06 / 05 / 2024

İBB araç satışı

İBB araç satışı

İstanbul Büyükşehir Belediye şirketi KİPTAŞ'ın düzenlediği halka açık müzayedede 3 lüks araç tasarruf etmek için satıldı.

İkinci el otomobil güvenli ödeme sistemi eksik çıktı!

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el otoda getirilen güvenli ödeme sisteminin bazı eksiklikleri bulunduğunu belirtti.

Taşıt kredilerinde faizler yüzde 5’i aştı, geri ödemeyi duyan şaşırdı

Taşıt kredilerinde faiz oranları rekor artış gösterirken, Mart ayında sıfır araç satışları büyük oranda azaldı. Araç alacaklar kredi faizlerini araştırırken, 150 bin TL taşıt kredisinin geri ödemesi şaşkınlık yarattı.

Üsküdar Üniversitesi ve İBB gayrimenkul satıyor! Bu tarihlere dikkat!

Üsküdar Üniversitesi ve İBB, gayrimenkul satışı yapılacağını açıkladı. Peki hangi ilçelerdeki gayrimenkuller satılacak? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri... 

Noter araç satış ücreti 2024! Otomobil alacaklar hemen bakın!

Otomotiv sektöründe sert rüzgarlar eserken, 2. el araçlara yönelen pek çok kişi de noter araç satış ücreti 2024 ile ilgili araştırma yapıyor. Peki 2024 yılı noter araç satış ücreti ne kadar?

Hangi otomobillerin değeri düştü hangileri değer kazandı?

Otomobil sahipliği, özellikle yeni bir araç satın alındığı zaman amortismanla karşı karşıya kalınmasını gerektirmektedir. Fakat, bazı araçlar, diğerlerine oranla daha az değer kaybına maruz kalıyor. Buna göre yapılan araştırmada değer kaybeden ve kazanan otomobiller açıklandı.

Toyota'dan sıfır arabada ayın kampanyası neler?

Toyota, sıfır kilometre araba alacaklar için indirim ve kampanyalı fırsatlarını açıkladı. Buan göre, marka kredi destekli kampanya ile en ucuz fiyat ile sıfır araç satışı başladığını duyurdu.

Araç alım-satımında yeni dönem başlıyor! Artık mahkemeye gitmeye gerek kalmayacak!

Araç alım-satımında yeni dönem resmen başlıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) bünyesinde MASFEDTAM ismiyle kurulmuş olan tahkim mekanizmasıyla kusurlu araç alım satımındaki uyuşmazlıklar mahkemeye gidilmeden çözülecek.

2024’ün en ucuz sıfır araç modeli hangisi? Hyundai 2024 model araçlarının şubat ayı fiyat listesini açıkladı!

Otomobil markası Hyundai, şubat ayı girerken 2024 model sıfır araçlarının zamlı liste fiyatlarını duyurdu. Geçen aya göre en az 30 bin TL'lik bir fiyat artışı ile dikkat çeken marka, 2023 model araç satışlarını geride bırakmayı amaçlıyor.

Opel, elektrikli araç satışlarını yüzde 22 oranında artırdı...

Opel'in elektrikli araç satışlarını, geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 22 oranında artırdığı kaydedildi. 

MASFED: Otomobil piyasasına topyekün tedbir alınmalı! 

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç,  Türkiye’de üretilen araçlar için bazı teşvik ve desteklerin sağlanması için topyekün önlem alınması gerektiğine vurgu yaptı.

TÜİK açıkladı! Araç satışlarında zirve yer değiştirdi...

Türkiye'de Aralık 2023 yılına ait araç satış istatistikleri Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından raporlandığı kaydedildi. Buna göre, aralık ayında Renault'nun satışlarda zirveye çıktığı belirtildi.

Ford’dan sıfır araçta anahtar teslimli kampanya!

Ford’dan 387 bin Türk Lira peşinat ile sıfır araç teslim kampanyası başladığı duyuruldu. Marka, sıfır kilometre araç satın alma düşüncesinde olan vatandaşlara, mevcut fırsatları değerlendirerek kendilerine sunulan imkanlardan faydalanmak istiyorlar. Ford, cazip ödeme seçenekleri ile  sıfır kilometre

2023'te en çok satılan 2. el otomobil markaları belli oldu!

2023'te 1 milyon 881 bin 97 ikinci el araç satıldı. Peki en çok hangi otomobil markaları tercih edildi? 

İBB araç satışı Haberi

İBB araç satışı

İstanbul Büyükşehir Belediye şirketi KİPTAŞ'ın düzenlediği halka açık müzayedede AK Parti döneminde İBB'nin üst düzey yönetimi tarafından kullanılan şirkete ait 3 adet lüks araç tasarruf etmek için satıldı. 3 lüks aracın satışından toplam 850 bin lira gelir elde edildi.

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketlerinden KİPTAŞ, bugün 28 dükkan, 19 arsa ve 3 lüks araç için açık artırma usulü ile müzayede düzenledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasından itibaren gündeme getirdiği ve göreve geldikten sonra 730 adedini iade ettiği ihtiyaç fazlası kiralık araçlar sebebiyle müzayedenin en ilgi çeken kısmı satışa çıkarılan 3 lüks araç oldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, daha önce yaptığı açıklamada maliyeti şirkete yük getiren 3 lüks aracı tasarruf etmek ve kaynak yaratmak amacıyla satışa...