20 / 05 / 2024

göztepe kiralık ofisler

göztepe kiralık ofisler

Regus, Mazda ve UPM gibi birçok global şirketin tercih ettiği Nidakule Göztepe, dünya devi şirketlerin uluslararası standartlarına uygun olarak tasarlandı.

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Günlük kiralık ev arzı yüzde 97 artarak zirveye yerleşti! Toplamda 110 bin 857 ev günlük olarak kiralanıyor

Türkiye'de son iki yılda günlük kiralık ev arzı yüzde 97 arttı. Özellikle pandemi sonrasında artışların başlaması ile toplam 110 bin 857 ev günlük olarak kiraya veriliyor. 

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

Günlük kiralık evlerle ilgili yeni yasal düzenleme yolda!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ekim ayı ile birlikte günlük kiralık evlere yeni yasal düzenlemelerin getirileceğini açıkladı.

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

Günlük kiralık daire sayısında üst üste rekor! Tamı tamına 24 bine ulaştı!

Konut sahibi ve kiracı davaları mahkemeleri kilitlerken, günlük kiralık dairelerin yıldızı parladı. Aylık kira fiyatlarını 2 katına çıkaran günlük kiralıkların sayısı 24 bine ulaştı.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kiralık evlerde fiyat artışı tam gaz! Ortalama kiralar 9 bin TL ile 22 bin 500 TL arasında değişiyor! 

Son günlerde kiralık ev ve kiralık yurt fiyatları merakla araştırılmaya başlandı. Fiyatlardaki artışların devam edeceği belirtilirken, ortalama rakamlar resmen buz kestirdi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kiralık konut fiyatları resmen uçtu! Zirvede Adalar ve Şile var!

sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Temmuz raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler değerlendirildi. Verilere göre, kiralık konutlarda hareketlilik devam ederken, satılık konut talebi düşüyor. İşte ayrıntılar...

Düğün mevsimi başladı! Kiralık ev bulmak iyice zorlaştı!

Konut kiralarında artış oranı yasal olarak yüzde 25 ile sınırlı ama uygulamada buna uyan yok. Emlak danışmanları hem kentsel dönüşüm hem de evlilik sezonunun açılması nedeniyle önümüzdeki günlerde kiralık ev bulmanın daha da zorlaşacağına dikkat çekiyor.

Deprem riski az olan Edirne'ye göç arttı, kira fiyatları katlandı: 1+1'lere 5 bin TL istenen kentte kiralık ev kalmadı!

Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, 4'üncü derecede deprem bölgesi olan Edirne'ye göç artınca, kentte kiralık konut yok denilecek kadar azaldı, fiyatlarda fırladı. 

göztepe kiralık ofisler Haberi

göztepe kiralık ofisler


Ofis projeleri geliştirme alanında yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Göztepe’de hayata geçirdiği A plus ofis projesi Nidakule Göztepe’de dünyanın önde gelen uluslararası firmalarıyla kiralamalarına başladı. 1,500 noktada, 600 şehirde yer alan uluslararası gayrimenkul kiralama şirketi Regus, Japonya’nın otomotiv devi Mazda ve uluslararası yenilenebilir ve geri dönüştürülebilir kağıt üreticisi UPM örneklerden bir kaçını oluşturuyor.  Dekorasyon işlemlerinin tamamlanması ile birlikte Nisan ayında binanın açılışı ile yeni iş hayatının başlaması planlanıyor.Toplam 30 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip Nidakule Göztepe projesinde 450 metrekare ve 900 metrekare arasında değişen kiralanabilir ofis alternatifleri yer alıyor. 


 ‘‘Yeşil Binalar’’ kategorisinde Nidakule Göztepe’ye ödül…

Nidakule Göztepe, Capital, Ekonomist, Hürriyet Emlak ve Maison Française tarafından Silverline sponsorluğunda düzenlenen ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012 Araştırması’’ yarışmasında ‘Yeşil Binalar’...