08 / 05 / 2024

Güney Marmara Bölgesi

Güney Marmara Bölgesi

200'ü aşkın seyahat acentesi Bursa'nın tanıtımı için bir araya gelecek. Turizm sektörüne yönelik hizmet veren havayolu şirketleri, oteller ve seyahat acenteleri ile on-line işlem yapan kurum yöneticileri, 5 Aralık'ta Bursa'da toplanacak.

AFAD uyardı! Marmara Bölgesi için kuvvetli yağmur ve kar yağışı geliyor...

Marmara Bölgesi'ndeki bazı şehirlerde bu gece saatlerinden itibaren sağanak yağış ve kar yağışı beklendiği açıklandı. Bu kapsamda, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul için uyarı yapıldı. İşte haberin ayrıntıları...

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi artış gösterdi

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, eylül ayında bir önceki aya oranla yüzde 0,4 yükseldi. Buna göre, Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, eylül ayında ağustos ayına oranla yüzde 0,4 artış gösterdiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Ege Bölgesi'nde 9 ayda 140 bin konut satıldı! En gözde il ve ilçe neresi? 

Ege Bölgesi’nde 2023 Ocak-Eylül’de bir önceki döneme kıyasla yüzde 16.25’lik düşüşle 140 bin 953 konut satışı gerçekleştirdi. Peki Ege'de en gözle il ve ilçeler hangileri? İşte ayrıntılar...

Deprem uzmanından Marmara için flaş uyarı: Büyük depremlerin ilk ayak sesleri! 

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son zamanlarda peş peşe meydana gelen depremler ile ilgili konuştu. Güney Marmara'ya dikkat çeken Ersoy, büyük depremlerin ilk ayak sesleri uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Marmara'da fırtına uyarısı! Marmara Bölgesi'nde yarın fırtına bekleniyor

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini açıkladı. Meteoroloji'nin yaptığı uyarı ve haberin detayları...

Dar ve orta gelirlilere 375 bin yeni sosyal konut müjdesi!

12. Kalkınma Planı'na göre, dar ve orta gelirlilere yönelik olarak toplamda 375 bin sosyal konut üretimi gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Marmara bölgesi başta olacak şekilde riskli yapı stokunun yenilenmesi için gerekli çalışmalara da hız verilecek.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

DASK'ta Marmara Bölgesi zirvede: Yüzde 67’lik sigortalılık oranı!

17  Ağustos’un 24. yıl dönümünde, Zorunlu Deprem Sigortası’na dikkat çekildi. Yapılan açıklamada Marmara Bölgesi'nin yüzde 67’lik sigortalılık oranıyla zirvede olduğu belirtildi. 

Euro Bölgesi'ndeki kredi talebinde sert düşüş!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Banka Kredi Anketi'ne göre, Avro Bölgesi'nde hem firmalar hem de hanehalkının kredi talebi keskin bir biçimde azalış gösterirken, bankaların takipteki kredilere yönelik endişesi de artıyor.

Marmara Bölgesi ve İstanbul halkı için kritik dönem: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

Marmara Bölgesi doğal felakete hazırlıklı olmalı! İstanbulluları korkuya sürükleyen uyarı: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Avro Bölgesi'nde konut fiyatları yüzde 0,9 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde konut fiyatları 2023 yılının ilk çeyreğinde önceki çeyreğe kıyasla yüzde 0,9 oranında düşüş gösterdi.

Güney Marmara Bölgesi Haberi

Güney Marmara Bölgesi

Güney Marmara Bölgesi'ndeki 200'ü aşkın seyahat acentesi Bursa'nın tanıtımı için bir araya gelecek. Turizm sektörüne yönelik hizmet veren havayolu şirketleri, oteller ve seyahat acenteleri ile on-line işlem yapan kurum yöneticileri, 5 Aralık'ta Bursa'da toplanacak. TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek toplantıya Kuveyt Katar, Lübnan başta olmak üzere 20'nin üzerinde turizm acentesinin de katılacağı toplantıda ikili görüşmeler yapılacak. 

Yeni...