04 / 05 / 2024

hacılar kayseride yeni yapılan okullar

hacılar kayseride yeni yapılan okullar

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, inceleme ve değerlendirme gezileri kapsamında son olarak Hacılar ilçesini ziyaret etti. Düzgün, Hacılar ilçesinde okullaşma oranının yüzde 100 olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti...

TOKİ'den Kayseri Hacılar'a 552 yeni konut geliyor!

Kayseri Hacılar ilçesinde yapılacak olan 552 konut projesi için; Hacılar Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Konut ve arsa mirasçıları dikkat! Yeni düzenleme ile hisseli tapular daha kolay paylaşılacak! İşte ayrıntılar...

Konut ve arsa gibi gayrimenkullerin hisselere bölünmesiyle ilgili yaşanan hukuki karmaşalar yeni bir uygulamanın devreye girmesiyle daha kolay hale geldi. Peki hisseli tapular nasıl paylaşılıyor? işte ayrıntılar... 

Kiracılar dikkat! Yeni ev sahibi kiraya zam yapar mı?

Kiracılar ile ev sahipleri arasındaki her konu gündemde yerini koruyor. Bir kiracı bulunan evde ev sahibinin değişmesi halinde kiracıların durumunun ne olacağı merak edilen konular arasında. Buna göre, ev sahibi değişirse yeni ev sahibi kiraya zam yapabilir mi? 

Konut satışlarında yeni dönem başladı! Balon fiyat artışları sönecek mi? 

Konut satışlarında yeni dönem bugün itibarıyla resmen başladı. Peki konut sektöründeki balon fiyat artışları sönecek mi? 

Emlak ve araç satışlarında yeni bir dönem başlıyor!

Ticaret Bakanlığı, sahte ilanlar ve spekülatif fiyat oluşumlarını önlemek amacıyla getirdiği ilan yasağının uygulanmasına yarından itibaren başlayacak. Bu yeni düzenleme, gayrimenkul ve ikinci el taşıt satışlarını kapsayacak ve e-Devlet üzerinden kimlik doğrulamasını gerektirecek.

Otomobil fırsatçılarından yeni oyun! Bu detaylara dikkat

İkinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler buluyor. Otomobillerin ilanlarını düşük fiyatlardan koyan fırsatçılar, bu yönteme başvuruyor.

Fırsatçıların yeni oyunu: Arazi fiyatlarını değerlenecek diye arttırıyorlar!

Fırsatçıların yeni adresi tarım arazileri oldu. Son dönemde satışa çıkarılan küçük tarım arazilerinin, "değerlenecek" diye yüksek fiyatlarla satıldığı ortaya çıktı. Uzmanlar arazi alacakları tek tek uyardı.

Siber saldırıların yeni kod adı: Sponsor! Medya, sağlık, teknoloji ve otomotiv şirketleri tehdit altında!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla siber saldırılar da her geçen gün artıyor. Şimdi de ‘sponsor’ adı verilen yeni bir saldırı çeşidi türedi. Hem bireylerin hem kurumların siber saldırılara karşı dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor.

Sıfır otomobil satışlarında yeni dönem resmen başlıyor! Zamlara barkodlu tedbir

Sıfır otomobil satılarında yeni dönem için çalışmalara başlandı. Sağlık sisteminde ilaç barkodlarına benzer bir sistem ile sıfır araçlarda üretim halinden müşteriye ulaşana kadar tüm anlar, kontrol altına alınacak...

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

Otomobil satışlarında yeni düzenleme! 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomotiv sektörüne yönelik yeni kararlarını duyurdu. Buna göre 6 ay ve 6 bin kilometre düzenlemesi uzatıldı ve kapsamı da genişletildi. Ticari faaliyet şeklinde değerlendirilen bireysel satışlar da 6 ay 6 bin kilometre sınırı kapsamına alındı.

Dul ve yetim maaşlarına yeni zam var mı? Dul ve yetimler 2023 Kurban Bayramı ikramiyesi alacak mı? Hemen bakın!

Dul ve yetim maaşlarına yeni zam var mı? Dul ve yetimler 2023 Kurban Bayramı ikramiyesi alacak mı? Hemen bakın...

Bakan Nebati açıkladı! Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren yeni gelişme! Tüm Türkiye’de uygulanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ev sahiplerini ve kiracıları yakından ilgilendiren yeni bir gelişmeyi duyurdu. İşte detaylar!

hacılar kayseride yeni yapılan okullar Haberi

hacılar kayseride yeni yapılan okullar


Vali Düzgün’ü Hacılar ilçesine gelişinde; Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan, Belediye Başkanı Ahmet Herdem, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Suat Haksever, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Bülent Kayaalp ve daire müdürleri ile kaymakamlık birim müdürleri karşıladı. 


Vali Düzgün ilk olarak Hacılar Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan’dan ilçenin genel idari durumu ile kamu kaynaklarıyla yürütülen önemli yatırımlar ve ihtiyaç duyulan hizmetler hakkında bilgi verdi. Kaymakam Bilgihan’ın brifinginde, 2710 öğrencinin devam ettiği 13 eğitim öğretim kurumunun 12’sinin hayırseverler tarafından yaptırılmış olması dikkat çekerken, aynı şekilde okullaşma oranının ise yüzde 100 olarak gerçekleşmesi memnuniyetle karşılandı. Vali Düzgün, memnuniyetini, “İlimizin lokomotif firmalarının sahiplerini yetiştiren Hacılar ilçemizin hayırseverlilikte de öncü olması bizleri ayrıca mutlu ediyor. Toprağına bağlı olmak, vefalı olmak çok güzel bir duygu.” sözleriyle aktardı. 


Daha sonra Hacılar Belediyesi’ni...