02 / 05 / 2024

Hazine arazisine ev yapmak

Hazine arazisine ev yapmak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü,  Karaman ili Merkez ilçesi, Kisecik Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:45'te gerçekleştirilecek.

Bodrum'da hazine arazisine yapılan kaçak yapılar yıkıldı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir inşaat firması deniz kenarındaki hazine arazisine duvar örerek burada inşaat çalışmalarına başlaması üzerine firmaya idari para cezası kesildi. 

Hazine Bakanlığı açıkladı! Ev sahipleri ve kiracılara tebligatlar gönderilmeye başlandı!

Ev sahibi ve kiracılara yönelik gerçekleşen çalışmalar kapsamında Hazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçti. Buna göre, kira gelirlerinin doğru bir şekilde beyan edilmesi için gerekli uygulamalar yapılırken, tebligatların da tek tek gönderilmeye başlandığı da kaydedildi. 

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! Vergi denetmenleri ev ev kontrol edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı kira gelirini beyan etmeyenleri mercek altına aldı, bu süreçte maliyeciler sokak sokak rastgele kapı zillerini çalmaya başladığı duyuruldu.

Ev sahipleri: Kira fiyatları geriliyorsa yüzde 25 sınırı kaldırılsın!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in "Kısa vadeli kiralamalara ilişkin düzenlemelerimiz konut arzını artırdı, özellikle büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı." açıklamasından sonra ev sahipleri yüzde 25 zam sınırının kaldırılmasını talep etti.

Ünlü gazeteciye ev sahibinden kira darbesi! Kirayı 3 katına çıkarttı, yetmedi 6 ay sonra da evi boşalt dedi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in dün konut arzının arttığını ve özellikle büyükşehirlerde kira fiyatlarının düştüğünü açıklamasının ardından Ünlü gazeteci Ozan Öztürk ev sahibinin, kirasını 3 katına çıkarttığını söyledi. İşte ünlü gazetecinin o paylaşımı...

Kiracılardan Bakan Şimşek'e tepki: Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiraları asgari ücrete eşitlendi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan "büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı" açıklamaya, kiracılardan tepki geldi. Kiracılar Dayanışması Platformu Başkanı Cengiz Kul, Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiralarının asgari ücrete eşitlendiğine dikkat çekti. 

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Hazine arazisine yaptığı kaçak inşaatı kendi yıkmak zorunda kaldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü Mahallesi’nde hazine arazisine kaçak konut inşa eden kişiye Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri engel oldu. İnşaatı yine sahibi yıkmak zorunda kaldı.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Yüzde 25 kira artışı ile ilgili kritik açıklama geldi!

Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren yüzde 25 kira artış ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten kritik açıklama geldi. 

Ucuz arsa alıp ev yapmak isteyenlere müjde! 81 ilde çalışmalar başladı: İmarlı hazine arazileri geliyor...

Arsa alıp ev yapmak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki duyurdu. Bu kapsamda devlet arazilerini imara açarak satışa çıkaracak. İşte detaylar...

Konut sorununa yeni yasa geliyor: Hazine arazileri imara açılacak, ev fiyatları düşecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, arzın artırılarak vatandaşın konuta ulaşımının kolay hale getirilmesi ve kiraların düşürülmesi amacıyla Hazine arazilerini imara açacaklarının altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Bakan Nebati açıkladı! Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren yeni gelişme! Tüm Türkiye’de uygulanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ev sahiplerini ve kiracıları yakından ilgilendiren yeni bir gelişmeyi duyurdu. İşte detaylar!

Hazine arazisine ev yapmak Haberi

Hazine arazisine ev yapmak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen ve araştırılan Temmuz ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan yeni satış ihaleleri arasında Karaman ili Merkez ilçesinde yer alan arsa da mevcut.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu konut Karaman ili Merkez ilçesi, Kisecik Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan imarlı arsanın taşınmaz numarası 70010123346 şeklinde belirtildi. Söz konusu iş yerinin yüz ölçümü 1010 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde bulunan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin de 101 metrekare olarak belirlendiği söz konusu konutun toplam muhammen bedeli 151 bin 500...