04 / 05 / 2024

Hatay Antakya Belediye Meclisi ne zaman

Hatay Antakya Belediye Meclisi ne zaman

Hatay Antakya Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını bugün gerçekleştirecek. Toplantıda konuşulacak gündem maddelerinin içinde belediyeye ait gayrimenkul satışı da var.

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap için 7.9 milyar TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap için sözleşme imzalandı. Sözleşme bedeli ve yüklenici firma resmen açıklandı. İşte Emlak Konut GYO'nun o açıklaması...

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 8. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 8. Etap için Aydur İnşaat ile 15 Nisan 2024 tarihinde imzalandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

Hatay'da zeytinliğe TOKİ konutuna yargı freni!

Mahkeme, Hatay Antakya'daki Dikmece köyünde kamulaştırılan tarım arazileri ve zeytinliklere inşa edilmek istenen TOKİ projesi için yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Antakya Belediyesi 19 adet arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

Hatay İli Antakya Belediye Başkanlığı, Hatay'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 5 Ekim tarihinde yapılacak.

Depremin sembolü olarak gösteriliyordu! Antakya'daki o bina da yıkıldı!

Depremin sembolü olarak gösterilen, 15 yıl önce ‘karbon fiberle'' güçlendirildiği için depremlerde dimdik ayakta kalan Antakya Belediye Kooperatif Evleri’ndeki A2 Blok, yenileme çalışmaları kapsamında yıkım kararı verildi. 

TOKİ’den Hatay ve Kayseri’de 899 konut!

Dar gelirli vatandaşları bir hayli heyecanlandıran iki proje hayata geçiyor. TOKİ, Hatay Antakya’da ve Kayseri Melikgazi’de büyük iki projeye imza atıyor. İşte detaylar…

Hatay'da 3+1 ve 4+1 konutlar 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat!

Hatay İskenderun Belediye Başkanlığı, İskenderun ilçesinde bulunan 3+1 ve 4+1 konutları 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte fiyatlar...

Hatay Antakya'da 58.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 447 parsel nolu 23 bin metrekare yüzölçüme sahip gayrimenkulü toplam  58 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satıyor...

TOKİ Hatay Antakya projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Hatay'da 464 konut ve 24 dükkan inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya'da 464 konut ve 24 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Hatay Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek.

Hatay Antakya Belediye Meclisi ne zaman Haberi

Hatay Antakya Belediye Meclisi ne zaman

Antakya Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını bugün gerçekleştirecek. Antakya Belediyesinden verilen bilgiye göre, 1 Şubat Çarşamba günü (Bugün) saat 17.00' de Atatürk Caddesi'nde bulunan Mahfel Sosyal Tesisleri Nikâh Salonu' nda yapılacak toplantıda Belediye Meclisi gündemindeki 8 maddeyi görüşerek karara bağlayacağı belirtildi. Antakya Belediyesi açıklamasında, Belediye Meclisi' nin Şubat ayı dönem toplantısında görüşeceği gündem maddeleri ise şu şekilde belirlendiğini duyurdu: 


İmar Komisyonu' na Üye Seçimi, Teftiş Kurulu Müdürlüğü' nün Çalışma Yönetmeliği, Kadastro Yenileme Çalışmaları İçin Bilirkişi Seçilmesi, Belediyeye Ait Gayrimenkul Satışı İçin Belediye Encümeni' ne Yetki Verilmesi, Yılı Gelir Tarifesine Ek Yapılması, Araç Devirinin Görüşülmesi, İmar Tadil Teklifleri ile İmar Komisyon Raporu."



Hatay...