29 / 04 / 2024

hesap kurtarma

hesap kurtarma

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’a giriş yapmak isteyen kişiler bazı durumlarda “hesabın kapatıldı” ikazıyla karşılaşabiliyorlar.

Şubat 2024 enflasyon rakamları açıklandı, hesap kitap yapıldı! Emekliye işte tam bu kadar zam cepte!

Şubat 2024 enflasyon rakamları bu sabah TÜİK tarafından açıklandı, merakla beklenen rakamların açıklanmasından sonra hesap kitap yapıldı. Peki emeklilerin iki aylık zam oranı kaç oldu?

KKM hesapları olanlar dikkat! 1 Ocak'tan itibaren hesap açılamayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, 1 Ocak'tan itibaren TL dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılamayacağını açıkladı.

Borsa İstanbul'da hesap açan altın ve dolar yatırımcısı neden zarar etti? İşte cevabı!

Son zamanlarda Borsa İstanbul'da milyonlarca hesap açıldı. Bunlar arasında çok sayıda altın ve dolar yatırımcıları bulunuyor ve büyük bölümü de kaybetti. Peki ya neden? Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı 'Felaket Kurtarma Merkezi' kuruyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehire ait olan verileri, afet durumlarına karşı koruma altına almak ve bir sorun karşısında anında müdahale etmek için Felaket Kurtarma Merkezi projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Olası büyük deprem, sel ve yangın gibi büyük afet gibi durumlarda kurum faaliyete ge

AFAD, 215 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alıyor! KPSS'den en az 60 puan almış olmak yeterli! Aman kaçırmayın!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartıyla 215 sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alımı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Memur maaş zammında yeni hesap! Hangi memurun maaşı kaç TL olacak? Tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim öncesi en düşük memur maaşının 22 bin Türk Lirası'na çıkarılacağını duyurdu. Memur maaş zammında yeni hesap ortaya çıktı. Peki hangi memurun maaşı kaç TL olacak?

Arama kurtarma çalışmaları için inşaat malzemeleri deprem bölgesine gönderiliyor!

Arama kurtarma ekiplerinin deprem bölgesinde kullanabilmesi için temin edilen 250 duvar kırıcı (hilti) ile 1 arazi aracı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) askeri kargo uçağı ile Adana'ya gönderildi.

Twitter'ın yeni çıkacak özelliği fakecileri üzecek! Hesap onayı için yeni adım geldi

Bugünlerde Twitter ile ilgili manşetlere çıkan hiçbir haber olumlu görünmüyor. Ve ne yazık ki, en sonuncu gelmesi planlanan özelliği büyük bir kullanıcı kitlesini üzebilir.  Bu yüzden hazır olun, çünkü hesap onayın için kimliğinize ihtiyacınız olabilir.

Coin yatırımcılarına müjde! Binance kurtarma planını duyurdu!

BTC'de son günlerde büyük bir çakılma yaşanırken, Binance CEO'su Changpeng Zhao'nun kripto projelerini bir kurtarma fonu ile destekleyeceğini açıklamasıyla yüzde 5'lik bir yükseliş gerçekleşti.

Borsa İstanbul'da genç yatırımcı sayısı arttı, aileler çocuklar için de hesap açtı

Enflasyonist ortam ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle nakit para kendisine gidecek adres ararken, çocukları için geleceğe dönük yatırım yapmak isteyen aileler, borsada daha fazla hesap açıp hisse almaya başladı.

Emekli maaşı hesaplamalarında çok büyük deprem! Hesap kitap yapıldı, 4 aylık zam ortaya çıktı! Hemen göz atın!

Emekli maaşlarına yapılacak Ocak zammı, milyonlarca vatandaş tarafından da dört gözle bekleniyor. Maaş hesaplamalarında çok büyük deprem yaşanıyor, hesap kitap yapıldı, 4 aylık zam ortaya çıktı! Hemen göz atın...

'İnce hesap yapılmayacak, asgari ücret zammı yüksek olacak'

Bazı uzmanlar asgari ücrette beklenen yüksek artışın gerçekleşmeyeceği, Temmuz ayında yapılan ara zam oranının, açıklanacak yıl sonu enflasyonundan çıkarılarak, aradaki farkın yeni ücrete yansıtılacağını savunurken, Dünya Gazetesi Yazarı Aktaş "İnce hesap yapılmayacak, zam oranı yüksek olacak" dedi.

Bakiyeli hesap sayısında rekor! 7 milyonu aştı

Merkezi Kayıt Kuruluşu’nun (MKK) açıklamış olduğu verilerine göre, kayden saklanan yatırım araçları için toplam olarak bakiyeli hesap sayısı 7 milyonu geçerek tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. İşte detaylar…

hesap kurtarma Haberi

hesap kurtarma

Bu uyarının ardından hesabını kurtartmak isteyen kullanıcılar, “Instgram hesabım kapatıldı, nasıl geri alabilirim?” sorusuna cevap arıyor. İşte kapatılan hesabı geri alabilmek için atılması gereken adımlar...

Dünya çapında milyonlarca aktif kullanıcısı olan, en popüler sosyal medya platformu olarak kabul edilen Instagram hesabınıza bir gün ulaşamama düşüncesi bile bir çok kişinin korkulu rüyası olabilir. Topluluk kurallarını ihlal eden kullanıcıların hesapları telif, kopya içerik, taciz ve rahatsızlık, çıplaklık ve tehdit dili gibi sebeplerle dönem dönem kapatılabiliyor. Ya da hesaba birden fazla kez yanlış giriş yapılınca hesap askıya alınabiliyor. Yine benzer şekilde hesaba farklı bir cihazdan giriş yapıldığında onay verilmezse Instagram hesabı korumak adına askıya alabiliyor. Peki, bu gibi durumlarda ne yapmak gerekiyor?

INSTAGRAM HESABIM KAPATILDI, NASIL GERİ ALABİLİRİM?

Eğer telif içerik ya da kopya hesaplar...