25 / 07 / 2024

Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi açıldı mı

Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi açıldı mı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Bahçelievler Mahallesi’nde yapımını tamamladığı sosyal tesisi halkın hizmetine sundu.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm mağduriyeti: Hak sahiplerine borçlar çıktı!

Bursa Osmangazi'de, Gaziakdemir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çerçevesinde mağdur olduklarını belirten mahalleliler duruma tepki gösterdi ve açıklama yaptı. 

Kadın yatırımcılar konutu güvenli liman olarak görüyor! 2023'te kadınlar 401 bin 933 konut satın aldı!

Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadınlara yapılan konut satış sayıları hakkında bilgiler veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye genelinde 2023 yılında, kadınlar yüzde 32,8 pay ile 401 bin 933 konut satın aldı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Büyükçekmece Marmara depremine hazırlanıyor: Deprem riskli 8 blokluk 64 daireli site yıkılıyor!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çerçevesinde dprem riskli 8 blokluk 64 daireli sitenin yıkımına başlandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Ünver, Gülten Tekeli, Kürşat Bayramoğlu, Tuğmen Onur ve Ulaş İnan Yel ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

Evde hasta bakana müjde! Sigortalı olma imkânı geliyor!

Evde yaşlı ve engelli yakınlarına bakan kişiler ve destek ödemesi alan kişiler sosyal güvenlik kapsamına alınacak ve yaşlı bakım sigortası hayata geçecek. Bu sayede engelli ve yaşlıya düzenli bakan ve bunun için evde bakım yardımı alan kişiler kısmi zamanlı olarak sosyal güvenlik çerçevesinde sayıla

Engelli ve yaşlı evde bakım aylığı üzerinden hem zam hem sigorta haberi!

Evde bakım maaşı alan vatandaşlar için hem sigorta hem de zam yapılacağı duyuruldu. Yaşlı veya engelli aile bireylerine evde bakanların aylıkları artırılacak, evde bakım aylığı alan vatandaşlar sosyal güvenlik çerçevesine dahil edilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından engelli ve yaşlı

Crn Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Crn Global İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Taner Gümüşer tarafından kuruldu.

Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi açıldı mı Haberi

Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi açıldı mı


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bahçelievler Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi halkın hizmetine sunuldu.


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı Etüt Proje Şube Müdürlüğü tarafından Dulkadiroğlu İlçesi Bahçelievler Mahallesi yapılan Bahçelievler Taziye Evi ve Sosyal Tesis Binası'nın arsa alanı yaklaşık 2300 metrekaredir. Bu alanın içerisine yapılan Taziye Evi ve Sosyal Tesis Binasının oturum alanı 550 metrekare olup yaklaşık 1750 metrekare kapalı alana sahiptir. Bu kapalı alan içerisinde; sığınak, bay-bayan taziye evi, kütüphane, internet salonu, yaşlılar dinlenme salonu, Aile ve sosyal yaşam merkezi yer alıyor.  



Kahramanmaraş Büyükşehir...