17 / 05 / 2024

Hala Burghul

Hala Burghul

NH Emlak Ticaret Limited Şirketi, Noura Zein Alabdin, Hala Burghul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Caddesi'nde kuruldu.

TÜİK açıkladı: Geçmişte kiracı olanların yüzde 47,7'si hala bir ev sahibi olamadı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kuşaklararası dezavantaj aktarımını araştırdı ve geçmişte kiracı olanların yüzde 47,7'sinin hala bir ev sahibi olamadığı ortaya çıktı.

Almanya Merkez Bankası açıkladı: Almanya'da konutlar hala aşırı değerli!

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen ipotek maliyetlerinin artmasıyla geçen sene fiyatların düşmesine rağmen ülkede konutların hala aşırı değerli olduğunu kaydetti.

Evlerinde kira almadan kaynanalarını, amca, dayı, hala, teyze, yeğenlerini oturtanlara vergi şoku! Resmen açıklandı! 

Evi olanlar için bir son dakika açıklaması geldi. Evlerinde kira almadan kaynanalarını, amca, dayı, hala, teyze, yeğenlerini oturtanların da bu vergiyi ödemesi gerekiyor. İşte ayrıntılar...

Bir TOKİ mağduriyeti de bu şehirden! 2020'de kuraları çekilen konutlar hala teslim edilmedi!

Kuraları 2020 yılında çekilen ve hala teslim edilmeyen TOKİ Konutları ile ilgili olarak bir açıklama da İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar'dan geldi. Habip Yaşar yaptığı açıklamada vatandaşların maliyet hesaplamalarında mağduriyetler yaşadığını söyledi.

6 ay önce 10 milyon TL olan konut bugün hala aynı paraya alınabiliyor mu? Vatandaşlar ne diyor?

Konut ve otomobil fiyatları gündemden düşmezken, Finanscı Abi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut ve otomobil balonunun patladığını belirterek,  6 ay önce 10 milyon TL olan konut bugün hala aynı paraya alınabildiğini söyledi.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremi için 'Biz hala hazır değiliz' dedi! Tarihi açıkladı...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda olası İstanbul depremi için tarih verirken 'Biz hala hazır değiliz' ifadesini kullandı.

Dolar 27 gün sonra bu kadar olacak. Hala dolar almayan baksın

Hala dolar almayan vatandaşlar dolar alıp almama konusunda tereddütte düşürüyor. Ancak analistlerden dolar fiyatları hakkında yeni bir açıklama geldi. İşte doların önümüzdeki günlerde geleceği seviye hakkında tüm detaylar...

'Türkiye'de konut hala ucuz. Faizde yüzde 1'in altı psikolojik sınır'

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, konut fiyatlarının dolar bazında 2012 yılı seviyelerinde olduğunu belirterek, Türkiye'nin metrekare olarak hala ucuz olduğunu savundu.

''Bana göre gram altın hala iyi'' diyen ünlü ekonomist altın alacakları uyardı! Harekete geçin...

Ekonomist Hatice Kolçak altın alacaklar için ''Bana göre gram altın hala iyi'' diyerek uyarıda bulundu ve gram altın seviyesinin ne kadar olacağını açıkladı...

Hala Global Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hala Global Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Sabry M.M.E. tarafından kuruldu.

Fransa'daki Notre Dame Katedrali'nin restorasyonuna hala başlanamadı!

Fransa'nın başkenti Paris'te 15 Nisan 2019 tarihinde çıkan yangında zarar gören Notre Dame Katedrali'nin restorasyonuna hala başlanamadı...

Yatırımcılar dikkat! Gayrimenkul hala güvenli liman!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle yatırım tercihleri değişti. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulun hala güvenli bir yatırım aracı olduğunu açıkladı.

İstanbul Silivri depreminde hasar alan binalar hala yıkılmadı!

İstanbul Silivri'de 4 ay önce meydana gelen 5.8 şiddetindeki depremin ardından ağır hasar alan birçok binanın yıkımının hala yapılmadığı ve binalarda yaşayan insanların olduğu belirtildi...

Hala Burghul Haberi

Hala Burghul

NH Emlak Ticaret Limited Şirketi, Noura Zein Alabdin, Hala Burghul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


NH Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.   Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,  satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde  parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.  Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak...