28 / 04 / 2024

hong kong gökdelenleri

hong kong gökdelenleri

Hong Kong’da bulunan Langham Place Office Tower satışa çıktı. Refor fiyatla satılan gökdelenin bedeli 25.5 milyar Hong Kong doları (3.1 milyar ABD doları) olarak belirlendi.

Hong Kong'da gecekondular 20 katlı tasarlanıyor!

Hong Kong'da normal binalar 50 katı bulurken, daha çok dar gelirli ailelerin yaşadığı gecekondular ise 20 kattan oluşuyor

Hong Kong gökdelenleri ağaçlara yer bırakmıyor!

Hızlı nüfus artışının yaşandığı Hong Kong'ta bin kilometrelik alanda 7 milyon kişi yaşıyor. Hong Kong'ta normal apartmanlar bile 50 katlı olarak inşa ediliyor.

Hong Kong emlak sektörü için 2024'ün de zor geçmesi bekleniyor!

Hong Kong'lu emlak geliştiricileri, sürekli rtan finansman maliyetleri ve emlak piyasasındaki yavaşlamayla boğuşurken 2024 yılında da zorlu bir süreçle karşı karşıya kalmaya hazırlanıyor

Hakan Bulgurlu, Hong Kong’da hangi alanda çalıştı? Hangi şirketin CEO’su olarak görev yapıyor?

Hakan Bulgurlu kimdir? Koç Holding’de ne zaman çalışmaya başladı? Hangi alanlarda çalışmalar yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Hakan Bulgurlu ile ilgili merak edilenler...

Hong Kong'da oturulan konutların değeri tam 13 sene sonra geriledi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Hong Kong'da oturulan konutların değeri, en son 2008 Küresel Mali Krizinin etkilerinin hissedildiği 2009 yılında önceki seneye göre azalmıştı. Verilen bilgiye göre oturulan konutların değeri tam 13 sene sonra geriledi...

İstanbul’daki o gökdelenler için şok karar!

İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki “Four Winds Park Residance” gökdelenleri, 2020 yılından sonra çıkarılan yeni düzenleme sonrası tekrar gündeme oturdu.

Evergrande hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Borç krizinde olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande hisseleri Hong Kong borsası tarafından işleme kapatıldı.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında yeniden işleme açıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketleri arasında olan Evergrande'nin hisseleri, Hong Kong Borsası'nda yeniden işlem görüyor.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketlerinden olan Evergrande'nin hisselerinin, Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldığı açıklandı. Hisselerin neden işleme kapatıldığıyla ilgili ise bir açıklama gelmedi.

Hong Kong'da satılan konuta Asya piyasası için rekor fiyat!

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde 82 milyon dolarlık fiyata alıcı bulan konut, Asya piyasası için rekor bir fiyatla satıldı.

Çinli gayrimenkul şirketi Kaisa Group'un Hong Kong Borsası'ndaki işlemleri durdu!

Çin'in borç krizindeki gayrimenkul şirketi Kaisa Group, vadesi gelen 400 milyon dolar tutarındaki borç tahvilinin faiz ödemesini gerçekleştirememesinden sonra Hong Kong Borsası'ndaki işlemlerinin durdurulmasını talep etti. 

Çinli emlak devi Evergrande zararına hisse satıyor!

Hong Kong Borsası’na yapılan açıklamaya göre Çinli emlak devi Evergrande, HengTen Networks Group Ltd.’deki bütün payını oldukça büyük bir zararla satmayı düşünüyor...

Evergrande'nin hisseleri yüzde 14 değer kaybetti!

Çin emlak devi Evergrande krizi hala devam ediyor. Şirketin hisseleri, Hong Kong'da 17 günün ardından yeniden işlem görmesiyle beraber bu sabah yüzde 14 değer kaybına uğradı.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Çinli emlak şirketi Evergrande'nin borçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde çalışmalar devam ederken şirketin hisseleri bugün Hong Kong borsasında işleme kapatıldı.

Hong Kong'ta konut krizi sebebiyle daireler küçüldü!

Çin'in önemli yerleşim birimlerinden Hong Kong'ta meydana gelen konut krizi nedeniyle daireler daha küçük inşa ediliyor. 

hong kong gökdelenleri Haberi

hong kong gökdelenleri

Gökdelendeki ofislerin metrekare fiyatının en yüksek olduğu kent olan Hong Kong'da Langham Place Office Tower satışa çıktı. 


Mong Kok semtinde bulunan ve rekor fiyatla satılan gökdelen için 25.5 milyar Hong Kong dolar (3.1 milyar ABD doları) isteniyor. 


İngiliz gayrimenkul şirketi Knight Frank, Hong Kong'daki gökdelenlerde ortalama metrekare fiyatının en yüksek olduğu kentin 87 bin dolarla Hong Kong olduğunu, onu Tokyo'nun 55 bin dolarla ve New York kentinin 41 bin 400 dolarla takip ettiğini açıkladı.


Knight Frank Asya-Pasifik uzmanı Nicholas Holt, “Hong Kong'ta yeni arsa arzının yokluğu fiyatları yukarı çekmeye devam ediyor” şeklinde açıklamalarda...