04 / 05 / 2024

Hakan Ergin CarrefourSA

Hakan Ergin CarrefourSA

2013 yılı Temmuz ayında CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2,5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti. Peki, CarrefourSA Yeni Genel Müdürü Hakan Ergin kimdir?

CarrefourSA 630’ncu mağazasını Adana’da hizmete açtı!

CarrefourSA, mağazasını Adana'da düzenlenen törenle hizmete açtı. CarrefourSA Genel Müdürü Ziya Hakan Ergin yaptığı açıklamada yeni hipermarkete 5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Hakan Ergin kimdir?

2013 yılı Temmuz ayında CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2,5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti. Peki, CarrefourSA Yeni Genel Müdürü Hakan Ergin kimdir?

Hakan Ergin, CarrefourSA Genel Müdürü oldu!

CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2.5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti.

Hakan Kıran kimdir?

Gloria Jeans Coffee, Gezi İstanbul, D&R, Saray Muhallebicisi gibi zincir konseptlerde imzası bulunan Hakan Kıran kimdir? Mimar Hakan Kıran'ın diğer projeleri nelerdir? İşte Hakan Kıran...

Mustafa Hakan Güvençer: Muğla’nın marka kent olması için düğmeye bastık!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Proje kapsamında, logo oluşturulması, tanıtım ve belgesel filmi, tanıtıcı yayın, fotoğraf çekimleri, özgün müzik yapımı, bilbord, afiş, saha araştırması çalışmalar yürütülmekte” dedi.

CarrefourSa Bayrampaşa eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapacak!

CarrefourSa Bayrampaşa AVM, 14-15 Eylül tarihleri arasında Düşyeri Çocuk Şenliği kapsamında konser ve birbirinden eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapacak. Etkinlikler hafta sonu 10:00-20:00 saatleri arasında gerçekleşecek

Hakan Erilkun: Konut kredisinde dosya masrafı büyük risk!

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, "Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2013'ün ilk ve ikinci çeyreğinde gerçekleştirilen konut alımlarının yüzde 42'si Mortgage kredileri yoluyla gerçekleşti" diye konuştu...

Hakan Kıran: Metro geçiş köprüsü tüm felaketlere dayanır!

29 Ekim’deki test sürüşüne Başbakan Erdoğan da katılacak. Üzerinde hummalı çalışmaların sürdüğü köprünün mimarı Hakan Kıran “Bilimsel verilere göre olası ne varsa her şeye dayanıklı yapıldı. Kıyamet koparsa bilemem” dedi.

Hakan Çağlar kimdir?

Emay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar kimdir? Hakan Çağlar, Emay İnşaatı ne zaman ve kiminle kurdu? Emay İnşaat bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Hakan Yalçın: Yeni binalarda da sürdürülebilirlik kavramı ön planda!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın " Sürdürülebilirlik, insanlığın, gelecek kuşakların gereksinimlerine cevap verme yeteneğini tehlikeye atmadan, günlük ihtiyaçlarını temin etmesi şeklinde tanımlanabilir " dedi...

Sadullah Ergin Reyhanlı Barajı inşaat alanında incelemelerde bulundu!

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Reyhanlı Barajı inşaat alanında incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Reyhanlı barajının gövdesi yaklaşık 128 milyon liraya mal oluyor...

Hakan Öztürk, Ege Palas Oteli Genel Müdürlüğüne getirildi!

Ege Palas Oteli'nin işletmesi kısa süre önce devredildi. Uluslararası bir ilaç firmasında 20 yıldır yöneticilik yapan Hakan Öztürk, Ege Palas Oteli genel müdürlüğüne getirildi.,,

Hakan Erilkun Güneşli'deki değişimi anlattı!

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun konuyla ilgili bölgedeki üretime dayalı tesislerin taşınmalarının yanı sıra imar planlarında yapılan düzenlemelerle, bölgede yeni konut ve ofis projelerinin birbiri ardına hayata geçirilmesi, bölgeyi yeni bir çekim m

Hakan Ergin CarrefourSA Haberi

Hakan Ergin CarrefourSA

Hakan Ergin kimdir?

1961 yılında Adana’da doğan Ziya Hakan Ergin, ilköğretim eğitimini Adana’da, ortaöğretim eğitimini ise Tarsus Amerikan Koleji’nde tamamladı. 


Lisans eğitimini, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünde tamamlayan Ergin, askerlik görevini tamamladıktan sonra Profilo Holding (Bosch) bünyesinde çalışmaya başladı. 


Daha sonra Eczacıbaşı Holding, Hızlı Tüketim Ürünleri birimine transfer olarak dokuz yıl süre ile bu görevi sürdüren Ergin, 1994-1995 yılları arasında Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Dağıtım Şirketi’nde Genel Müdür olarak görev yaptı. 


Avon Türkiye’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ergin, 1995 yılında Metro Cash and Carry’e katılmış, farklı ülkelerde 1 yıl boyunca süren bir eğitim ve oryantasyonu takiben, Metro Cash and Carry Türkiye’de Genel Müdür görevine getirildi. 


Ergin, 27.07.2012 tarihinden beri CarrefourSA Yönetim Kurulu’nda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi.



Hakan Ergin, CarrefourSA Genel Müdürü...