29 / 04 / 2024

gyoder MBA in Real Estate

gyoder MBA in Real Estate

Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen “MBA in Real Estate” programı bu yıl ilk mezunlarını verdi. Program 5. dönemine girerek (2016–2017) güz döneminde de devam ediyor.

MBA in Real Estate'in güz dönemi kayıtları başladı!

Gayrimenkul alanında sektöre özel ilk İşletme Yüksek Lisans Programı "MBA in Real Estate"in güz dönemi kayıtları başladı. Eğitim programı GYODER üyelerinin profesyonel ve sektörel ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlandı.

MBA in Real Estate'in güz kayıtladı başladı!

Geçtiğimiz yıl GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik "MBA in Real Estate" işletme yüksek lisans programının ikinci dönem kayıtları başladı.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

GYODER'in yeni başkanı Neşecan Çekici oldu!

GYODER’in başkanlık görevini, dernekte uzun zamandır aktif görevlerde bulunan Neşecan Çekici devraldı.

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

GYODER’in Yeni Konut Modeli’nin finansmanının kaynağı belli oldu! Finansman nereden gelecek?

GYODER’in Yeni Konut Modeli’nin finansmanı emeklilik fonlarından gelecek. Konut sektöründeki problemine ‘kiralık konut üretme odaklı model’ ile çözüm önerisi getiren Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), modelin finansmanı için yabancı emeklilik fonlarıyla masaya oturdu.

GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu!

Riyad'da gerçekleştirilen ve merakla beklenen Cityscape Global 2023'e katılım sağlayan GYODER'in yeni konut modeli Cityscape Global 2023'e damga vurdu...

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

GYODER’in ismi ‘Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği’ olarak değişti!

GYODER'in ismi değişti. Dikkat çeken değişikliklerin yapıldığı 21. Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda GYODER'in kurumsal kimliğinde değişiklikler yapıldığı açıklandı.

GYODER'den kamu arazileri dezavantajlı grupların konut edinmesi için kullanılsın önerisi!

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören yaptığı açıklamada Türkiye'de arsaların yüzde 60'ının devletin elinde olduğunu belirterek, "Doğal olarak devlet bu elindeki araziyi verimli ve etkin bir şekilde, dezavantajlı grupların konut üretimi için kullanmalı." dedi.

MBA in Real Estate 2018 güz dönemi kayıtları için son gün 31 Ağustos!

Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli Güz Dönemi MBA fırsatını kaçırmayın. Gayrimenkul sektöründe kariyer hedefinize bu MBA programı ile ulaşın. Son gün 31 Ağustos...

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate güz dönemi kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı.

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı..

 Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate şimdi yüzde 50 indirimli!

MBA in Real Estate programı,  Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sağlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli güz dönemi MBA fırsatını kaçırmayın...

gyoder MBA in Real Estate Haberi

gyoder MBA in Real Estate

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate"e yoğun ilgi gösterildi.


Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen “MBA in Real Estate” programı bu yıl ilk mezunlarını verdi. Program 5. dönemine girerek (2016–2017) güz döneminde de devam ediyor.


"MBA in Real Estate" programına katılım sağlayanlar, mezun olduklarında Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sahip oluyor.


Sadece GYODER üyelerine tanınan yüzde 50 indirim ayrıcalığıyla faydalanabilecek MBA in Real Estate programına kayıt olma fırsatını kaçırmayın!


Son başvuru tarihi - 19 Ağustos...