02 / 05 / 2024

halkbank 20 ilde gayrimenkul satıyor

halkbank 20 ilde gayrimenkul satıyor

20 ilde 62 metrekare ile 22 bin 964 metrekare arasında alanlara sahip 51 adet gayrimenkulü satacak...

Halkbank müşterilerine son 20 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  750 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını açıkladı. Başlatılan kampanya kapsamında Paraf ticari kredi kartlarıyla market ve gıda alışverişlerine 750 TL ParafPara veriliyor. 

O ilde 57 bin TL'den başlayan fiyatlarla 9 arazi satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Elazığ Baskil Milli Emlak, Elazığ ili, Baskil ilçesinde yer alan 9 adet araziyi yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. İşte o satış ile ilgili merak edilenler...

Milli Emlak, o ilde yüzde 20 indirimli ve taksitli arazi satacak!

Kastamonu ili, Seydiler ilçesi, Seydiler Milli Emlak Şefliği tarafından bir arazi satılacak. Yüzde 20 indirimli ve taksitle satılacak arazi için 28 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Milli Emlak'tan o ilde yüzde 20 indirimle satılık 5 arazi! 130 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

İnebolu Milli Emlak, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Uluköy, Yeni Mahalle, Hamit Köyü ve Alaca Köyü'nde yer alan 5 adet ararazi yüzde 20 indirim ya da 24 ay taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde Milli Emlak'tan 12 adet satılık arazi! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatı! 

Yozgat Çayıralan Milli Emlak, Yozgat ili, Çayıralan ilçesi, Turluhan ve Güzelyayla mevkiinde yer alan 12 adet araziyi peşinde yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Yozgat Çayıralan'daki arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

O ilde yüzde 20 indirimle arsa ve arazi sahibi olabilirsiniz! İhale 21 Kasım'da! 

Sinop Boyabat Milli Emlak Şefliği, Sinop ili, Boyabat ilçesinde yer alan 17 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Sinop Boyabat'ta yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Emlak Konut GYO'da ticari üniteler e-ihale usulü ile şimdi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birçok ilde ve projede yer alan ticari birimlerini satışa çıkardığını açıkladı. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılacak satışlarda tapu hemen teslim edilecek. 

İlk evini alacaklara 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek? Ziraat, Halkbank, Vakıfbank kredi başvuru şartları

İlk evini alacak kişilere 1.20 faizli konut kredisi sağlanacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Henüz şartları belli olmayan konut kredi kampanyasının kamu bankaları tarafından verilmesi bekleniyor. 

O ilde Hazine'ye ait 51 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor! 

Konya Ereğli Milli Emlak, Konya Ereğli'deki 51 adet Hazine gayrimenkulünü yüzde 20 indirim ve taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Konya Ereğli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

O ilde Hazine'ye ait 14 arsa yüzde 20 indirimle satılıyor! 

Aksaray Sarıyahşi Milli Emlak, Aksaray ili, Sarıyahşi ilçesinde yer alan Hazine'ye ait 14 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Aksaray Sarıyahşi'de arsaların fiyatları ne kadar? 

Ucuz ev arayanlar müjde! O ilde daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor: Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Ucuz fiyata ev arayanlara müjde Emlak Yönetim tarafından geldi. Osmaniye'de 165 daire satışa çıkarılacak. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanırken konut fiyatları 580 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Emlak sektörünü diriltecek hamle: Ziraat, Halkbank, Vakıfbank'tan yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisi geliyor!  

Son dakika detaylara göre, Merkez Bankası ve BDDK harekete geçti. Yeni konut kredisi için çalışmalar hızlandırıldı. bu kapsamda ev almak isteyenlere kamu bankaları aracılığıyla 180 ay vade ve yüzde 1,20 faiz seviyelerinde çeşitli kampanyalar düzenlenecek. İşte detaylar...

halkbank 20 ilde gayrimenkul satıyor Haberi

halkbank 20 ilde gayrimenkul satıyor

Halk Bank, 20 ilde 62 metrekare ile 22 bin 964 metrekare arasında alanlara sahip 51 adet gayrimenkulü elektronik ortamda ihale edecek. 


İhale 26 Kasım 2012 saat 12:00 ile 28 Kasım 2012 saat 12:00 tarihleri arasında https://halkbankgayrimenkul.intengo.com adresinde gerçekleşecek.


www.halkbank.com.tr

www.halkbankgayrimenkul.com.tr


Detaylı bilgi için