirme!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkulün bir yatırım aracı haline döndüğünü, bunu önlemenin yollarından birinin ise yüksel vergilendirmeden geçtiğini belirtti. İşte Öğüt'ün konuya ilişkin açıklaması...

İstanbul'da 0-4 yaş aralığındaki konutlara talep katlandı! Kahramanmaraş depremleri sektörü etkiledi!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından İstanbul'da meydana gelen göçün son 20 senenin zirvesine ulaştığının altını çizdi. İşte Görkem Öğüt'ün konu ile ilgili o açıklamaları... 

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sena Görkem Ceyhan tarafından kuruldu.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhekim Kaya tarafından kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Yeni Evim kampanyasıyla gayrimenkul sektörü hızlanacak! 

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, Yeni Evim Konut Finansman Programı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öğüt, Yeni Evim kampanyasıyla gayrimenkul sektörünün hızlanacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Dada Concept Mimarlık Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Dada Concept Mimarlık Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi Ve Limited Şirketi Beykoz'da Görkem Bekar tarafından kuruldu.

Görkem Vardar Haberi

Görkem Vardar

TVG Gayrimenkul Limited Şirketi, Görkem Vardar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de kuruldu. 


TVG Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; a)- Her türlü gayrimenkulleri alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir. İpotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa, sükna, şufa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti, tesis edebilir. her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi,ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ve imar durumları  ile ilgili her çeşit işlemleri gerçekleştirebilir. b)- Yerli veya yabancı şirket, şahıs ve kamu kuruluşlarıyla, konusu ile ilgili sekretarya, halkla ilişkiler, reklam, organizasyon, eğitim, yayın ve yeni projelerin ortaya çıkarılması konularında icra edecekleri faaliyetleri yürütebilir, bu konularda danışmanlık hizmeti verebilir. c)-...