01 / 05 / 2024

Gürşad Arı

Gürşad Arı

İnşaat sektöründeki başarılı çalışmalarıyla tanınan Avrasya Mimarlık Mühendislik ve İnşaat'ın sahibi Gürşad Arı; Avcılar'daki imar durumunu anlattı. İşte o söyleşi...

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

Prof. Dr. Naci Görür'den 5 il için deprem uyarısı!

Bilim Akademisi Kurucu Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hakkari'de dün meydana gelen depremlerden sonra Bitlis/Zagros bindirme kuşağına özellikle dikkati çekti. Görür, Bitlis, Adıyaman, Hakkari, Tunceli ve Bingöl bölgesi için uyardı. İşte haberin detayları...

Konak'ta kentsel dönüşümde 3'üncü dev adım: Gürçeşme 1. Etap Plan Revizyonu kabul edildi!

Konak Gürçeşme 1. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonu resmen Meclis'ten geçti. İşte o planlarla ilgili tüm detaylar...

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Çarşı, pazardaki fiyatlar el yakıyor! Hem vatandaş hem esnaf dertli: Böyle bir zulüm görülmedi

Hayat pahalılığı halkı perişan ediyor. Çarşı pazarda her geçen gün artan fiyatlara yetişmek mümkün değil. Vatandaş, çarşı ve pazardaki fiyatları görünce şaşkına dönerken, esnaf satışların azaldığından dert yanıyor.

Gram altın bugün yarın 2.000 TL'yi görür mü? Yatırımcılar bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin!

Gram altın bugün Kaplaıçarşı'da 1.663 TL seviyesini test etti. Yeni rekora imza atan gram altın için 2.000 TL seviyesi bekleniyor. Peki gram altın bugün yarın 2.000 TL'yi görür mü? Yatırımcılar bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin!

Bakan Şimşek iş dünyası ve bankacılar ile ne konuştu? İşte görüşmelerin perde arkası!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün TÜSİAD ve Türkiye Bankalar Birliği üyeleri ile bir araya geldi. Bakan Şimşek, her iki görüşmede de tarafların mevcut duruma ilişkin tespit ve önerilerini dinlerken, yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı.

Gram altın zirveye bir adım daha yaklaştı! 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü! 

Gram altın bugün, Avrupa Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrasında sıkılaştırmaya gideceğine yönelik gelen mesajlar ve bankacılık krizi dair endişelerin artmasıyla zirveye bir adım daha yaklaştı. 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü.

Peugeot 508 makyajlandı! İşte yeni görüntüsü...

Peugeot 508 makyajlandı. Fransız otomobil üreticisi başarılı modeli 508'i makyaj ile yepyeni bir görünüme kavuşturdu. İşte yeni ve asi Peugeot 508...

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

WhatsApp’ta istemediklerinize nasıl görünmez olursunuz? İşte yöntemler…

Whatsapp, faydalı bir mesajlaşma ve haberleşme aracı olduğu gibi, pek çok tanımadığınız kişi de sizi görebildiği için kimi zaman ekstra güvenliği zorunlu kılıyor. Peki WhatsApp’ta adınızı nasıl görünmez hale getirirsiniz? Profili daha korumalı hale getirmek için başka neler yapılabilir? İşte yanıtla

Gürşad Arı Haberi

Gürşad Arı

İnşaat sektöründeki başarılı çalışmalarıyla tanınan Gürşad Arı; Avcılar'daki imar durumunu anlattı. Uzun yıllardır Avcılarda yaşayan, Avrasya Mimarlık Mühendislik ve İnşaat'ın sahibi olan ve Avcıların kendisinin en önemli sevdalarından birisi olduğunu söyleyen Gürşad Arı, yaşadığı ilçeyi anlattı.


İş adamı Gürşad Arı; ‘İnsanlar bizi tercih ediyorlar çünkü biz 22 yıldır şu ana kadar hiç kimseyi üzmeden, kimseye zarar vermeden işlerimizi hep layıkıyla yaptık ve gerçekleştirdik.Her zaman Avcılara güzel yapılar kazandırmak istedik her zaman Avcıların ilerlemesi ve daha da güzelleşmesi için çalıştık’. Gürşad Arı, Avcılar’da ki imar durumunu anlattı Kentsel donuşum Avcılar’ı marka yapar Uzun yıllardır Avcılarda yaşayan, Avrasya Mimarlık Mühendislik ve jnşaat’ın sahibi olan ve Avcıların kendisinin en önemli sevdalanndan birisi olduğunu söyleyen Gürşad Arı’yla, yaşadığı ilçeye dair keyifle okuyacağınız bir söyleşi gerçekleştirdik.


“İşim...