23 / 07 / 2024

gümüş residence ne zaman teslim edilecek

gümüş residence ne zaman teslim edilecek

Beylikdüzü Gümüş Residence'ta fiyatlar 80 bin liradan başlıyor, projenin anahtar teslimleri 2014 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Altın eşikte, gümüş beşikte! Yatırımcılar ise tetikte! Altın alalım mı, satalım mı? 

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüşteki son durumla ilgili yatırımcılara bilgi vererek önemli değerlendirmeler yaptı. Peki altın ve gümüş fiyatları ne olur? Altın alalım mı, satalım mı? 

Ocakta 10 bin TL'lik altın, dolar, euro ve gümüş şimdi ne kadar kazandırdı? İslam Memiş hesapladı! Doları olanlar uyanın

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabından yatırımcılar için önemli bir hesaplama yaptı. Memiş, 1 Ocak'ta 10 bin lira değerinde altın, dolar, euro ve gümüş alan yatırımcıların şu anda ne kadar kazandıklarını açıkladı.

Gümüş, yılın ilk yarısının en çok kazandıranı oldu! Hemen sepetinize gümüş ekleyin!

Gümüş, 2024 yılının ilk yarısında en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Gümüşe yatırım yapanlar yılık ilk yarısında en kazançlı çıkanlar olarak kaydedildi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüşün gramı kaç lira? 5 Temmuz gümüş fiyatlarında son dakika...

Altın ve gümüşte son dakika! Buz kestiren rakamlar tek tek açıklandı: Bu yıl bitmeden...

JPMorgan ons altın ve gümüş için 2024 ve 2025 senelerine ilişkin tahminlerini bir bir açıkladı. Peki altın ve gümüş fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar...

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Gümüş bugünden sonra böyle olacak! Hemen bakın!

Altın uzmanı İslam Memiş gümüş ile ilgili önceki açıklamalarında çarşamba gününe dikkat çekerek dikkat etmeleri konusunda uyarmıştı. Peki Bugünden sonra sonra gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Bugün gümüş fiyatları ne kadar?

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının ardından yükselişe geçti!

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. 9 Ekim 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 9 Ekim Pazartesi gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş, altından sonra en çok tercih edilen yatırım enstrümanı. Geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüşün bu sene ne olacağı merak ediliyor. Peki gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Gümüş altını tahtından etmeye geliyor! Gümüş fiyatlarında rekor göründü

Gümüş yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlamaya başladı. Bu durum altına olan talebi azaltmaya başladı. Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? 

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

gümüş residence ne zaman teslim edilecek Haberi

gümüş residence ne zaman teslim edilecek


Harşit Yapı tarafından 3 bin 725 metrekare alan üzerinde Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Gümüş Residence'ta projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Proje Ağustos 2014'te teslim edilecek


Gümüş Residence havadan görüntüleri için tıklayınız


Gümüş Rezidans Evleri projesinde stüdyolar, 80 bin 750 liradan; 1 oda 1 salon konutlar, 114 bin 750 liradan ve 2 oda 1 salon konutlar ise 187 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıları bekliyor.

Beylikdüzü Gümüş Rezidans projesinin sosyal alanları arasında;

Fitness center,

Sauna, 

Türk hamamı, 

Güneşlenme alanları, 

Seyir alanları, 

Yüzme havuzu 

Kapalı otopark bulunuyor.


www.gumusresidence.com

0212 852 54 07


Ceren...