17 / 05 / 2024

Haıel Alchıkh Alı

Haıel Alchıkh Alı

Al Shaikh İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Haıel Alchıkh Alı, Alı Chanın ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Fatih'de kuruldu.

Turizmde alarm zilleri çalıyor: Her beş otelden üçüne bankalar el koyabilir!

Turizm sektöründe alarm zilleri çalıyor. Bankalara olan borç 10 milyar dolara ulaşırken her beş otelden üç tanesine bankaların el koyabileceği belirtildi.

İkinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi?

AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, X sosyal medya hesabından 2. el otomobil alım satımı ve kurumsal 2. el otomobil firmaları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki ikinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi? Vatandaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? 

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Filyos Vadisi’nde doğal gaz için 50 dönüm araziye el konuldu!

Karadeniz doğal gazının karadaki adresi olan Filyos Vadisi'ndeki bölge sakinleri, arazilerine hukuksuz olarak el konulduğuna dikkat çekti. İşte yaşananlar...

Haşmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Haşmet aslan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an Trend GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Haşmet Aslan’ın biyografisi...

Vakıfbank'tan 2. el araç alımına 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz kampanyası!

Taşıt almak isteyen vatandaşlara bankaların kampanyalarını sorguluyor. Vakıfbank 2. el araç alımına 48 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

İkinci el taşıt satışına yeni düzenleme getirildi. Haberi okumadan sakın araç almayın!

Ticaret Bakanlığınca ikinci el taşıt alım satımı için hazırlanan yeni yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre yetkili bayilerin, stoklarında bulunmasına rağmen taşıt satışından kaçınmaları, tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde fiyat talep etmeleri halinde yetki belgeleri iptal edilecek.

Sektör kaynakları açıkladı! İkinci el araç alımında sistem değişiyor!

İkinci el araç alış-satışlarında son gelişmeler yakından takip edilirken, Ramazan ayında araba alım-satımlarında bir değişiklik bekleniyor. Konuyla ilgili uzun yıllardır galericilik yapan sektör kaynaklarından bir açıklama geldi.

İkinci el prefabrik ev alınır mı? Prefabrik evlerin bakımı nasıl yapılır?

Prefabrik evlere dair özellikle ikinci ev prefabrik evlere dair bazı ön yargılar vardır. Onlardan biri de ikinci el prefabrik ev alınır mı yoksa alınmaz mı? İşte bu konuda sorulan sorular ve yanıtları!

Tapuda rayiç bedellerine hükümet el attı! Nebati, ‘Alıcı da satıcı da dikkat etsin!” uyarısı yaptı!

Tapu işlemlerinde rayiç bedellerin düşük gösterilmesi hükümetin gündemine geldi. Dün yapılan Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Bakan Nebati, tapu kayıtlarında rayiç bedellerin düşük gösterildiğini vurgulayarak, bu konuyla ilgili çok ciddi bir çalışma yaptıklarını bildirdi.

Bayraktar SİHA'ları gururlandırdı! 27. ülke satın aldı

Arnavutluk, Türkiye Cumhuriyeti ile stratejik ortaklığının bir ürünü olarak Bayraktar TB2 SİHA filosunun satın alınmasına yönelik sözleşmeye imza atıldı. İşte tüm detaylar...

BİM'de 18 parça yemek takımı 349 TL, çalışma masası 499 TL! BİM aktüel kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM'in 2 Aralık 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 2 Aralık kataloğunda çamaşır kurutmalığı 249 TL, 18 parça yemek takımı 349 TL, çalışma masası 499 TL fiyatlarla satışa çıkarılacak. İşte BİM kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

İngiltere'de ikinci el alışveriş moda oldu!

İngiltere'de hayat pahalılığının artmasıyla birlikte ikinci el alıcıların sayısı da artmaya başladı.

Haıel Alchıkh Alı Haberi

Haıel Alchıkh Alı

Al Shaikh İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Haıel Alchıkh Alı, Alı Chanın ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Fatih, Şehremini Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu. 


Al Shaikh İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü bayındırlık ve turizm işletmeleri, sosyal ve endüstriyel tesisler yapmak, emlak alım satımı yapmak, kiralamak, kamu ve özel sektöre ait gayrimenkul ve hakları kiralamak ve tesis yapmak. 2- Her türlü konut, apartman, iş hanı ve iş merkezi inşa etmek, pazarlamak bu faaliyetler için her türlü arazi, arsa ve bina satın almak, pazarlamasını yapmak, plan ve mimari proje hazırlamak ve yapmak. 3-Bilumum inşaat malzemeleri imal, ithal, ihraç ve dahili toptan ve perakende...