06 / 05 / 2024

Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu

Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu

Bakyapı, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye kadar sağlık ocakları ve aşevlerini hayata geçiren firma, son olarak ikinci okul projesi olan Bakyapı Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun da temellerini attı.

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde fahiş fiyatlar mercek altında: Kayıt dışı emlakçılar bakanlığın radarına girdi!

Ticaret Bakanı Bolat, gayrimenkul sektöründe spekülatif fiyat artışları kaynaklı tüketici mağduriyetleri için bakanlığın çalışmalarına devam ettiğini belirtti. TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan ise Kayıt dışı emlakçılara dikkati çekti.

2024 yılında DASK’ın yerine ZAS geliyor!

Başkent Sigorta Acenteleri Derneği (BASİAD) Başkanı Hacı Ali Yücel, zorunlu deprem sigortasının kapsamının genişletilerek adının Zorunlu Afet Sigortası (ZAS) olarak değiştirileceğini, uygulamanın 2024'ün başında devreye alınacağını söyledi.

Zorunlu Afet Sigortası için tarih belli oldu!

Başkent Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Hacı Ali Yücel, zorunlu deprem sigortasının kapsamının genişletileceğini belirterek, uygulamaya alınacağı tarihi açıkladı. 

Hacı Ali Demir Kimdir?

Hacı Ali Demir kimdir? Hacı Ali Demir’in mesleği nedir? Hacı Ali Demir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu Haberi

Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu

Huzurlu yaşam alanları ilkesini, sosyal sorumluluk projeleriyle taçlandıran Bakyapı,bu projelerine bir yenisini daha ekliyor. Bursa Osmangazi’ye 2007 yılından bu yana aşevi ve sağlık ocaklarını açarak hem bölgede hem de sektörde fark yaratan Bakyapı, son olarak okul projeleriyle sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi bir kez daha kanıtlıyor.


Esenyurt Bakyapı İlköğretim Okulu 2017 – 2018 Eğitim Döneminde Kapılarını Açıyor

Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında okul projelerine ilk olarak İstanbul Esenyurt’ta start veren Bakyapı, 2800 m2 içerisinde, 24 derslikli Bakyapı İlköğretim Okulu’nun temellerini geçen sene atmıştı. 3 kat halinde yükselen okul projesi 2017 – 2018 yılı eğitim döneminde faaliyete geçmesi planlanıyor. 

İkinci okul projesinin temellerini 4000 m2’lik kapalı alan üzerinde gerçekleştirilecek olan okul proje, Bursa İnegöl’de yükselecek. Üst düzey sosyal donatıların yer aldığı Bakyapı Hacı Ali...