14 / 05 / 2024

hasta yakınlarının barınma merkezi

hasta yakınlarının barınma merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kalacak yeri olmayan hasta ve refakatçilerine konaklama hizmeti vermeye başladı. Misafirhaneyi benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise parmak izi tanıma sistemiyle sağlıyor olması.

Barınma krizi derinleşiyor! Maliyetler konut arzını etkiliyor!

Türkiye’de satılık ve kiralık konut fiyatlarında yaşanan fahiş yükselişle barınma krizi derinleşirken, yükselen maliyetler ile beraber arz sorunu da yaşanıyor. Buna göre, inşaatçılar maliyetler nedeni ile önünü göremiyor. 

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Konut sektöründe barınma krizi 'baka' sorununa dönüşüyor!

Şehir Plancısı ve İstanbul Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökçe barınma krizine yönelik araştırmasında konut krizinin ‘’beka’’ sorununa dönüştüğünü açıkladı.

370 kişinin yaşamını yitirdiği sitenin firari müteahhidini, depremde yakınlarını kaybedenler yakaladı!

Hatay'da depremde 370 kişinin yaşamını yitirdiği Emlak Bank Konutları'nın hakkında yakalama kararı bulunan müteahhiti Mehmet Özat'ı yakınlarını kaybedenler bir alışveriş merkezinde yakalayarak polise teslim etti.

ÖSYM duyurdu! YKS'ye girecekler dikkat! Sınav için ulaşım ve barınma desteği verilecek...

ÖSYM deprem bölgesinde sınava girecek adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu. Ayrıca 12 Haziran'da bitmesi beklenen başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

KAGİDER: Türkiye'de kadınların yüzde 70'i iş gücünün dışında!

"Türkiye’de Kadınların İş gücüne Katılımı" başlığı ile hazırlanan raporda, kadınların istihdam edildikleri işlerin özelliklerine bakıldığında son on yılda yüksek nitelikli işlerde istihdamın azaldığı, düşük nitelikli işlerde ise arttığı belirtildi.

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Kuyumculardan yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Yatırımcılar altınlarını saklıyor! Böyle olunca da...

Altın fiyatlarında yükselişler devam ediyor. Yükselişler karşısında kuyumculardan yürekleri ağza getiren altın açıklaması geldi. Yatırımcılar altınlarını saklıyor. Böyle olunca da...

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

Altınlarını satanlara kötü haber! Yerine koyarız devri bitti! İslam Memiş gram altın için yeni rakamı verdi

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram atın Kapalıçarşı fiyatı 1300 TL'yi geçerken İslam Memiş'ten ''Yerine koyarız devri bitti'' açıklaması geldi. Altınlarını satanlara kötü haber! İşte gram altında gelecek yeni seviye...

ABD'den gelen şok haber altını uçurdu! Peş peşe açıkladılar! Bu haberi okumadan altınlarınıza elinizi bile uzatmayın!

Amerikan finans piyasasını şoka uğratan son dakika gelişmesi yaşanıyor. ABD'den gelen şok haber altını uçurdu! Peş peşe açıkladılar! Bu haberi okumadan altınlarınıza elinizi bile uzatmayın!

Ölüm aylığı kimlere veriliyor? Ölüm aylığının şartları belli oldu mu?

Ölüm aylığı, Kahramanmaraş depreminin akabinde yakınlarını kaybedenlere yönelik devlet desteğine verilen yardımdır. Depremzedeler için yapılan destek ödemelerinden en çok merak edileni Ölüm aylığı için edtaylar merak ediliyor. Peki Ölüm aylığı kimlere veriliyor? Ölüm aylığının şartları belli oldu mu

Konteynır evlerde şoke eden gelişme! Üretimi durdurulabilir! Sebebi bakın neymiş!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından evleri yıkılan vatandaşların barınma sorununun giderilmesi için konteyner evler büyük bir rağbet gördü. Ancak konteynır evlerde üretim sorunu ortaya çıktı.

hasta yakınlarının barınma merkezi Haberi

hasta yakınlarının barınma merkezi


Kocaeli’deki hastanelere tedavi için il dışından gelenlerin yaşadığı en büyük sorunların başında konuklama geliyor. Kalacak yeri olmayan çoğu hasta ve yakını hastane koridorlarında konaklamak zorunda kalıyor. Bu duruma dur demek için Büyükşehir Belediyesi yeni bir hizmete imza attı. 2005 yılından bu yana Barınma Merkezi’nde sokakta kalan vatandaşlara kucak açan Büyükşehir, bu kez hasta ve yakınları için misafirhane açtı.


PARMAK İZİ TANIMA SİSTEMLİ


Büyükşehir Belediyesi, yeni binasında hizmet vermeye başlayan Barınma Merkezi’nin üst katını hasta ve yakınlarına tahsis etti. 52 yatak kapasiteli merkez, ücretsiz hizmet vermekle birlikte misafirlerine konaklamanın yanı sıra yemek, duş ve sağlık hizmeti de sunuyor. Misafirhanede parmak izi tanımalı yeni sistemle güvenlik de had safhada tutuluyor.




TEDAVİ SÜRESİNCE


Konum olarak oldukça ferah olan misafirhanenin bahçesi ve manzarası da oldukça güzel. Ağaçlar...