11 / 05 / 2024

Hakkari otel inşası

Hakkari otel inşası

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Hakkari'de devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kente yapılan yatırımlar arasında 5 yıldızlı otel inşası da bulunuyor.

Hakkâri Yüksekova'da 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Hakkari'de devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kente yapılan yatırımlar arasında 5 yıldızlı otel inşası da bulunuyor.

Kulak İnşaat Körfez'de 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi!

Kulak İnşaat, Körfez bölgesi için lüks otel inşasına başlıyor. Abu Dhabi'deki otelinin yapımına başlayan Kulak İnşaat aynı bölgede 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

Garanti Bankası Mardan Palace Otel'in satışını istedi!

Antalya'da 1.4 milyar dolara inşa edilen, Azeri asıllı Rus milyarder Telman İsmailov'a ait Mardan Palace Otel'in ödenmeyen kredileri için şimdi de Garanti Bankası satış istedi.

1992 yılında Park Otel'in 6 katı yıktırılacakmış!

1992 yılında Gümüşsuyu'nda inşası devam eden Park Otel'in, bitişiğindeki Alman Konsolosluğu seviyesinde olması kararı, İmar Bakanlığı tarafından onaylanmış. Karara göre 33 katlı olması planlanan otelin fazla katları yıkılacakmış.

Maros Sefcovic: GGK’nın inşasında çok yakın çalışmak istiyoruz!

Maros Sefcovic Türkiye ile en kısa zamanda yüksek düzeyli enerji diyaloğu başlatmayı istediklerini dile getirerek “Geçmişten de ders alarak Nabucco Projesi’ndeki yanlışları tekrarlamak istemiyor ve GGK’nın inşasında çok yakın çalışmak istiyoruz” dedi.

1986 yılında Park Otel'in yıkımı devam ediyormuş!

1986 yılında Atatürk döneminde birbirinden ayrı 15 bina üzerine kurulu Park Otel'in yıkımı hızla devam ediyormuş. 10 bin metrekare alan üzerinde kurulan otelin yerine 28 katlı otel yapılacakmış.

Karlı kalkınma projesi kapsamında 5 bin otel inşa edilecek!

Erol Yarar, Türkiye’deki dağlara 5 bin otel inşa ederek kayak turizminden yılda 10.8 milyar euro gelir elde etmeyi hedefleyen projesini anlatırken, “Her dağımız bir petrol kuyusu” dedi.

Alanya otel inşaatında kavga çıktı!

Alanya'da otel inşaatında 2 işçi grubu arasında malzeme paylaşımı nedeniyle kavga çıktı. 200 işçinin karıştığı kavgada 50 kişi yaralandı. İşçilerin uzun süredir ücret alamadıkları gerekçesiyle gergin oldukları belirtildi.

Antalya Bilem Otel'in yıkımı için yeni ihale açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Şirinyalı Mahallesi eski Lara Yolu'nda bulunan Bilem Otel'in kaçak bölümlerini yıkılması için yeniden ihaleye çıktı. İhale 6 Şubat 2015 Cuma günü yapılacak.

Karaköy'de otel projeleri artacak!

BEYOĞLU ilçesine bağlı Karaköy son yıllarda yatırımcıların buluşma noktası oldu. Özellikle turizm yatırımları ile değişen bölgede 12 otel inşası başladı.

Trabzon 1461 projesi 2' inci etabının inşası Mayıs ayında başlıyor!

Trabzon 1461 projesi 3 etaptan oluşacak. 1. etapta 10 blok şeklinde yükselen proje 2. etabında 12 blok olarak yükselecek. Trabzon 1461 projesi 2' inci etabının inşası Mayıs ayında başlıyor.

Marmaris'te kaçak otel inşaatında yıkım yapılıyor!

Selimiye Mahallesi'ndeki kaçak olduğu belirlenen 3 katlı otel inşaatının yıkımı sahipleri tarafından yapılıyor. Denize sıfır olarak yapılan ve kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlenen otel inşaatının yıkımına başlandı.

Galatasaray 2015'te otel inşaatına başlayacak!

Galatasaray'ın yeni Başkanı Duygun Yarsuvat Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıracak şu açıklamalarda bulundu: 4’üncü yıldız ve otel inşaatı aynı önemde. Galatasaray bu sezon ikisinden de vazgeçemez...

Hakkari otel inşası Haberi

Hakkari otel inşası

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Hakkari Valiliğin destekleriyle turizm sektörünü kalkındırmayı amaçlayan 2 bin 800 metre rakımlı Mergabütan Kayak Merkezine yapılan Sporcu Konaklama Merkezi ve 5 yıldızlı oteli 50 odalı, 36 standart +12deluxe+2suit olmak üzere 120 yatak kapasiteli bir yer inşa ediliyor. Sabah'tan Hüseyin Kaçar, Ahmet Kavak ve Musa Düzenci'nin haberine göre; Hakkâri Valisi İdris Akbıyık, otel inşasına yönelik yaptığı açıklamada  "Geçtiğimiz yıllarda pist uzunluğumuz bin 200 metre civarı idi, 2019 yılında bunu 3 bin 500 metreye çıkardık. Burada otelle beraber inşallah kış turizmi anlamında sporcuların konaklanabileceği, ulusal ve uluslar arası etkinliklerin yapılabileceği bir kayak merkezi olacak. Hakkâri dağlarında ve Mergabütan Kayak Merkezinde kar 6 ay kalıyor" dedi.

5 YILDIZLI OTEL GELİYOR 

Hakkâri Yüksekova ilçesinin İpekyolu üzerinde...