14 / 05 / 2024

Hasvak 40ıncı yılı

Hasvak 40ıncı yılı

KOZA Sokak'taki Sosyal Yaşam Evi'nin açılışında konuşan Bülent Arınç. HASVAK'ın 40'ıncı yılını kutlayan çok önemli bir vakıf olduğunu, vakfın çalışmalarını en az 10 yıldır takip ettiğini belirtti.

Ekonomistlere göre Merkez Bankası yılı yüzde 40 faizle kapatacak!

Prof Dr. Emre Alkin, “Banka, 500 baz puanlık artışla eleştiri bombardımanından kurtuldu. Döviz yükselişini sürdürür” derken, İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz, “Büyük bir ihtimalle 40’larda yılı kapatacağız” ifadesini kullandı.

Başkentte Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel dev proje: Cumhuriyet Akademisi geliyor!

Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’na özel Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Cumhuriyet Akademisi projesini Ankara'ya kazandırdı.

Şok Marketler'den Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel kampanya! En az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirim!

Zincir marketler arasında yer alan ŞOK, 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenlikleri' başlığıyla indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında bazı ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

100. yıl müjdesi! Karadeniz gazından sevindiren gelişme

Yeni keşif için yola çıkan Abdülhamid Han sondaj gemisi, Akseki-1 kuyusunda çalışmaları devam ettiriyor. Akseki-1’in, Akdeniz’in doğusunda doğalgaz potansiyeli en yüksek saha olduğu ifade ediliyor. 29 Ekim’de de Cumhuriyet’in ilanının yüzüncü yılında müjde yolda.

Fiat’tan ‘100’ncü yıl’ atağı! Cumhuriyetin 100’ncü yılına özel ‘Fiorino 100’ncü Yıl Serisi’ geliyor!

Fiat'tan Cumhuriyet'in 100'ncü yılına özel seri geliyor. Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP versiyon ile devreye giren özel seri 690 bin 900 TL’lik fiyat ile satışa çıkıyor.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarım yeniden başrolde olacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ilk kadın yönetim kurulu üyesi olan Işınsu Kestelli, tarımın yeniden yıldız olacağını belirterek, “Değişen dünya düzeni, artan nüfus ve talep Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarımı yeniden zirveye taşıyacak” dedi.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 10 adet işletmeyi kiraya verecek!

Mülkiyeti Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne ait olan 10 adet işletme için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte detaylar...

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

100'üncü yılın model kenti Gölbaşı!

Cumhur İttifakı’nın Gölbaşı Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek, “İlçemizin tüm potansiyelini ve ihtiyacını biliyoruz. ‘100. Yılın Model Kenti Gölbaşı’ vizyonumuza erişeceğimize inancımız tamdır'' diye konuştu.

Yıl sonunda yabancı yatırımcıda rekor bekliyoruz!

Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, TÜİK, ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi. Üçüncü, "Yıl sonunda yabancı yatırımcıda rekor bekliyoruz" dedi.

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Hasvak 40ıncı yılı Haberi

Hasvak 40ıncı yılı

Bir sosyal yaşam merkezini hayata geçirmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Arınç. "Burada açtığımız sosyal yaşam merkez:, evlerinde yalnız kalan, çok ağır derecede rahatsızlığı olmayan, gununu sosyalleşmek adına dostlarıyla, arkadaşlanyla geçirmek isteyen kişiler için bir yaşam merkezidir. Burada sosyal aktiviteler olacak. Sabah gelen bir değerli insan, akşam tekrar evine donene kadar, bazen gezilerle, bazen oyunla. bazen seminerlerle, bazen de kendilerine hizmeti esas bilen bir anlayışla, dostlarıyla, arkadaşlarıyla güzel bir gün geçirecek" dedi Açılışa Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan ile davetliler katıldı. 


Hürriyet...